Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. listopadu 2022, svátek má Artur

Bugsy\\\'s Bar

Adresa:
Pařížská 10, Praha 1 11000
Telefon:
840284797
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
19:00 - 02:00
Úterý
19:00 - 02:00
Středa
19:00 - 02:00
Čtvrtek
19:00 - 02:00
Pátek
19:00 - 02:00
Sobota
19:00 - 02:00
Neděle
19:00 - 02:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Koktejly
Taneční parket
Živá hudba
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Zajištění taxi

Plánujete si privátní, či firemní párty? Nevíte, jak zajistit vašim hostům perfektně servírované nápoje? Pak jste na správných stránkách!

Jsme schopni zajistit kompletní barový catering na špičkové úrovni a nasazujeme pro tyto příležitosti naše nejlepší barmany, kteří budou podávat nápoje v přesně takové kvalitě, na jakou jste zvyklí z našeho baru. Zároveň jsme schopni připravit a zrealizovat vzdělávací program, či zajistit přednášku s ochutnávkou z jakéhokoli segmentu nápojové gastronomie, jako např. šampaňská vína, whisky, rumy, koňaky, ostatní lihoviny, ale také doutníky a podobné.

 

V případě zájmu o zpestření akce máme v týmu i skvělé flairbartendery, kteří jsou schopni připravit vystoupení, či barmanskou show speciálně pro Vás.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Ventura Group – společnost pro vaše gastro večírky

Kdyby existoval český Dionýsos, jmenoval by se Ventura Group. Tato rodinná společnost provozuje tři vyhlášené restaurace a Český catering k tomu. Miluje, když může přichystat úžasné jídlo, když pivo teče proudem, hostům když chutná, radují se a bouřlivé oslavy trvají až do rána.

The Emblem Hotel: jedinečný koncept pro jedinečný večírek

Tento designový boutique hotel v Praze naleznete jen kousek od Staroměstského náměstí. Kromě luxusního ubytování ve vkusně zařízených pokojích a apartmánech nabízí také vlastní privátní spa a dokonalé zázemí pro uspořádání nejrůznějších soukromých eventů.
Reklama
reklama

Kojibakers: aneb produkty plné enzymů z plísně koji

Patnáct let pracoval na manažerských pozicích v IT společnosti a neuměl si představit, že by neměl jistotu stálého měsíčního platu. Zejména když se mu postupně narodily čtyři děti, jedno z nich handicapované, které od narození vyžaduje skutečně velkou péči. Postupně ale přišlo několik věcí, které jeho pohled na věc měnily, proto se rozhodl podat výpověď a pustil se do podnikání. Miloslav Laštovička založil v roce 2019 spolu s dvěma kolegy firmu Kojibakers, inspirovanou japonskou tradicí, která vyrábí za pomocí ušlechtilé plísně koji fermentované potraviny jako například miso, miso polévky, shiokoji a další. Ty momentálně dodávají jak do českých domácností, tak i do známých restaurací „Věříme, že tato unikátní »banka enzymů« má co nabídnout nejen v Asii, ale i zde v našich podmínkách,“ říká Laštovička.

Rozhovor: Štěpánčiny Divné čokolády

Štěpánčiny Divné čokolády jsou šokující, originální... prostě divné a to nás na tom nejvíc baví! Jak říká sama Štěpánka: „Mé čokolády se nejí, ale degustují.“

Kotelna v areálu Uhelného mlýna, eventový prostor kousek za Prahou

Během celého 20. století tu hned vedle železniční trati Praha-Drážďany v tisících rukou cinkaly šroubky a libčický industriální park se svým lomozem a dalekým dosahem patřil k významným průmyslovým srdcím, přeživším staré mocnářství. To však s koncem jedné a posléze i další historické éry dotepalo až téměř do úplného ticha, které nakonec před dvaceti lety ještě spláchly povodně. Ale nikdy není pozdě a část dříve průmyslového areálu Libčických šroubáren vstala z popela! Objekty Uhelného mlýna a Kotelny důstojně ožily k novým potřebám dnešního světa a staly se vyhledávaným místem pro konání firemních a společenských akcí.