Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
5. května 2024, svátek má Klaudie
Kde uspořádat ty nejlepší firemní akce, večírky a eventy?

Kde uspořádat ty nejlepší firemní akce, večírky a eventy?

Znovu přišel onen magický moment roku, kdy na chvíli odhodíme pracovní masku a pokusíme se nebýt jen kolegy, ale i parťáky. Vánoční firemní večírky jsou za rohem a to by bylo, abychom vám nepřinesli pár tipů na místa, kde to můžete opravdu rozjet.

axville-8vheri6dbaw-unsplash_1.jpg

Ani letos vás nehodláme nabádat k cestě do bezvědomí. To není úplně nejlepší tečka za rokem. Ale nebojte, nebudeme ani za mravokárce. Přirozeně chceme, abyste se skvěle bavili ve stylovém prostředí a ideálně s jídlem, na které budou vaše chuťové pohárky ještě nějaký ten pátek s láskou vzpomínat. Tak hurá do čtení, vybírejte, a pak koukejte svému chlebodárci nenápadně podsunout nějaký ten tip, kde by se mohl váš vánoční večírek odehrávat. Skutečná zábava bude samozřejmě na vás, ale následující tipy vám to hodně ulehčí.

Užijte si to i za nás!

Kongresové centrum Praha

www.praguecc.cz

Kongresové centrum Praha je jedním z nejvýznamnějších a největších kongresových a konferenčních zařízení v České republice. Nachází se na pražském Vyšehradě, nedaleko od historického centra města. Od svého otevření v roce 1981 se stalo klíčovým místem pro pořádání různorodých akcí, kterými jsou například mezinárodní kongresy a konference, koncerty, výstavy a společenské události. Kongresové centrum Praha navštívilo i několik významných osobností z celého světa, jako jsou bývalí američtí prezidenti Barack Obama a George Bush, nebo Dalajláma. V současné době se Kongresové centrum Praha řadí mezi významná evropská kongresová centra a disponuje kapacitou až pro 9300 účastníků ve více než 70 sálech a jednacích místnostech. Jeho dlouhodobou vizí je patřit mezi TOP 10 kongresových center v Evropě a udržet si pozici TOP 1 mezi kongresovými centry v České republice. Kromě svého postavení a kapacity se Kongresové centrum Praha také zaměřuje na ekologický a udržitelný přístup ve všech svých činnostech. Nedílnou součástí Kongresového centra Praha je i sousední hotel Holiday Inn, který nabízí pohodlí hotelových pokojů nejen pro účastníky kongresů.

kcp-11-_2.jpg

HIGHLIGHT

www.highlight.cz

Perfektní volba pro firemní akce, divadelní představení, galavečery, večírky, svatby či oslavy narozenin. Místo, kde se setkává stylový design a jedinečná atmosféra, pro stovky hostů a možnosti uspořádání jsou téměř neomezené. Kromě unikátního prostoru a dlouholetých zkušeností v oboru je to hlavně přístup, který oceníte. Jsou flexibilní, přátelští, spolehliví, plni nápadů a nebojí se přijít s netradičními řešeními.

highlight.jpg

CHATEAU ST. HAVEL

www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel sídlí v novogotickém zámku na Praze 4, v samé blízkosti centra Prahy. Obklopena je rozlehlým anglickým parkem s malebnými rybníky. Pořádají firemní i soukromé akce s kapacitou až 800 osob. Eventy lze uspořádat nejen ve vnitřních prostorách, ale také pod velkým party stanem nebo v zámeckém parku. Hosté mohou využít nejen ubytování, ale i wellness nebo golfové odpaliště. Občerstvení, nápoje, inventář a technické vybavení připravují na míru, dle přání a představ klientů.

chateau-st-havel_1.jpg

VR PLAY PARK

www.vrplaypark.cz

Ptáte se, kde nejlépe stmelit váš tým? VR Play Park na Václavském náměstí nabízí vše v jednom! Navštivte VR Play Park na Václavském Náměstí pro nevšední firemní večírek! Nastává konec letních prázdnin, lidé se vrací z dovolených a je na čase se opět pomalu vrátit do plného pracovního procesu. I přes pracovní nápor se firmy snaží pro své zaměstnance připravit různé firemní teambuildingy a večírky s neotřelou zábavou, dobrým pitím a jídlem. Přineste tým do světa virtuální reality, plného adrenalinových zážitků. K dispozici je i catering a hudba podle libosti.

