19. března 2025, svátek má Josef

Bohemia Bagel Lázeňská

Adresa:
Lázeňská 19, Praha 1 11000
Telefon:
257218192

Otevírací doba

Pondělí
07:30 - 19:00
Úterý
07:30 - 19:00
Středa
07:30 - 19:00
Čtvrtek
07:30 - 19:00
Pátek
07:30 - 19:00
Sobota
07:30 - 19:00
Neděle
07:30 - 19:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Free Wi-Fi
Platba stravenkou

Stylová restaurace jen pár kroků od Karlova mostu nabízející čerstvé bagely, snídaně po celý den, široký výběr salátů, sendvičů, domácích amerických dezertů, gurmánskou bezednou kávu La Boheme a další. K dispozici je wifi internet zdarma.

V roce 1996, tým amerických a českých podnikatelů otevřel Bohemia Bagel, protože si uvědomovali, že nabídka, která dbá na zdraví, se bude českým lidem zamlouvat a že ji ocení i obrovský příliv turistů, který do Zlaté Prahy zavítal po Sametové revoluci v roce 1989. Mimořádnou nabídkou na jídelním listku se tak staly různé pečiva z úplně přírodních ingrediencí s dírou v prostředku. Bagel, již velice populární na Západě, byl představen Praze.

Na začátku byli čeští lidé poněkud rozpačití, nejen z bagelu, ale také z různorodého menu a možností – poprvé v Čechách – bez omezení si dolít šálek kávy. Atmosféra přijemného uvítání a internetové a telefonické služby v některých naších prodejnách, udělaly Bohemia Bagel jedno z nejznámějších pražských míst k setkání. A když Češi zjistili, jak čerstvě upečené bagely chutnají jejích dětem, bylo jen otázkou času než začali chodit pro další.

Dnes v Praze existují tři restaurace Bohemia Bagel a všechny nabízejí mnohem víc, než bagely a kávu. Veškeré provozovny prodávají saláty na objednávku, sendviče, polévky, výtečné dezerty a pestrou nabídku z grillu: od amerických snídaní se slaninou a vejci přes hamburgery a hranolky. První restaurace Bohemia Bagel Unique, oteveřená v pražských Holešovicích v roce 2007 nabízí denně české speciality našeho hlavního kuchaře, obsluhu u stolu a bar. Návrh zcela nové centrální pekárny s cukrárnou, byl vymyšlen tak, aby provoz odpovídal požadavkům výroby ve velkém.

Jako otvor v bagelu, budoucnost je otveřena dokořán!

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Tacos, mole, ceviche i BBQ. V Holešovicích otevřela nová restaurace – Mexická

Na gastronomické mapě Prahy přibývá místo, které láká vůněmi a barevnou kuchyní. Restaurace Mexická, nejnovější projekt z dílny gastroaliance Together, přináší mexickou atmosféru do dynamicky se rozvíjející pražské čtvrti. Hosté se mohou těšit na ručně vyráběné kukuřičné tortilly, bohaté mole, čerstvé ceviche i BBQ maso připravované ve smokeru.

Oslavy 130 let Holešovické tržnice v gurmánském stylu!

Přijďte si do Holešovické tržnice zavzpomínat i nasát čerstvou energii. Připravované akce vás naladí gurmánsky a zavedou na kulinářský obřad i denní kázání. A kdo si pospíší s nákupem vstupenek, zažije mši v podání Kryštofa Bartoše!

KAM NA PRAVOU NEAPOLSKOU PIZZU? DO ROSSOPOMODORO!

Pokud jste někdy ochutnali pravou neapolskou pizzu, určitě si ji pamatujete. Její jedinečnost spočívá nejen v kvalitních ingrediencích, ale i v tradičním způsobu přípravy a pečení, díky čemuž má nezaměnitelnou chuť. Pokud chcete autentický zážitek, nemusíte cestovat do Neapole – v Praze, konkrétně v nově otevřené pobočce Rossopomodoro na Vinohradech, si můžete vychutnat skutečnou neapolskou pizzu. Tato pobočka je druhá v pořadí a jejím majitelem je Alberto Lagorio, se kterým jsme si povídali o tom, co stojí za úspěchem jeho konceptu.

Popeyes začíná s expanzí v regionech, první na řadě jsou České Budějovice

České Budějovice, 28. února – Popeyes míří na jih Čech. Nová restaurace otevře během několika týdnů v IGY centru, největším nákupním centru v Českých Budějovicích i v celých jižních Čechách, přitom v dochozí vzdálenosti od historického centra města. Zároveň je to poprvé, co řetězec otevírá pobočku v nákupním centru.

Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp

Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Do soutěžních kuchyní se postaví šest mladých profesionálních kuchařů se svými týmy, aby před zraky diváků během 5 hodin a 35 minut kompletně připravili dva teplé pokrmy dle zadání. Vítěz získá prestižní titul a šanci postoupit do evropského kola Bocuse d’Or, ze kterého vede cesta do světového finále. Národní kolo ozdobí bohatý doprovodný program plný mimořádných gastronomických zážitků.

Zažijte Olomoucký tvarůžkový festival

Nejen milovníci tvarůžků se mají na co těšit. První dubnový víkend totiž centrum Olomouce už poosmé zaplní a hlavně provoní Olomoucký tvarůžkový festival. Přijďte si užít největší gastronomickou událost v Olomouci. Poznačte si v kalendáři víkend 5. a 6. dubna od 10 do 18 hodin!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.