Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. května 2023, svátek má Vilém

Plzeňský Restaurant Kamera

Adresa:
Tileho náměstí 792/2, Praha 5 15000
Telefon:
777850202

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 23:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
11:00 - 23:00
Neděle
11:00 - 22:00
Právě je zavřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: 200 osob

Počet míst: vnitřní prostor 200 míst, zahrádka 70 míst
Poskytované služby:
Čepované pivo
Čepované nealko
Wi-fi
Zahrádka/terasa
Podáváme: obědy, večeře
Podáváme polední menu
Bezbariérový podnik
Televize/plátno
Možnost pořádat soukromé a firemní akce
Možnost platby: Hotově, Platební kartou
Domluvíme se: Česky, Anglicky
Projektor

Jídlo s sebou
Bowling
Parkoviště aut
Dětský koutek

Naše restaurace se nachází uprostřed pražského Barrandova, poblíž tramvajové
zastávky Chaplinovo náměstí. Prostory disponují nekuřáckými interiéry, které dokáží
pojmout až 250 hostů. Během letních měsíců si u nás můžete pochutnat na moderní i
klasické české kuchyni, pochoutkách z grilu a speciálních menu také v prostorách
předzahrádky.
U nás na place se stále něco děje. Nedělní řízky a Grilovací tržnice i staročeská
zabijačka. Pořádáme originální Halloweeny, Mikuláše i Silvestry. 
O to, aby vám u nás zaručeně chutnalo se postará náš šéfkuchař Honza Horký,
kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. 
Na své si u nás přijdou i děti, díky dětskému koutku a speciálnímu dětskému menu. 
Plzeňský restaurant Kamera je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje
hotely a restaurace s chutí od srdce.

ČTĚTE DÁLE

Domyno Burger: Made in BURGER

Víte, jak se dělá burger? Nejdůležitější složkou je maso. Ale jaké do něj patří? A co dalšího by měl obsahovat? Jaký salát je nejvhodnější, jak s majonézou a co sýr!? A pak bulka! Kdo ji upeče a z čeho? Má v ní být máslo? A na čem se upeče to maso? A při jaké teplotě … desítky otázek podobných těmto, stály u zrodu restaurace Domyno Burger. Tohle je její příběh!

Alex Mikšovič: Jeden koktejl nestačí

Alex Mikšovic působil 39 let za barovými pulty. Publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu, ve své nové knize Jeden koktejl nestačí uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda. Koktejly, jež pil agent 007, tvoří její hlavní dramaturgickou linii, ale kniha nabízí mnohem víc.

Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Nově se Dáme jídlo bude jmenovat Foodora. Největší česká doručovací služba Dáme jídlo po jedenácti letech svého fungování na trhu mění své jméno. Nově ponese název Foodora.

Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Chceš poznat jak se vaří pivo Gambrinus, jak chutnají suroviny na jeho výrobu, jak se má správně čepovat pivo, jak chutná zrající pivo ve sklepích nebo se jen pobavit s přáteli a zažít nezapomenutelný večer? Pak přijď do pivovaru Gambrinus!

Hotel Amerika: svatba dle vašich představ

Hotel Amerika s příjemnou rodinnou atmosférou leží v odlehlé části Velkého Meziříčí v srdci přírody. K hotelu náleží několik krásných a udržovaných rybníků a louka, kterou spásají koně. Zde zapomenete na veškeré starosti a načerpáte energii z přírody. A svatbách v hotelu Amerika jsme si povídali s majitelem Josefem Mahelem.

Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Hospoda na dobrým místě je hodná svého názvu. Návštěvníci odchází spokojení a velmi oblíbený je podnik i pro pořádání svateb. Co konkrétně zájemcům o obřad a oslavu nabízí, na to jsme se ptali majitele Romana Martináka.