Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Za zábavou i adrenalinem do Pitlandu!

Za zábavou i adrenalinem do Pitlandu!

Přemýšlíte, kam během podzimu vyrazit za jedinečnými zážitky, užít si spoustu zábavy, získat novou zkušenost, a hlavně nemuset řešit nejisté počasí? Přinášíme vám skvělý tip! Objevili jsme pro vás jedinečný zážitek v pravém slova smyslu! Jedinečný zážitek je totiž přesně to, co nabízí pražský Pitland, speciální krytá hale na Zličíně, kde si užijete jízdu v jedné stopě bez ohledu na věk, zkušenosti, papíry na motorku, a především bez ohledu na počasí! Co byste řekli na trochu akční, lehce sportovní až adrenalinovou zábavu, která je určena opravdu pro každého, včetně dětí nad 150 cm?

particka-3.jpg

JEDINEČNÝ ZÁŽITEK V PITLANDU

Jedinečný zážitek je nejen název produktu, ale přesně to, co zde zažijete. Pokud hledáte zpestření, nový nezapomenutelný zážitek a zkušenost, jste na správném místě! Jedinečný zážitek je koncipován tak, aby v sobě kombinoval trochu akční zábavu a adrenalin, a přitom byl bez jakéhokoli rizika.

Navíc, pokud vás někdy motorky lákaly, ale nikdy už jste nenašli odvahu, odhodlání nebo nezbyl čas, ať už ze strachu či předsudků, že velké a silné motorky asi nebudou značka ideál, bude pro vás Pitland to pravé.

Právě proto vznikl jedinečný produkt, pojmenovaný výstižně „Jedinečný zážitek“. Jedná se o hodinovou jízdu v Pitlandu, kdy se cenu podařilo stlačit na naprosté minimum, a navíc Pitland zážitek doplnil ještě o své nejlepší instruktory a půjčení kompletní moto výbavy! A to už je pořádná porce bonusů, co říkáte?

a9-01432.jpg

CO ZAŽIJETE?

Během 60 minut Jedinečného zážitku spolehlivě poznáte, jak chutná jízda v jedné stopě. Naučíte se takzvaně zkrotit ePit, rozjet se i bezpečně zastavit, zatáčet, vstřebáš zásady správné jízdy v jedné stopě, včetně nejideálnějšího posezu a držení těla. A na závěr si zařádíte na speciálním halovém okruhu a třeba si i užijete radost z předjetí kamarádky či přítele nebo kolegy.

Celou hodinu budete jezdit na takzvaných ePitech, malých a lehkých elektrických motorkách, které se ovládají automaticky, jen za pomocí plynu a brzdy a zvládne je opravdu každý - dítě nad 150 cm, junior, teenager i člověk bez jakýchkoli zkušeností, který nikdy nesděl ani na skútru.

libor-cviceni-2.jpg

CO NA VÁS ČEKÁ?

V ceně, která činí 1 950 Kč je nejen hodinové ježdění v Pitlandu, ale také zapůjčení kompletní moto výbavy, od helmy a kukly přes moto kombinézu a rukavice až po boty, a samozřejmě pomoc, instruktáž a péče přátelských instruktorů. Nic neřešíte, jen se necháte instruktory vést a užíváte si. Třeba první pocity z jízdy v jedné stopě, postupné zvládnutí moto dovedností i radost z posunu a zrychlení na dráze nebo zážitek ze zcela nové akční aktivity plné zábavy a lehce adrenalinových prvků.

Jízdu je možné kdykoli ukončit a stejně tak si případně i dokoupit další hodiny nebo jízdy na trati.

Zažijte podzim konečně správně akčně a zábavně, získejte plno nových zážitků, dojmů a zkušeností, a hlavně si nedělejte vrásky z počasí. A pozor! Pitland je jediný projekt svého druhu na světě. Tak proč si neužít náš český unikát, navíc, když jej máme přímo na pražském Zličíně?

particka-2-2.jpg

www.jedinecnyzazitek.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.

Beats for Love vytahují další eso z rukávu - legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR!

Již za necelé čtyři měsíce odstartuje největší taneční párty marathon pod širým nebem. Ostravský festival elektronické hudby Beats for Love slaví své desáté výročí a při té příležitosti přivezou jeho organizátoři do Česka ty největší hvězdy světové taneční scény. Kromě již dříve avizovaného Davida Guetty přijede do Ostravy také švédská legenda, DJ a producent Eric Prydz, který již léta okupuje přední příčky světových hitparád a na festivalu v ČR vystoupí vůbec poprvé.

Show Must Go On!

Společnost se specializuje na realizaci originálních teambuildingových programů po celé České republice i v zahraničí. Správné teambuildingy posilují vztahy, podporují spolupráci a zvyšují motivaci zaměstnanců, což vede k vyšší efektivitě a lepší pracovní atmosféře.