Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Užijte si zimní Plzeň za dobrou cenu a sturistickou kartou zdarma

Užijte si zimní Plzeň za dobrou cenu a sturistickou kartou zdarma

Ne každý musí v zimě nutně trávit každý víkend na horách. Speciální nabídku připravila pro zimní sezonu Plzeň. Pestrou nabídku zvýhodněných pobytových balíčků Plzeňských hotelových nocí můžete využít o třech zimních víkendech a také i Velikonocích. Každý z ubytovaných hostů navíc obdrží zdarma turistickou kartu Plzeňských hotelových nocí. S ní se můžete vydat do řady památek a na komentované prohlídky zdarma či s výraznou slevou. V nabídce jsou také exkluzivní balíčky na představení v plzeňské Divadle J. K. Tyla. V březnovém termínu pak zdarma vstup na placené instalace festivaluBlikBlik. Využijte speciální nabídky Plzeňských hotelových nocí a o program vašeho výletu budete mít postaráno.

dsc08250-2.jpg

Kdy můžete nabídku Plzeňských hotelových nocí využít?

Další termíny jsou v únoru (23.-25.2.) a bude možné akci využít také předposlední březnový víkend (22.- 24. 3.) v době konání festivalu světla BlikBlik a také během Velikonoc (29. 3. - 1. 4.). 

dsc01529-kopie.jpg

Jaké balíčky nabízejí hotely?

Veškerá zapojená místa nabízí navíc zvýhodněné pobytové balíčky se snídaní na jednu nebo dvě noci, v případě Velikonoc pak na dvě nebo tři noci. Řada hotelů připravila pro své hosty také speciální bonus v podobě wellness včetně sauny či pivních lázní, večeře v hotelové restauraci nebo lahve dobrého vína na pokoj. Vybírat můžete z hotelů v samotném srdci města nebo v klidnějších lokalitách blízko přírodě. Máte tak jedinečnou možnost si užít pobyt ve velkém stylu za zvýhodněnou cenu. Vybraný balíček je možné rezervovat prostřednictvím webu Plzeňských hotelových nocína www.plzenskehotelovenoci.cz.

dsc01424-kopie.jpg

Jak využít turistickou kartu zdarma?

Ke každému pobytu hosté obdrží kartu Plzeňských hotelových nocí, se kterou se budou moci zdarma zúčastnit komentovaných prohlídek historického centra a Loosových interiérů a navštívit Pivovarské muzeum, Západočeské muzeum, Západočeskou galerii a muzeum Patton Memorial Pilsen. S kartou získají také 25% slevu na prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj a výrobního závodu BOHEMIA SEKT ve Starém Plzenci s bohatou degustacírůzných druhů šumivých vín. Ušetříte také na výstupu na plzeňskou věž či při nákupu suvenýrů v Turistických informačních centrech Visit Plzeň.  Místo na komentovaných prohlídkách je nutné si zajistit předem v rámci rezervace. Program vám sestavíme na základě vašich preferencí, nebudete se tak muset o nic starat.

dsc01102-1-kopie.jpg

Využite exkluzivní nabídky plzeňského divadla

Účastníci Plzeňských hotelových nocí navíc získají možnost si dopředu zakoupit exkluzivní vstupenky na vybraná představení Divadla J. K. Tyla, která opravdu stojí za to. V ceně na představení je také komentovaná prohlídka budovy divadla a welcome drink.

dsc08155.jpg

Vybrat si konkrétní pobytový balíček můžete na webu www.plzenskehotelovenoci.cz, kde najdete také veškeré další potřebné informace. Praktické tipy, které by se vám mohli hodit při plánování výletu do Plzně najdete na webu www.visitplzen.eu.

prohlidka-pivovarskych-sklepu-1.jpg

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?