vr.jpg

PENSION SIESTA

www.penzion-siesta.cz

Penzion Siesta je vyhlášen příjemnou atmosférou, bohatými snídaněmi a výbornými rauty. Domácí zabijačka, jehněčí hody, grilování na terase, opékání selete, svatomartinská husa a vína od valtických vinařů, to vše si užijete v pohodlně zařízeném areálu penzionu, který nabízí velkou zahradu s bazénem, terasu s grilem a samozřejmě vinný sklep. Firmám nabízí konání porad, školení, seminářů, přednášek, firemních večírků s možností využití dvou sálů a nejrůznější teambuildingové aktivity.

siesta23.jpg

ZÁŽITKOVÉ VLAKY - PRAHA SMÍCHOV - PRONÁJEM VLAKŮ

www.retrovlaky.cz

Hledáte netradiční prostor pro firemní akci, vánoční večírek, rozlučku se svobodou nebo oslavu narozenin? Nabízíme vypravení zážitkového vlaku na klíč. Historické i moderní vlakové soupravy pro váš skvělý event. Včetně cateringu a bohatého doprovodného programu ve vlaku i cílové stanici. Bude to jízda!

lokotraktor-t211-retrovlaky.jpeg

RESTAURACE GINGER & FRED

www.gfrest.cz

Okouzlující a jedinečná atmosféra jedné znejslavnějších architektonických památek Prahy je tím ideálním místem pro pořádání firemních a soukromých eventů, oslav nebo svateb. Uspořádejte svou akci ve stylovém prostředí restaurace Ginger & Fred s ojedinělým výhledem na Pražský hrad a Hradčany. Kapacita prostor restaurace s terasou je 120 osob na stání, 70 osob na sezení. Občerstvení (raut/servis) a nápoje jsou připravovány dle přání klientů na míru. Po dohodě lze zajistit doprovodný program, speciální inventář či technické vybavení. Klienti mohou využít služeb hotelu.

ginger-1.jpg

THE PUB

www.thepub.cz

The PUB má vše potřebné pro stylový firemní večírek (moderní prostory, bohatě zásobený bar, výborné jídlo atd.). Je tu však ještě jeden podstatný rozdíl – v každém PUBu si pivo pěkně načepujete sami! Stoly disponují vlastní pípou, z níž teče tankový Pilsner Urquell. Každý samovýčep je vybaven dotykovým displejem, který umožní sledovat pivní výtoče, volat obsluhu, objednávat jídlo a mnoho dalšího. Na přání lze objednat školu čepování piva a jiný doprovodný program.

pub-1.jpg

VOJANŮV DVŮR

www.vojanuvdvur.cz

Pivovar a restaurace Vojanův dvůr se nachází na Malé Straně, v historických prostorách původního biskupského dvoru ze 13. století. Pro soukromé akce zde slouží stylová "Konírna", která se kapacitou 70 míst hodí pro malé i velké akce. Celková kapacita pivovaru je 130 míst. Samozřejmostí je výborné pivo, kde nechybí pivní speciály odlišné od běžného průmyslového sortimentu na trhu, a delikatesy tradiční české a moravské kuchyně v moderním pojetí.

vojnar-1.jpg

VIRTUÁLNÍ REALITA NA AKCI, KTERÁ MÁ KOULE!

www.vrotr.cz

Vypravte se se svými kolegy na úžasná dobrodružství na místech, která vás nadchnou a kde vás čekají nevšední a velkolepé zážitky. Fantastický svět virtuální reality nabízí skvělou zábavu pro každého, kdo nechce celý firemní večírek jen nudně prosedět na židli. Je jen na vás, co si vyberete. Skok volným pádem z mrakodrapu? Potápění se v moři? Divoká jízda závoďákem ve 350km/h? Let bojovou stíhačkou nebo rovnou celou naši sluneční soustavou? To vše na vás ve virtuální realitě čeká. Stačí si jen vybrat!

1-4-pr.JPG

HOSTIVAR

www.pivovar-hostivar.cz

Majitelé Hostivaru o svém dítku říkají: "Je náš svět, to říkáme s velkou hrdostí. Od roku 2011, kdy nás napadlo postavit si vlastní hospodu a vařit svoje pivo, už jsme postavili dva Hostivary a obsloužili nespočet hostů. Pokud si chcete užít výjimečné pivo s klasickou českou kuchyní, nemusíte dál hledat. Stačí si vybrat, zda navštívíte Hostivar H1 nebo Hostivar H2." Kapacita pro pořádání večírku pro oba provozy je max 45 osob.

