Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. října 2021, svátek má Erik

Aloha - Cocktail Bar & Music Club

Adresa:
Dušní 11, Praha 1 11000
Telefon:
602251392
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
08:30 - 02:00
Úterý
08:30 - 02:00
Středa
08:30 - 05:00
Čtvrtek
08:30 - 05:00
Pátek
08:30 - 05:00
Sobota
08:30 - 05:00
Neděle
08:30 - 02:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Vstup se psy
Zahrádka
Free Wi-Fi
Koktejly
Jídlo s sebou
Projektor
Taneční parket
Živá hudba
Platba stravenkou
Točené pivo

Aloha Music Club & Cocktail Bar Praha se nachází v oblíbené čtvrti koktejlových barů přímo v centru Prahy. Design Alohy je inspirován stylem havajských Tiki barů třicátých až šedesátých let minulého století. Dřevěný interiér a tlumené osvětlení navozuje jedinečnou atmosféru útulnosti a pohody. Nabízíme širokou škálu exotických koktejlů, moderní kuchyni a přátelskou atmosféru. V Aloze nechybí taneční parket, kde Vás naši vybraní DJ\\\\\\\\\'s nenechají dlouho v klidu.

Kromě našeho stálého programu pořádáme tématické show párty a firemní nebo narozeninové večírky podle Vašich přání a požadavků. Aloha je místo pro každého s chutí zažít pravou pohodu neboli "Havaj" v Praze.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Tipy na večírky: Ta nejlepší místa, kde můžete zakončit rok 2021

Dva měsíce jsme (konečně) mohli popíjet s přáteli na zahradních oslavách nebo se jen tak toulat přírodou. Máme tu podzim a s ním je třeba znovu začít pracovat na 100%. Není to nic, co bychom vyloženě vyhledávali, ale vydělávat se musí. Práce ale ještě nutně neznamená, že nebude zábava. Je potřeba ventil a na to jsou ideální firemní večírky.

TOMI SUSHI: Japonské speciality u náplavky

Přímo u náplavky na Rašínově nábřeží nově najdete sushi bar nabízející lahodné japonské speciality. Otevření TOMI SUSHI bylo podle majitelů splněním dlouholetého snu. O tom, jak má chutnat správně připravené sushi, jak je složité sehnat v Česku kvalitní a čerstvé mořské ryby či o úskalích spojených s budováním nového podniku v pandemické době, jsme mluvili s šéfkuchařem Tomášem Šťovíčkem.
Reklama
reklama

Michal Kacetl: Víno děláme s respektem k přírodě

Malebné vinařství Kacetl ležící v obci Mackovice na Znojemsku je charakteristické svým přírodním přístupem k vínu a jeho šetrnou výrobou i pěstováním. Majitel Michal Kacetl se pro Pragmoon.cz rozpovídal o technologických postupech při výrobě lahodného moku, lásce ke koním nebo třeba o tom, co ho vlastně k profesi vinaře přivedlo.

World of Chilli: WOCHutnejte to nejlepší

Jednoho silvestrovského večera si dvě kamarádky - Hana Polanská a Alena Doležalová - před mnoha lety, posilněny lahví šampaňského, omylem objednaly namísto dvaceti chilli semínek sto krát větší várku. A to si původně chtěly vypěstovat jen něco málo pro sebe. A tak je zasely na parapetu, pak si musely pořídit malý skleník, aby se to takzvaně "někam vešlo" a dnes si pronajímají na Moravě řadu fóliovníků, kde ročně sklidí až tři tuny papriček.

Třený česnek: Ať má vaření říz!

Ve firmě Třený česnek se rozhodli dostat do restaurací, jídelen a především na váš stůl co nejvíce kvalitního česneku. Česnek pochází z malého rodinného hospodářství nedaleko Dvora Králové nad Labem a je opravdu poctivý.