Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Nezapomenutelná akce mimo realitu?

Nezapomenutelná akce mimo realitu?

Pořádáte narozeninovou oslavu, firemní večírek, teambuilding nebo rozlučku se svobodou? Pak se pojďte ponořit do světa virtuální reality v Avatar Herně! Díky individuálnímu přístupu bude akce nejen nevšední, ale také plně přizpůsobitelná vašim představám.

-5d-0743_1.jpg

Díky třem pohodlně zařízeným herním místnostem s VR zařízením se můžete cítit jako byste hráli „z pohodlí vašeho gauče“ –  příjemná atmosféra a soukromí.

To však není vše – tato akce bude naprosto boží od A do Z. Díky dlouholetým zkušenostem s pořádáním velkých i malých akcích se profesionální tým postará o vše, co je potřeba. 

Tematická výzdoba, vlastní playlist, catering či soutěže a doprovodný program?  Možné je opravdu cokoliv.

Samozřejmě je možné Hernu přizpůsobit na základě vašich přání a požadavků – díky zasedací místnosti a kvalitnímu vybavení pro tiskové konference a velkoplošnou projekcí prezentací si poradí i s firemními poradami, tiskovými konferencemi nebo nevšedními poradami.

-5d-0481-1.jpg

Těšit se můžete nejen na brýle HTC Vive Pro a Oculus, pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu je v Avatar Herně unikátní trenažér závodních aut a horské dráhy – VR brýle, profesionální volant a schopnost pohybu trenažéru z vás v mžiku udělají závodníka! Pokud byste toužili přeci jen zažít ještě něco víc – co takhle létat? Při včasných rezervacích bude do herny převezen jedinečný Icaros – zařízení, díky kterému vzlétnete! Už jste někdy viděli svět z ptačí perspektivy nebo se proměnili v orla a létali si v oblacích? S Ikarosem můžete.

Teď to nejlepší – výběr her! Díky širokému výběru her napříč žánry si může zahrát opravdu každý! V nabídce naleznete desítky akčních her a stříleček jako například známou hru Arizona Sunshine, Half Life: Alyx a mnoho dalších.

tym-1.webp

Hry pro milovníky zábavy bez střílení a strašidelných prvků? Není problém – zahrát si můžete například známou hru Fruit Ninja, proměnit se ve Spidermana, zatancovat si v Beat Saberu nebo zkusit pracovat ve světě robotů ve hře Job Simulator a mnohem více.

Rád se bojíte? Zamilujete si hry Propagation a Brookhaven experiment!

Na vaší akce bude profesionální obsluha, která se postará o to, aby vaše akce probíhala přesně tak, jak má. Nechte si vytvořit nezapomenutelný zážitek "mimo realitu" v Avatar Herně.

TIP: Chtěli byste akci získat za výhodnou slevu, hodinové hraní za ⅕ původní slevy nebo využít další jedinečné nabídky? Podpořte crowdfundingovou kampaň Avatar Park na Startovači a vyberte si jednu z 15 unikátních odměn. 

www.avatarherna.cz

Adresa: Drahobejlova 39, Praha 9, 190 00
tel: 223 005 611
email: info@avatarherna.cz

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Heineken Balaton Sound 2024 nadchl návštěvníky hvězdným programem i novým uspořádáním areálu

Uplynulý víkend se na břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi konal festival Heineken Balaton Sound. K sobotnímu večeru návštěvnost přesáhla celkově za čtyři dny 100 000 návštěvníků. Publikum zažilo vystoupení jmen jako James Hype, John Newman, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Purple Disco Machine a mnoha dalších. Plážový festival zakončil headliner Timmy Trumpet a jedinečná závěrečná show Q-dance.