23. října 2024, svátek má Teodor
FARMAPARK Soběhrdy

FARMAPARK Soběhrdy

Unikátní místo pro rodiny s dětmi, kde poznáte zvířata z farem celého světa a můžete strávit celý den v přírodě. Originální koncept zábavy a přímý kontakt se zvířaty dělá z Farmaparku Soběhrdy skvělé místo pro volný čas rodin s dětmi.

farmapark-celek.jpeg

Areál leží v malebném údolí Středočeského kraje pouze 30 min. od Prahy a je obklopen se všech stran krásnou přírodou, zvířaty a zábavnými atrakcemi pro děti.

hriste-farmapark_1.jpeg

Ve Farmaparku se dostanete se do přímého kontaktu se zvířaty. Můžete si je pohladit a v určených časech probíhá také komentované krmení zvířat s našimi ošetřovateli! Při vstupu si stačí zakoupit kyblík plný krmení a dostavit se na stanoviště v určený čas. Krmení zvířat probíhá každou půl hodinu na více než deseti stanovištích!

krmeni-farmapark.jpeg

Během výletu nesmí chybět ani zábava a ani o tu, není ve Farmaparku Soběhrdy nouze! Na každém kroku na návštěvníky čekají skvělé atrakce a hřiště. Podívejte se na www.farmapark.eu . Nově jsou veškeré atrakce i hřiště v ceně vstupenky a nic dalšího v areálu návštěvník nedoplácí!

hopsinky-farmapark_1.jpeg

Nezapomněli jsme, ani na hladová bříška našich návštěvníků! V areálu Farmaparku Soběhrdy je několik gastro provozů, kde se můžete během návštěvy občerstvit! Zmrzka, bistro v kryté herně, restaurace babiččiny hotovky, farma gril, palačinkárna, buřtárna a nesmíme zapomenout na HOT News letošní sezóny a tou je stroj na cukrovou vatu - ocení ho především děti!

jeepy-farmpark_1.jpeg

Během dne si můžete udělat piknik v trávě, posedět v houpacích sítích u rybníka, nebo se jen tak procházet a odpočívat v krásné přírodě mezi zvířaty!

farmapark-tubingova-draha_1.jpeg

Celý areál je bezbariérový a je protkán přibližně 5 km stezek pro pěší i kočárky. Parkování je v areálu Farmaparku Soběhrdy zdarma. Otevírací doba je uvedena na webových stránkách a liší se v každém ročním období.

www.farmapark.eu

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Svatomartinské slavnosti na náplavce Rašínova nábřeží nabídnou mladá i tichá vína a husí speciality

Přes 20 vinařů z Čech a Moravy, degustace svatomartinských vín, husí speciality a bohatý doprovodný program – takový bude 13. ročník festivalu mladých vín „Svatomartinské slavnosti a pečená husa“. Akce proběhne v sobotu 9. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží v Praze 2 mezi železničním mostem na Výtoni a vyšehradskou skálou v blízkosti farmářského trhu Náplavka. Odstartuje symbolicky v 11 hodin a 11 minut

SPIRÁLA VZKŘÍŠENÍ NEBO MADISONSKÉ MOSTY

Multižánrový kulturní prostor Nová Spirála, dříve divadlo Spirála, přivítá už v říjnu tohoto roku po více než dvaceti letech opět své diváky. V prostorách pražského Výstaviště se otevřou brány budovy, která měla být ještě před pár lety zbourána, ale nyní nabídne celoročně bohatý program široké veřejnosti stejně jako možnost pronájmu technologicky špičkově vybavených prostor bez limitu pro záměr akce.

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.