24. října 2024, svátek má Nina
Desistore.cz - dokonalá elegance po celý rok

Desistore.cz - dokonalá elegance po celý rok

Objevte kouzlo nádherných a praktických produktů, které vám usnadní život! Obchod Desistore v pražské Libni s vlastním e-shopem je skvělým místem pro nákup designových láhví a termosek, batohů a mnohých dalších produktů, které ocení i vyznavači toho největšího luxusu. Stylové výrobky té nejvyšší kvality od značek jako je XD Design nebo Neon Kactus se skvěle hodí do školy, zaměstnání, na cesty i na trávení volného času. Zastavte se v Desistore a zjistíte, že už se nikdy nebudete muset rozhodovat mezi kvalitou a krásným vzhledem, protože tady dostanete obojí. Nejen zamilované páry navíc mohou využít i speciální 14% valentýnskou slevu na všechny produkty značky Quokka.

Libeňský obchod Desistore je hrdý a oficiální distributor oblíbených značek XD Design, Swiss Peak, Indigo Design a Neon Kactus pro český a slovenský trh. Za výběrem značek z dlouholetou tradicí si v Desistore pevně stojí a ručí za to, že se každý jeden kousek stane srdeční záležitostí. Všechny produkty jsou vybírány s láskou k designu, myšlenkou a šetrností k přírodě. V široké nabídce tak najdete značkové termosky a termohrnky ideální i na zimní výlety, stylové láhve nebo také vybavení do domu a kuchyně.

desistorevalentyn.jpg

Bohatý výběr potřeb pro miminka pak ocení všichni rodiče i prarodiče, kteří svým ratolestem mohou zakoupit třeba dětské nádobí s obrázkem oblíbených postaviček od Wallta Disneyho - Minnie a Mickey Mouse. Nejen studentům udělají kromě batohů radost i stylové reproduktory či sluchátka, při rodinných výletech zase využijete sadu cestovních příborů nebo deskových her.

TIP: Chcete potěšit svou milovanou polovičku skvělým dárkem? Desistore v rámci Valentýnské akce nabízí veškeré výrobky značky Quokka se slevou 14 %. V e-shopu jen stačí vybrat ten správný kousek a při objednávce  zadat kód LOVE. 

XD DESIGN

desistore-xd-des.jpg

Mezi největší hity obchodu patří XD Design. Oblíbenou Nizozemskou značku XD Design doprovází designéři z celého světa již více než 30 let. Spojuje je láska k designu, tvorba chytrých produktů s promyšlenými funkcemi a šetrnost k přírodě. Každodenním cílem značky je produkt, který zjednoduší a vylepší váš den a myšlenka, že obklopovat se designovými kousky je zkrátka životní styl. Produkty pravidelně získávají ocenění a pyšní se registrovaným designem.

Kompletní nabídku produktů od společnosti XD Design naleznete ZDE.

NEON KACTUS

desistore-neon-cactus.jpg
Oblibu u zákazníků Desistore si získala i společnost Neon Kactus, která si dala za cíl chránit naši planetu od zbytečných plastů. Pevně si stojí za svým cílem, a proto spojili praktičnost, kvalitu, design a vytvořili ojedinělou kolekci hrnečků na kávu a lahví na vodu. Společnost pochází z Velké Británie, kde také vyrábí všechny své produkty. Vyberte si ten pravý kousek pro vás, čímž můžeme společně zbavit planetu jednorázových plastových kelímků a lahví!

Kompletní nabídku značky NEON KACTUS naleznete ZDE. 

Kontakt

Desistore

náměstí Na Balabence 1438/2

190 00 Praha 9 Libeň (vchod z ulice nám. Na Balabence, nikoliv z parku)

e-mail: info@desistore.cz

web: www.desistore.cz

telefon: +420 702 101 900

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu

Letošní Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu za rok 2024. Vyhlášení a předání cen zahájí 31. října konferenční a veletržní část akce na Výstavišti Praha. O oceněných v sedmi kategoriích - venue, počin, festival, novinář/novinářka, osobnost, inovativní dodavatel a Best Border Breaker Artist - rozhodne odborná veřejnost - členové nejrůznějších hudebních profesních sdružení. O akci roku, ať už jde o koncert, festival či párty, rozhoduje veřejnost svým hlasováním. Již 28. října proběhnou ale první dvě akce zahrnuté v rámci nabídky Prague Music Week Passu, který za vstupenku v ceně 990 Kč umožní navštívit do 7. listopadu celkem 34 zahraničních i domácích koncertů a 3 divadelní představení ve 13 pražských klubech - včetně například vystoupení Johna Mause, Starset, Lucky Love, Moimira Papalescu & The Nihilists nebo vyprodaných Call Me Karizma. 31. října se pak také na tři dny na Výstavišti otevře veletrh s prezentacemi 23 vystavovatelů z oblasti inovativních technologií. Konference nabídne po čtvrtečním předání cen 1. a 2. listopadu na třech scénách přes 40 diskusí, prezentací, workshopů a panelů o aktuálních tématech, které hýbou světem hudby, s více než 100 řečníky od nás i ze zahraničí. Přesný program, informace o hostech, předprodej vstupenek na konferenci i Passů najdou zájemci na www.praguemusicweek.cz.

Třetí ročník projektu „Světla vyprávějí…“ přináší fascinující vesmírný zážitek do Žlutých lázní

Více než stovka světelných soch a objektů tvořená čtyřmi sty tisíci světly ponese v letošní podzimní a zimní sezóně název „Zvonkova cesta vesmírem.“ Světelný park „Světla vyprávějí...“ se již potřetí vrací do Žlutých lázní v Praze. Přináší ohromující podívanou inspirovanou příběhem pohádkové postavy Zvonka. Tento kouzelný průvodce Zvonek vezme malé i velké návštěvníky na nezapomenutelnou cestu tajemstvími vesmíru. Unikátní výstava bude otevřena od 1. listopadu 2024 do 31. ledna 2025 každý den po setmění.

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Přidejte do Boo Baskets i něco strašidelně krásného a voňavého!

Prozkoumejte Lush halloweenské produkty, které jsou jako stvořené pro letošní podzimní trend - Boo Baskets. Udělejte radost sobě, či někomu blízkému a darujte to nejcennější - relax!

Oslavte International Gin & Tonic Day s top značkami od Pernod Ricard Czech Republic

Ikonický koktejl Gin & Tonic slaví svůj den 19. října a Pernod Ricard Czech Republic při této příležitosti přináší tipy na ty nejlepší značky ginů ze svého portfolia spolu s doporučením na koktejly. Sáhněte po osvědčené klasice, jakou je londýnský suchý typ ginu Beefeater, nově i v nealkoholické variantě, nebo zvolte superprémiový italský gin Malfy, německý gin Monkey 47 či ultraprémiový japonský KI NO BI. Ať už si osvěžující drink namícháte doma nebo si ho objednáte v oblíbeném baru, oslavte tento den ve velkém stylu – vychutnejte si samotný život, přátelství a radost z jednoduchých věcí, mezi které patří i sklenka dokonale vyváženého ginu s osvěžujícím tonikem. International Gin & Tonic Day je ideální příležitostí objevovat nové chutě, experimentovat s různými kombinacemi a nechat se inspirovat světovými trendy v míchání koktejlů.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.