601801-462704260473292-866699565-n.jpg

TECHTLE MECHTLE

www.techtle-mechtle.cz

Připravte se na pořádně divoký firemní večírek, kde nezůstane kámen na kameni. V Techtle Mechtle zábava nikdy nespí a každý si zde přijde na své. Bohaté rautové občerstvení s moderní kuchyní, moderní barová mixologie, trendy koktejly, tvoření firemních drinků v barvách loga a mnoho dalšího. V baru se o Vás postará profesionální tým zkušených barmanů. Chcete večírek s fotokoutkem nebo moderátorem? Není problém. Vše je otázkou dohody. Zásada, které se v Techtle Mechtle drží: Never Say Never!

482322a58bc63cdf0e13deeaac7b0641.jpg

VÍNO JAKO DÁREK

www.zivotchutna.cz

Víno jako firemní dárek nebo reklamní předmět. Připomeňte svým partnerům, kolegům nebo zaměstnancům, jak jsou pro vás důležití. Darujte jim osobitá jedinečná vína doplněná o vaši firemní image. Jak to celé funguje? Prostě řeknete, co si představujete a ve Vinařství Juřeník & Žďárský už se o vše postarají, od grafiky přes balení až po distribuci k vám. Prostě dokonalý servis.

jv5-9621.jpg

PIZZERIA KMOTRA KAVÁRNA

www.kmotra.cz

Pizzeria Kmotra letos slaví 30 let od svého založení. Můžete zde oslavit také vaše výročí! Salonek pro 30-35 osob nabízí soukromí, malé pódium a také projektor s plátnem (napojení PC, USB) nebo přenosný party reproduktor. Občerstvení ve stylu Italské kuchyně, italská a česká vína, Pilsner Urquell. Restaurace je rozdělena na kavárnu s výhledem do Voršilské ulice a sklepní část s pecí na dřevo. Výborná dostupnost v centru.

v-134-1-vanocni-salonek-sirsi.jpg

BALÓNOVÝ ZÁMEK

www.balonovyzamek.cz

Využijte prostory Balónového zámku pro pořádání netradičních firemních akcí "s příběhem" pro menší skupiny. V balónovém centru disponují hned čtyřmi balóny, takže všichni zaměstnanci mohou letět současně, případně je lze rozdělit na skupiny. Celkem může naráz letět 20 osob. Další možnosti, které Vám v rámci pobytu na Balónovém zámku rádi zajistí, je ochutnávka vín nebo rumu.

balon.jpeg

ENDORFIN

www.endorfin.cz

Endorfin je multifunkční prostor pro akce do 130 hostů, součástí kterého je designový sál, bar a 5 únikových her (Titanic, Star Wars, Freddy Krueger, Saw a Márnice), které v jeden moment zabaví až 23 hráčů. V nabídce naleznete také unikátní doprovodné programy – zábavné týmové hry Mad Head Show a Push & Play. Designové prostory se nachází v objektu bývalého cukrovaru. Samozřejmostí je kvalitní vestavěná audiovizuální technika, catering na míru a široká škála doplňkových služeb.

otevreny-sal-banket3800x0.jpg

Cubex Centrum Praha
www.cubexcentrum.cz

Cubex Centrum Praha je multifukční prostor, který se stal vítězem v mezinárodní soutěži 9th GlobalEventexAwards, v kategorii nové venue.  Nachází se v unikátní lokalitě v „pražském City“ na Pankráci. A nabízí prostory pro až 1 200 hostů. Díky unikátnosti a variabilitě jeho interiérů je Cubex Centrum Praha ideální jak pro firemní prezentace, kongresy, konference a školení, tak pro hudební a filmové eventy, plesy, gala večeře a mnoho dalších. Celý prostor je možné přizpůsobit individuálním potřebám klienta díky barevnému konceptu Chameleon. Výjimečným prostředím pro prezentaci myšlenek je i unikátní Media Wall s projekční plochou 102 m² nebo LED stěna o velikosti 44 m² v hlavním sále. Cubex nabízí až 8 sekcí, 4 foyer a 2 bary, největší sál pojme až 1 000 osob.

