Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Jízdárna Fest ovládne Rychnov už po šesté! Další ročník festivalu proběhne tradičně v unikátním prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou

Jízdárna Fest ovládne Rychnov už po šesté! Další ročník festivalu proběhne tradičně v unikátním prostředí zámeckého parku v Rychnově nad Kněžnou

Šestý ročník populárního rodinného festivalu Jízdárna FEST, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti nezklamal a opět připravil nadupaný line up. Do Rychnova přiveze své největší hity hlavní hvězda festivalu DIVOKEJ BILL, VYPSANÁ FIXA a POLETÍME?, vystoupí stálice festivalu Pokáč a UDG, mladé publikum rozpálí SOFIAN MEDJMEDJ, NEBE, zpěvák a tvůrce podcastů JAROSLAV OLAH a také rodák z Rychnova nad Kněžnou JAY DIESEL.

jizdarna2019-075-1.jpg

Vstupenky na rodinnou letní festivalovou pohodu mizí pod rukama, pořadatel festivalu Jakub Hrbáč doporučuje s nákupem neotálet a doplňuje: “Abychom si užili zámecké prostory se vším komfortem, je kapacita festivalu omezená. Proto neváhejte, v oběhu je posledních 100 vstupenek z limitované edice za akční předprodejní cenu”.

jizdarna2019-055-1.jpg 

Není pochyb, že se máme na co těšit. Nabitá festivalová atmosféra a bohatý doprovodný program pro děti i dospělé tvoří z Jízdárna FESTu oblíbený, dvoudenní hudební festival pro celou rodinu a víkend plný nezapomenutelných aktivit a zážitků. Dílničky, workshopy, setkání s kapelami, ale především pohoda v krásném prostředí. 

Vstupenky

Vstupenky v předprodeji pořídíte za:

Děti mají vstup na akci do 10 let včetně zdarma

Děti od 11 - 15 let včetně: 400 Kč

Dospělá vstupenka:  790 Kč

VIP vstupenka: 1290 Kč – možnost potkat se s kapelami, vlastní catering, vlastní záchody a relaxační zóna s vlastním přístupem k pódiu.

Rodinná vstupenka: 1990 Kč

Patra pařmenů: 2790 Kč 

Více info na www.jizdarnafest.cz , info@jizdarnafest.cz 

jizdarnafest-2024-1920x1080-v01.jpg

 

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.
Reklama
reklama

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?