Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE***** aneb dovolená v luxusu

Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE***** aneb dovolená v luxusu

Plánujete letos dovolenou, která obohatí a posílí nejen tělo, ale i ducha? Obdivujete rádi jak krásy přírody, tak historickou architekturu? Máte rádi služby na té nejvyšší možné úrovni, ale zároveň Vám záleží i na příjemné, takřka rodinné atmosféře? Pak už dále nepřemýšlejte, kam letos vyrazit. Karlovarský Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE je tu právě pro Vás.

swimming-pool_1.jpg

Karlovy Vary, klenot zasazený do údolí na soutoku řek Teplá a Ohře, obkroužený lázeňskými lesy s více než 100 kilometry romantických lesních vycházkových cest je po zásluze zapsán mezi světové památky UNESCO. Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE je zde umístěn opravdu ideálně. Jen pár kroků od hotelu můžete obdivovat lázeňské kolonády, popíjet jedinečnou léčivou vodu z místních světoznámých pramenů a procházet se přírodou. Půjčení kola nebo rafu Vám v hotelu rádi zajistí. Když se počasí na výlet úplně nepovede, můžete čas strávit v příjemném hotelovém wellness centru Apollo s bazénem, vířivkou a třemi saunami.

wellness-solna-jeskyne_1.jpg

Po aktivně stráveném dni se možná dostaví příjemná únava. Vaše tělo jistě ocení uvolňující aromatickou masáž, osvěžující bublinkovou koupel v čerstvé minerální vodě nebo reflexní masáž plosek nohou. Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE nabízí více než 100 druhů procedur a s výběrem Vám rádi pomohou specialisté hotelového SPA centra.

sauny.jpg

Den plný zážitků nemůže končit jinak než v hotelové restauraci Amadeus. Vychutnejte si speciální letní menu, v němž nechybí lehké a osvěžující saláty a nápadité předkrmy, skvělé ryby, dokonale ochucené maso a úžasné dezerty. Připraveny pro Vás budou i vegetariánské a veganské speciality. Ideálním zakončením dne je pak posezení v Lobby Baru Sebastian se sklenkou vína nebo právě pro Vás namíchaným koktejlem.

0u2a6904ol_1.JPG

Váš spánek v útulných pokojích zařízených ve stylu art deco bude na postelích velikosti king size s pohodlnými zdravotními matracemi jistě velmi příjemný. Svěží start a energii do dalšího nového dne zajistí bohaté snídaně s domácími produkty. Čeká Vás přeci další den plný zážitků!

www.olympic-palace.cz

oph-logo-hvezdy-mensi_1.jpg

ČTĚTE DÁLE

V Kutné Hoře Sedlci to žije

Sedlec patří k nejstarším částem Kutné Hory, s nadsázkou se dá říci, že kdyby nebylo Sedlce, možná by nebyla Kutná Hora. Byli to totiž právě sedlečtí cisterciáčtí mniši, kteří ve 13. století na svých pozemcích nalezli stříbro, díky čemuž se začal psát příběh jednoho z největších středověkých měst českého království.

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.