Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. dubna 2024, svátek má Rostislav
Nejlepší valentýnské dárky

Nejlepší valentýnské dárky

Slavíte Valentýn? Někdo říkal, že je to jen nějaký svátek z Ameriky, ale co kdyby přeci jen Vaše drahá polovička nějaký ten dárek očekávala? Přinášíme tipy na valentýnské dárky.

SMYSLNÁ SADA SYMPHONY NO.6

Cena: 1720 Kč, www.lush.com

Symfonie tuhých masážních olejů Lush pro harmonii vaší mysli i těla. Tato kolekce požitků byla odborně namíchána z vybraných vůní a fair trade bio kakaového a bambuckého másla.

stazeny-soubor.jpg

MAPISIMO

Dárkové poukazy k dostání na www.mapisimo.cz

Přemýšlíte nad netradičním dárkem? Navštivte Mapisimo.cz a vyberte si z široké nabídky designových nástěnných map. Minimalistické a elegantní mapy světa, Česka a vybraných měst se stanou originální dekorací u vás doma nebo v práci. Aktuální nabídku neustále rozšiřujeme a můžeme vám připravit i mapu kompletně podle vašich představ. Díky pestré nabídce barev, materiálů a rámů mapy přesně zapadnou do vašeho interiéru. Potěšte své blízké mapou na míru či dárkovým poukazem!

308856838-832825271041185-4877893172658565638-n-1.jpg

ČAS NA ZÁZVOR

K dostání na www.jencikadcery.cz

Zázvor je známý pro svoje pozitivní účinky na lidské zdraví. Výtažky z něj spolu s dalším kořením z oblasti Číny přidali v likérce Jenčík a dcery k přírodní třešňové šťávě a vznikl tak základ likéru Ďábelský krvesaj. Temně červenou barvu likéru tvoří kromě třešní i přírodní barvivo z červených hroznů. Všechny ingredience se vzájemně prolínají a vytváří nezapomenutelnou chuťovou symfonii. Perfektní poměr surovin dal dohromady jedinečný vyvážený pikantní likér. Už čtvrt století let si Krvesaj zachovává svojí vysokou kvalitu.

310557358-507177078081295-5930652001829672415-n.jpg

ZIAJA DÁRKOVÉ SETY

I letos najdete v drogerii DM oblíbené dárkové balíčky Ziaja. V sadě Olivový olej (149 Kč) najdete krém na ruce, pleťový krém a oční krém. V sadě Kozí mléko (199 Kč) bude denní a noční krém a krém na ruce. Sada Cupuacu (239 Kč) nabízí sprchové mýdlo a tělový peeling a Ziaja myslí i a muže - sada MEN (179 Kč) obsahuje sprchový gel, antiperspirant a pleťový krém. Více na www.ziajaprotebe.cz

ziaja-men-darkova-sada-na-oblicej-a-telo-11.webp

MEDVÍDEK Z RŮŽÍ

Cena: 599 Kč, www.roseskingdom.com

Medvídek z růží je výjimečným darem, vhodným pro každou životní událost. Obdarovaná osoba zaručeně ocení jeho precizní ruční výrobu. Každý medvídek je vyroben z 200 kusů růžiček. Výhodou medvídka je, že nikdy nezvadne. Má 25 cm a je zároveň pěkným doplňkem, který po obdarování zkrášlí domov. Jeho celkový vzhled doplňuje luxusní box s mašlí, jehož barvu si můžete vybrat.

meda.jpg

ZAMILOVANÉ HRNÍČKY

Cena: 329 Kč, www.balabim.com

Pokud hledáte vhodný dárek pro svou drahou polovičku na Valentýna, k svátku nebo jen tak, pro radost, zamilované hrnky jsou to pravé. Dva do sebe zapadající bílé hrnky ve tvaru srdcí, do kterých si zamilovaní mohou ráno připravit svou oblíbenou kávu či čaj. Ozdobte si svůj stůl lahodným jídlem a milým doplňkem, jenž vyjádří vaše spojení a lásku. Bílé zamilované hrnky jsou skvělým dárkem do domácnosti milujícího páru, který se již od rána neumí od sebe odtrhnout.

zamilovane-hrnicky-bilo-cervene.jpg

 

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Kuba v srdci Evropy: Habana Social Club vystoupí v rámci rozlučkového evropského turné v Praze a Brně

Skvělá hudba, vášnivý tanec a jedinečný příběh života na karibském ostrově. Hvězda kubánských nocí, skupina Habana Social Club, přinese do Prahy a Brna neopakovatelný kubánský zážitek v rámci svého posledního evropského turné. Kapela navíc svou poslední evropskou jízdu doplnila o sólové tanečníky ze světoznámého klubu Tropicana.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Unikátní dokument Tady Havel, slyšíte mě? v kinech již tento týden!

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného během posledních let jeho života. Film vstoupí do kin ve čtvrtek 11. dubna.

Kapela QUEENIE si na své narozeninové koncerty 18. a 19. dubna pro fanoušky připravila opět výpravnou show i nové písně

Kapela QUEENIE, která se stará o repertoár Freddie Mercuryho a Queen, je jednou z nejžádanějších kapel v České republice. Právě díky preciznímu provedení písní světové rockové legendy v původních aranžích a tóninách se skupina těší tak veliké oblibě. Skupina oslaví milník své kariéry ve velkém stylu. Pro své fanoušky si připravila dva koncerty, které se uskuteční 18. a 19. dubna 2024 v pražském O2 universu. Kapela QUEENIE má za sebou už 5 vlastních koncertů v O2 areně, a proto se dohodli na tom, že narozeniny oslaví spíše v „rodinném duchu“.