Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek

Café SLÁVIA

Adresa:
Národní 1, Praha 1 0
Telefon:
224218493
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 24:00
Úterý
08:00 - 24:00
Středa
08:00 - 24:00
Čtvrtek
08:00 - 24:00
Pátek
08:00 - 24:00
Sobota
08:00 - 24:00
Neděle
09:00 - 24:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
 

 

Jsme tradiční kavárna v srdci historické Prahy. Podáváme českou, ale i mezinárodní kuchyni. Na lístku nám nechybí salátové, rybí a masové speciality, které si včetně snídaňového menu můžete objednat již od 8 hodin ráno, kdy se Vám kavárna Slavia otvírá.

Jsme si vědomi historie, která nás ze všech stran obklopuje. Národní divadlo, Karlův most i Pražský hrad. To vše je možné vidět přímo od stolu se šálkem horké kávy ale i sklenkou kvalitního vína.

S úctou k tradičnímu provozu kavárny Slavia nabízíme tento exkluzivní prostor, pro konání různých společenských akcí. Vyhovíme i těm nejnáročnějším klientům. Naše kapacita je 680 osob z toho 450 míst k sezení při propojení všech provozů kavárny Slavia, restaurantu Parnas, Divadelní restaurace a Pivnice u Lažanských.

Každý den se na Vás těší náš profesionální klavírista, který pto Vás hraje živě vždy od 17 do 23 hodin. Pravě s tímto programem se stáváme raritou.

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?