Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
2. května 2024, svátek má Zikmund
Adrenalinový výlet v bratislavském regionu? To musíte zažít!

Adrenalinový výlet v bratislavském regionu? To musíte zažít!

Vydejte se s rodinou nebo přáteli na dobrodružný výlet a objevte krásy a zábavu bratislavského regionu. Vyzkoušejte adrenalin ve vzduchu, na zemi nebo na vodě.

img-0913.jpeg

V Bratislavě a okolí je nespočet míst, kde si můžete udělat hezký výlet a prožít příjemné rodinné chvíle. Vždyť za VODOU, ODPOČINKEM, ADRENALINEM je to jen skok.

splavovanie-v-bratislavskom-regine-552023-52871997716-o_1.jpg

SPLAV MALÉHO DUNAJE... je nezapomenutelným zážitkem a stává se oblíbenou volnočasovou aktivitou nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro skupiny přátel, kteří si rádi užijí aktivní zábavu. Okolí Malého Dunaje je oázou ticha a domovem vzácných živočichů, které můžete během splavování pozorovat. Pokud budete mít štěstí, spatříte vydry, ledňáčky, kachny divoké, labutě a čápy bílé. Malý Dunaj je také jedním z posledních míst v Evropě, kde se dochovaly staré kolové mlýny. Příroda kolem řeky je nedotčená a vy strávíte den jako Tarzan v objetí přírody. Pokud hledáte naučný výlet, určitě navštivte mlýn v Jelce. Vodní mlýn je pro své návštěvníky otevřen celoročně. Okolí mlýna nabízí příjemné prostředí uprostřed přírody. Děti jistě potěší i nedaleký skanzen zaměřený na zemědělskou minulost obce. Po aktivně stráveném dni si můžete pochutnat na vydatném jídle v restauraci Sedmé nebe nedaleko mlýna, která je jako stvořená pro milovníky sladkovodních ryb.

splavovanie-v-bratislavskom-regine-552023-52871421482-o.jpg

Na Malý Dunaj můžete "nasednout" už v Bratislavě - Vrakuni, nejzajímavější úseky řeky se nacházejí od obce Zálesí až po soutok s Klátovským ramenem u Topoľníků. Splutí si můžete naplánovat na půl dne nebo dokonce na 3 dny. Během spla- vování se můžete zastavit nebo utábořit u unikátních dřevěných vodních mlýnů v Jelce a Jahodné.

imgl5992.jpg

ADRENALIN

Bratislavský region je známý svou krásnou přírodou a bohatou historií, ale nabízí také řadu adrenalinových atrakcí pro ty, kteří hledají vzrušení a dobrodružství. Zde máme několik příkladů.

1. Chcete si prohlédnout panorama Bratislavy z výšky 85 metrů nad zemí? Tato neobvyklá "procházka" se odehrává na venkovní okenní římse restaurace UFO - zvládnete to? Skywalk na věži UFO je ideální pro adrenalinové nadšence, kteří stále hledají nová dobrodružství. www.u-f-o.sk

2. Jízda na rychlém člunu. Přijďte si pro vzpomínky, které vás nadchnou a donutí vás toužit po dalších. Pokud máte rádi rychlost a vodu, vyzkoušejte jízdu na motorovém člunu po Dunaji. Ucítíte vítr ve vlasech a zažijete vzrušující jízdu. www.speedboats.sk

3. Vzlétnout, zažít adrenalin, obdivovat okolní přírodu... takový může být váš první vyhlídkový let letadlem nad hrady Malých Karpat. Objevte krásy Bratislavského kraje z nové perspektivy. Tak se vzneste do oblak! www.gonzoaviation.com

img-9769_1.jpeg

Ať už se rozhodnete strávit den s rodinou jakkoli, budete mít možnost objevovat krásy přírody a zažít nezapomenutelné chvíle v Bratislavském kraji. Tak neváhejte a nechte se unášet životem, užívejte si řeky a objevujte všechny krásy, které naše all inclusive destinace nabízí.

brat.jpg

bratislavaregion.travel

ČTĚTE DÁLE

V Kunovicích proběhne slet šlapacích letadel. V plánu je i vytvoření rekordu

Letecké muzeum v Kunovicích pořádá v sobotu 11. května společně s partnery jedinečný Mezinárodní slet šlapacích letadel s podtitulem Báječní letci na nelétajících strojích. “Akce to bude, jak už název napovídá, lehce recesistická, ale také poučná a hlavně zábavná. Určená je hlavně pro rodiny s dětmi, ale přijít se podívat může kdokoliv,” říká ředitel muzea Martin Hrabec s tím, že slet proběhne v areálu Slováckého aeroklubu od 10 do 16 hodin.

Transmission Elysium Prague 2024 představuje kompletní seznam vystupujících!

Po úspěšné světové tour United Music s radostí oznamuje, že se vrací tam, kde to vše začalo. Už v sobotu 15. června 2024 se Transmission Festival vrátí do Prahy! Tentokrát se O2 arena stane dějištěm zcela nové edice s názvem'Elysium'.

VÝSTAVA MISTRA PŘÍŠERNÉ KRÁSY TIMA BURTONA JIŽ ZA CHVÍLI

Počínaje květnem Prahu na dlouhých pár měsíců obestře magický svět Tima Burtona. Možná by bylo vhodnější říct spíš světy, neboť tento moderní pohádkář vždy buduje hned několik dimenzí a své příběhy staví na jejich nečekaných střetech. Žádný div, že ho přezdívají karnevalový surrealista. Právě karneval je totiž lidem současnosti odrazem a nevědomou oslavou zapomenutých mystérií.

Snoubení vína a živé muziky funguje! Hudba na vinicích oslaví páté narozeniny.

Koncertní seriál Hudba na vinicích již popáté nabídne v originálních kulisách pěti vinařství spojení dobrého vína, a ještě lepší živé hudby v podání předních českých i slovenských hvězd. Hlavními tahouny ročníku 2024 budou kapely Mig 21, Jelen, Čechomor, Wohnout nebo Queenie, zazpívá také Pokáč, David Koller, Lucie Bílá, Horkýže slíže, Aneta Langerová a ze Slovenska přijedou NO NAME, IMT Smile a Kandráčovci. Premiéru si v rámci „Vinic“ odbyje Vojta Dyk, a to hned dvakrát – jak se svým novým bandem D.Y.K., tak v rámci pozůstatku skupiny Nightwork, projektu Tros Discotequos. Seriál nabídne od jara do podzimu čtyřicítku koncertů. Stačí si vybrat, předprodej již začal na www.hudbanavinicich.cz!

Pryč s jarní únavou díky AI i RTbet

Zimní dny pomalu končí, a tak je načase se s jarní únavou pouštět pomalu do nových věcí. Ať už například vyzkoušet online herní kasino RTbet, které najdete na odkazu RTbet, nebo jinam. Trendem několika měsíců je totiž například jarní úklid, jak těla a duše, ale také našeho domova. Nebo možnost si nastolit nový celoroční zvyk a naučit se novému sportu.

Největší letecká show ve střední Evropě nabídne zábavu pro rodiče i děti

O víkendu 1. a 2. června proběhne na pardubickém letišti již dvaatřicátý ročník Aviatické pouti, akce pro celou rodinu. Po celý první červnový víkend bude návštěvníky čekat pestrý letecký i pozemní program s řadou prezentací a aktivitami pro děti i dospělé. Na co se můžete těšit už teď?