Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
BTC Prague 2024. Největší BTC akce v Evropě!

BTC Prague 2024. Největší BTC akce v Evropě!

Za pár dní nás čeká největší bitcoinový event v Evropě. A díky spolupráci s BTC Prague máme pro Tebe 10% slevu na všechny vstupenky. Nenech si ujít event nadupaný top hosty z celého BTC světa.

marekprihoda-btcprague-highlights-004-2.webp

Redakce PragMoon ve spolupráci s BTC Prague pro Vás zajistil 10% slevu na vstupenku při zadaní kódu MOON.
Také stačí kliknout přes tento odkaz, vybrat vstupenku a sleva se automaticky odečte.

marekprihoda-btcprague-highlights-032-1.webp

  • 3 dny, tisíce zahraničních hostů a bohatý program, v němž si vybere každý - od workshopů a soutěží, panely, prezentace a afterparty.
  • Více než 100 pečlivě vybraných řečníků na 4 pódiích. Více než 100 bitcoinových společností v rozsáhlé hale. 10 000 podobně smýšlejících bitcoinových nadšenců z celé Evropy i mimo ni.
  • Aktuální vlna vstupenek, která je k dispozici ve třech úrovních a ve spolupraci s 10% slevou ve spolupráci na odkazu

BTC Prague je místem, kde se setkávají nápady, navazují vztahy a vznikají skutečné bitcoinové příběhy. Více než 100 pečlivě vybraných řečníků na 4 pódiích. 100+ bitcoinových společností v rozsáhlé hale Expo. 10 000 podobně smýšlejících bitcoinových nadšenců z celé Evropy i mimo ni. Při pouhém náhledu na to, co vás letos čeká, si představte toto: tři dynamické dny s bohatým programem zahrnujícím cílené workshopy, jedinečné panely a poutavé prezentace. Ale také navazování obchodních kontaktů, spolupráce a edukace o bitcoinu. A pokud by vám to nestačilo, můžete se připojit k několika doprovodným akcím a afterparties, které nabízejí zábavu a nezapomenutelné vzpomínky. Přesto je to mnohem víc než jen další konference! BTC Prague je pulzující prostor, který sdružuje ty nejlepší nadšence světa bitcoinu - od podnikatelů, filantropů, výzkumníků a autorů až po influencery, filozofy, pedagogy, bojovníky za svobodu, vývojáře a další!

janluxik-btcprague-mainstage-230610-023-1.webp

Nečekejte, až přijde lepší budoucnost. Přijďte do BTC Prague, hlavního města bitcoinu v Evropě, a začněte ji budovat s námi! A to 13. - 15. června 2024.

Aktuální vlna vstupenek, která je k dispozici ve čtyřech úrovních, je v prodeji od 1. února do vyprodání. Rezervujte si své místo!

marekprihoda-btcprague-highlights-127-1.webp

A jak jsme zmínili. Redakce PragMoon ve spolupráci s BTC Prague pro Vás zajistila 10% slevu na vstupenku při zadaní kódu MOON.
Také stačí kliknout přes tento odkaz, vybrat vstupenku a sleva se automaticky odečte.

www.btcprague.com

 

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Heineken Balaton Sound 2024 nadchl návštěvníky hvězdným programem i novým uspořádáním areálu

Uplynulý víkend se na břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi konal festival Heineken Balaton Sound. K sobotnímu večeru návštěvnost přesáhla celkově za čtyři dny 100 000 návštěvníků. Publikum zažilo vystoupení jmen jako James Hype, John Newman, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Purple Disco Machine a mnoha dalších. Plážový festival zakončil headliner Timmy Trumpet a jedinečná závěrečná show Q-dance.