Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána

Český catering

Adresa:
Pod Žvahovem 11, Praha 5 15200
Telefon:
602792222

Beata Zemanová
Catering manager
+420 602 792 222
info@ceskycatering.cz


Nesvazujeme vás ani sebe žádnými přednastavenými balíčky služeb. Catering
navrhujeme vždy na míru s ohledem na vaše představy.


Přijedeme kamkoli. Na louku, statek, zahradu i zámek. Vaříme přímo na místě a
ladíme výzdobu podle stylu události. Připravíme akci jakékoliv velikosti a nebojíme se
ani velkých prestižních akcí, jako jsou například Ceny české filmové kritiky, večírky a
konference společností a slavnostní otevření podniků.

 

S sebou si přivezeme
- Dřevěné stoly ve vintage stylu
- Plechové a dřevěné sudy
- Mobilní bar a výčep
- Grily různého druhu
- Přenosná ohniště
- Kotlíky s komíny
- Pec na pizzu
- Vlastní stany
- Plotýnka na sladké palačinky crêpes a slané galettes
- Nádobí, etažéry a další dekorace


Stoly a dekorace vždy ladíme s motivem a barvami vaší svatby nebo firemní akce.


Český catering je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje hotely a
restaurace s chutí od srdce.

ČTĚTE DÁLE

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?

Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Praha nedávno přivítala nového hráče na cateringové scéně - Dark Kitchen, za nímž stojí skupina Spojujeme. S kreativním šéfkuchařem José Niñem, který se může pyšnit zkušenostmi z Michelinských restaurací, Dark Kitchen nabízí estetické a chutově rozmanité kanapky, které mění pravidla občerstvení v české metropoli.