Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
2. května 2024, svátek má Zikmund
Dárkové sady koření

Dárkové sady koření

Dárkové sady koření jsou dekorativní a praktické dárky, a proto jsou oblíbené po celý rok.  Sady koření jsou nejlepším dárkem pro lidi, kteří rádi vaří, pečou nebo grilují. Je to dárek, o kterém víte, že ho rozbalí, použijí (a možná dostanete ještě něco dobrého :-)

img-5848.jpg

Proč vybrat koření jako dárek:

  • Potěší všechny smysly – chutná, voní, je hezký na pohled, přírodní karton je příjemný
    na dotek
  • Udělá radost oběma stranám – obdarovaný dostane dárek, ostatní dostanou zpět
    dobré jídlo
  • Dárek můžete opakovat – příště můžete rozšířit koření o nové druhy (vymýšlet stále
    nové dárky je obtížné…)
  • Vzbudí zvědavost a touhu vyzkoušet něco nového

Dárkové krabičky jsou vyrobeny z přírodní lepenky s otevřenou vlnkou a jejich výroba probíhá v Opavě. Krabičky máme ve třech velikostech a vejde se do nich 5 kořenek, nebo 5 mlýnků, nebo 3 sáčky. Krabičky jsou převázány papírovou páskou a jediný kousek plastu je v průhledu.

img-5516.jpg

Dárek pro maminku

Maminka je ve všech kulturách (a všech dobách) vážený člen rodiny, ke kterému se upínáme minimálně třetinu života. Maminky o nás pečují, ochraňují nás (často před sebou samým) a vaří nám!

Každé mamince udělá radost, když oceníte její kuchařské úspěchy a kořením jako dárek říkáte: „Vaříš skvěle, díky!“ Vybrat si můžete ze třech velikostí a několika druhů. Balíčky koření jsou pak skvělé i jako základy větší dárků, do kterých můžete přidat další delikatesy jako jsou oleje, víno, oříšky, pesta, nebo třeba kuchařskou zástěru.

Jak vybrat vhodný dárek pro maminku? Dárek by měl být hezký, udělat radost co největšímu počtu lidí a měl by vzbuzovat emoce! Elegantně zabalený balíček koření splňuje všechny tyto parametry.

Proč vybrat mamince jako dárek koření:

  • Oceňujete její kuchařské umění
  • Vzbudíte zvědavost a touhu zkoušet nové recepty
  • Dárek je hezký i praktický zároveň
  • Není drahý – neuslyšíte „To jsi neměl, to je pro mě škoda…“

Vybírat dárek pro tátu není snadné. Tátové si většinou pořídí všechno, co potřebují a nečekají, co dostanou. S muži je to obecně komplikovanější než se ženami. U žen nemůžete udělat chybu s kytkou, čokoládou a láhví vína. A pokud nechceme (nemůžeme) zásobovat rodiče dalším alkoholem musíme vymyslet něco kreativnějšího. Muži vám většinou neřeknou, co by chtěli k narozeninám (Vánocům, svátku…), často to sami ani neví :-) Můžeme se ale inspirovat tátovými koníčky.

Má váš táta rád grilování? Sada grilovacího koření, teflonová rukavice ke grilu a třeba láhev grilovací omáčky.

Má táta raději pohyb a sport? Sada koření na saláty, láhev na vodu a fitness náramek.

Váš táta rád cestuje? Sada koření pro mezinárodní kuchyni, knihu o italské kuchyni a láhev dobrého olivového oleje.

Pěstuje si vlastní zeleninu a chilli? Vyberte sadu chilli, sušičku ovoce a chilli extrakt.

Proč vybrat tátovi koření jako dárek?

  • Originální jedlý dárek, co není alkohol.
  • Dobře se kombinuje s dalšími menšími dárky.
  • Dárek lze opakovat a příště rozšířit koření o další druhy.

www.korenikralu.cz

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?