Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Už známe všechny interprety! Přehrady FEST 2024 zveřejnil kompletní line up, pustil do oběhu rodinné vstupenky i možnost ubytování!

Už známe všechny interprety! Přehrady FEST 2024 zveřejnil kompletní line up, pustil do oběhu rodinné vstupenky i možnost ubytování!

Přehrady vstupují do třetí cenové kategorie a pořadatelé upozorňují, že každá další vlna bude dražší. Naplánuj si srpnové víkendy na PŘEHRADY FESTU VČAS!

vranov22-0092_1.jpg

Program dalšího, již 7. ročníku populárních festivalů pro dospělé i děti odtajnil kompletní sestavu interpretů. A jedno je jisté - rok 2024 bude pořádně našlapaný. K břehům českých a moravských vodních nádrží totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, kapela JELEN a dále uvidíte POKÁČE, UDG, POLETÍME?, SOFIANA MEDJMEDJE, PEKAŘE, READY KIRKEN, JAKUBA DĚKANA, nově se předvede kapela STREET 69 a PATRIK MALÝ, 

Sedmý ročník Přehrady FEST se do Vranova nad Dyjí vrátí  2.-3. srpna. Naváže jednodenní festivalovou zastávkou ve Veselí nad Lužnicí 10. srpna a zakončí svou spanilou jízdu 23. - 24. srpna na Seči. 

Sledujte náš web i sítě, ať vám nic neuplave!

Předprodej vstupenek

Více na www.prehradyfest.cz 

prehradyfest-2024-fbcover.png

 

 

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.
Reklama
reklama

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!