20. prosince 2025, svátek má Dagmar

Žebeerková Kozlovna

Adresa:
Lidická 20, Praha 5 15000
Telefon:
775154198

Otevírací doba

Pondělí
16:00 - 22:00
Úterý
16:00 - 24:00
Středa
16:00 - 24:00
Čtvrtek
16:00 - 24:00
Pátek
16:00 - 24:00
Sobota
12:00 - 24:00
Neděle
12:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: 150 osob

Počet míst: Vnitřní prostor 150 míst, zahrádka 30 míst
Poskytované služby:
Čepované pivo
Čepované nealko
Wi-fi
Zahrádka/terasa
Podáváme: obědy, večeře
Podáváme polední menu
Bezbariérový podnik
Televize/plátno
Možnost pořádat soukromé a firemní akce
Možnost platby: Hotově, Platební kartou
Domluvíme se: Česky, Anglicky
Projektor
Jídlo s sebou
Restaurace Žebeerková Kozlovna je oblíbenou destinací hostů, kteří vyhledávají
výborné pivo. V tancích totiž chováme Velkopopovického Kozla všech barev.
Světlého, černého i nefiltrovaného. Naši hosté si také přijdou na své, pokud jsou
milovníky žeber na všechny možné způsoby. Prozkoumali jsme je až na kost a
věříme, že jenom pokud se zaměříme na jedinou surovinu, dokážeme ji vybrousit do
naprosté dokonalosti. Přijďte si dát pořádnou masitou baštu a důkladně ji zapít
tankovým pivem. Kromě příjemných vnitřních prostorů nabízí Žebeerková Kozlovna v
letním období příjemné posezení na zahrádce ve vnitrobloku.

Žebeerková Kozlovna je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje hotely
a restaurace s chutí od srdce.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.