12. prosince 2025, svátek má Simona
Hotel Amerika: svatba dle vašich představ

Hotel Amerika: svatba dle vašich představ

Hotel Amerika s příjemnou rodinnou atmosférou leží v odlehlé části Velkého Meziříčí v srdci přírody. K hotelu náleží několik krásných a udržovaných rybníků a louka, kterou spásají koně. Zde zapomenete na veškeré starosti a načerpáte energii z přírody. A svatbách v hotelu Amerika jsme si povídali s majitelem Josefem Mahelem.

6mini.jpg

Co je největší předností hotelu Amerika?

Rodinný styl, to je naše gro. S každým jednáme s maximální úctou a zájmem, řídíme se přáním klienta a snažíme se postarat úplně o vše, od květin, občerstvení, dortu, výzdoby, prostě aby svatebčané nemuseli zbytečně nic řešit a jen si užít svůj velký den. Máme se svatbami dvacet let zkušeností, ostatně jsme držitelé certifikátů, pokud jde o koordinaci svateb a podle spokojených ohlasů jsou naštěstí naše zkušenosti i vidět. (smích)

headline-image.jpg

Je taková mantra, že pořadatelé zařídí kvůli speciální akci cokoli. Také se tím zaklínáte?

Chápu, na co narážíte. (smích) U nás se ale opravdu nebojíme ničeho. Jednou jsme měli jednu akci s automobily a abychom je dostali do budovy, prostě jsme vybourali dveře do restaurace! Naší velkou výhodou navíc je, že jsme stranou, nemáme sousedy a nikoho nerušíme, takže zábava není nijak omezena.

Dají se vaše bohaté zkušenosti se pořádáním svatebních obřadů využít i mimo hotel Amerika?

Ano, i s tím máme zkušenosti. Není problém zařídit obřad i s občerstvením na jiném místě a pak náš hotel využít třeba jen k oslavě a ubytování.

galery-image-1.png

Jak jste na tom, pokud jde o volné termíny?

Něco už samozřejmě máme vybookované, ale jsme flexibilní. Nejednou jsme dělali i svatbu takzvaně z minuty na minutu. Pokud nám to okolnosti dovolí, uděláme vše pro to, aby se svatba uskutečnila.

www.hotel-amerika.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

ROK NA SVĚTĚ. MLÁDĚ GIBONA ZE ZOOPRAHA DOSTALO SYMBOLICKÉ JMÉNO BAYU

Pátek třináctého – pro skupinu gibonů stříbrných v Zoo Praha šťastný den. Loni v prosinci totiž zkušená samice Alang Alang přivedla na svět čtvrtého potomka. Živelná povaha samečka se propsala i do jeho jména Bayu, které mu nyní vybrali chovatelé. Indonésky znamená vítr.Zvědavý a hravý mladík vyniká svou nebojácností a trénuje pro gibony typickou brachiaci. První mládě tohoto ohroženého druhu se v pražské zoo narodilo před deseti lety, zároveň šlo o první přírůstek v Česku.

Zažijte ty nejzářivější vánoční prázdniny! Winter Wonderland má otevřeno.

Winter Wonderland – to je kouzelný světelný park, kde zaplatíte jen jednou a dopřejete si nekonečné množství zábavy! Hudba, smích, světelné efekty a barevné pohádkové dobrodružství. Hledáte tip na zábavu mezi vánočním cukrovím a pohádkami? Chcete se vydat na okouzlující vánoční procházku?Tak neváhejte a vydejte se snít! Máme otevřeno i během vánočních prázdnin. A pokud chcete své nejbližší potěšit opravdu vtipně a originálně, darujte jim vstupenky! Darovat zážitek je prostě in a kdo by nechtěl plusové body za nejskvělejší vánoční nápad. Navštivte www.wonderlandpraha.cz. Šanci máte do 11. ledna 2026

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.