Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek

Staroměstská restaurace De La Croix

Adresa:
Staroměstské Náměstí 19, Praha 1 11000
Telefon:
224213015 725436907

Otevírací doba

Pondělí
09:00 - 01:00
Úterý
09:00 - 01:00
Středa
09:00 - 01:00
Čtvrtek
09:00 - 01:00
Pátek
09:00 - 01:00
Sobota
09:00 - 01:00
Neděle
09:00 - 01:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Rozvoz jídla

Jeden ze středověkých domů, přímo uprostřed Staroměstského náměstí, skromný v porovnání s bohatě zdobenými sousedy, byl již od pradávna lidovým hostincem.

Skýtá příjemné zastavení při procházce Královskou cestou. Již půl století se nazývá Staroměstská restaurace, proslulá znamenitou českou kuchyní i světově známým Plzeňským pivem.

 

Připravili jsme pro Vás to nejlepší z klasickéčeské kuchyně, výběr šťavnatých steaků i čerstvých zeleninových salátů s domácími dresinky, pikantní speciality k pivu, domácí moučníky.

Mimo chladné zimní měsíce jsme pro Vás otevřeli i zahradní restauraci s překrásným výhledem na celé Staroměstské náměstí, nádherně osvětlené ve večerních hodinách. Platbu příjímáme kromě českých korun i v euru a platebními kartami VISA, AMERICAN EXPRESS, EUROCARD – MASTERCARD, DINERS CLUB, JCB.

Mimo chladné zimní měsíce jsme pro Vás otevřeli i zahradní restauraci s překrásným výhledem na celé Staroměstské náměstí, nádherně osvětlené ve večerních hodinách. Platbu příjímáme kromě českých korun i v euru a platebními kartami VISA, AMERICAN EXPRESS, EUROCARD – MASTERCARD, DINERS CLUB, JCB.

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?