1.jpeg

CURLING TŘEŠNIČKOU FIREMNÍHO VEČÍRKU
www.centrumtresnovka.cz

Chcete pro svou firmu uspořádat neobvyklý zážitek? Chcete pro vaše kolegy zajímavou teambuildingovou akci? Chcete uspořádat firemní večírek, na který budete ještě dlouho vzpomínat? Tak zapomeňte na bowling, zapomeňte na nudné posezení v restauraci a jděte na curling. Ve sportovním Centru Třešňovka v Praze na Zbraslavi mají krom jiných sportovišť i originální curlingovou halu se dvěma dráhami. V zázemí uspořádají pro vás a vaši firmu občerstvení formou rautu a naprostou samozřejmostí je plně zásobený bar. Můžete si zde i pronajmout konferenční místnost, anebo využít prostory určené ke společenské části pro firemní večírek. Hlavním tahákem je ale curling, Všichni, kdo ho zkusí, zjistí, že to není tak lehké, jak to vypadá, a také že je při tom více legrace, než se zdá. Originální zážitek zaručen.

tresnovka-curling-hr-7_1.jpg

ČTĚTE DÁLE

V Kunovicích proběhne slet šlapacích letadel. V plánu je i vytvoření rekordu

Letecké muzeum v Kunovicích pořádá v sobotu 11. května společně s partnery jedinečný Mezinárodní slet šlapacích letadel s podtitulem Báječní letci na nelétajících strojích. “Akce to bude, jak už název napovídá, lehce recesistická, ale také poučná a hlavně zábavná. Určená je hlavně pro rodiny s dětmi, ale přijít se podívat může kdokoliv,” říká ředitel muzea Martin Hrabec s tím, že slet proběhne v areálu Slováckého aeroklubu od 10 do 16 hodin.

Transmission Elysium Prague 2024 představuje kompletní seznam vystupujících!

Po úspěšné světové tour United Music s radostí oznamuje, že se vrací tam, kde to vše začalo. Už v sobotu 15. června 2024 se Transmission Festival vrátí do Prahy! Tentokrát se O2 arena stane dějištěm zcela nové edice s názvem'Elysium'.

BTC Prague 2024. Největší bitcoinová akce v Evropě!

V návaznosti na velmi úspěšný první ročník v roce 2023 se BTC Prague v červnu 2024 vrací do hlavního města. Jedná se o největší konferenci v Evropě zaměřenou pouze na bitcoin.

VÝSTAVA MISTRA PŘÍŠERNÉ KRÁSY TIMA BURTONA JIŽ ZA CHVÍLI

Počínaje květnem Prahu na dlouhých pár měsíců obestře magický svět Tima Burtona. Možná by bylo vhodnější říct spíš světy, neboť tento moderní pohádkář vždy buduje hned několik dimenzí a své příběhy staví na jejich nečekaných střetech. Žádný div, že ho přezdívají karnevalový surrealista. Právě karneval je totiž lidem současnosti odrazem a nevědomou oslavou zapomenutých mystérií.

Snoubení vína a živé muziky funguje! Hudba na vinicích oslaví páté narozeniny.

Koncertní seriál Hudba na vinicích již popáté nabídne v originálních kulisách pěti vinařství spojení dobrého vína, a ještě lepší živé hudby v podání předních českých i slovenských hvězd. Hlavními tahouny ročníku 2024 budou kapely Mig 21, Jelen, Čechomor, Wohnout nebo Queenie, zazpívá také Pokáč, David Koller, Lucie Bílá, Horkýže slíže, Aneta Langerová a ze Slovenska přijedou NO NAME, IMT Smile a Kandráčovci. Premiéru si v rámci „Vinic“ odbyje Vojta Dyk, a to hned dvakrát – jak se svým novým bandem D.Y.K., tak v rámci pozůstatku skupiny Nightwork, projektu Tros Discotequos. Seriál nabídne od jara do podzimu čtyřicítku koncertů. Stačí si vybrat, předprodej již začal na www.hudbanavinicich.cz!

Pryč s jarní únavou díky AI i RTbet

Zimní dny pomalu končí, a tak je načase se s jarní únavou pouštět pomalu do nových věcí. Ať už například vyzkoušet online herní kasino RTbet, které najdete na odkazu RTbet, nebo jinam. Trendem několika měsíců je totiž například jarní úklid, jak těla a duše, ale také našeho domova. Nebo možnost si nastolit nový celoroční zvyk a naučit se novému sportu.