12. prosince 2025, svátek má Simona

Restaurace U Pinkasů

Adresa:
Jungmannovo Náměstí 16, Praha 1 11000
Telefon:
221111150

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:00
Úterý
10:00 - 23:00
Středa
10:00 - 23:00
Čtvrtek
10:00 - 23:00
Pátek
10:00 - 23:00
Sobota
10:00 - 23:00
Neděle
10:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: neuvedeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Pořádání akcí
Rezervace
Zahrádka
Free Wi-Fi
Tankové pivo
Platba platební kartou
Platba stravenkou
TV - dvd

Kde jinde udělat firemní večírek pro milovníky dobrého piva než jen pár kroků od Václavského náměstí. A to v typické české restauraci U Pinkasů, kde se jako prvni v Praze čepovalo plzeňské pivo, a to již v roce 1843. Špičkově ošetřené a tradičním způsobem podávané pivo je nabízeno ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela specifickou gastronomií i atmosférou. Toto kultovní místo by měl navštívit každý milovník zlatého moku a výborného českého jídla. Pokud si potrpíte na obojí, jednoznačně by mělo být U Pinkasů vaším horkým kandidátem.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.