24. října 2024, svátek má Nina
Nezapomenutelná akce mimo realitu?

Nezapomenutelná akce mimo realitu?

Pořádáte narozeninovou oslavu, firemní večírek, teambuilding nebo rozlučku se svobodou? Pak se pojďte ponořit do světa virtuální reality v Avatar Herně! Díky individuálnímu přístupu bude akce nejen nevšední, ale také plně přizpůsobitelná vašim představám.

-5d-0743_1.jpg

Díky třem pohodlně zařízeným herním místnostem s VR zařízením se můžete cítit jako byste hráli „z pohodlí vašeho gauče“ –  příjemná atmosféra a soukromí.

To však není vše – tato akce bude naprosto boží od A do Z. Díky dlouholetým zkušenostem s pořádáním velkých i malých akcích se profesionální tým postará o vše, co je potřeba. 

Tematická výzdoba, vlastní playlist, catering či soutěže a doprovodný program?  Možné je opravdu cokoliv.

Samozřejmě je možné Hernu přizpůsobit na základě vašich přání a požadavků – díky zasedací místnosti a kvalitnímu vybavení pro tiskové konference a velkoplošnou projekcí prezentací si poradí i s firemními poradami, tiskovými konferencemi nebo nevšedními poradami.

-5d-0481-1.jpg

Těšit se můžete nejen na brýle HTC Vive Pro a Oculus, pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu je v Avatar Herně unikátní trenažér závodních aut a horské dráhy – VR brýle, profesionální volant a schopnost pohybu trenažéru z vás v mžiku udělají závodníka! Pokud byste toužili přeci jen zažít ještě něco víc – co takhle létat? Při včasných rezervacích bude do herny převezen jedinečný Icaros – zařízení, díky kterému vzlétnete! Už jste někdy viděli svět z ptačí perspektivy nebo se proměnili v orla a létali si v oblacích? S Ikarosem můžete.

Teď to nejlepší – výběr her! Díky širokému výběru her napříč žánry si může zahrát opravdu každý! V nabídce naleznete desítky akčních her a stříleček jako například známou hru Arizona Sunshine, Half Life: Alyx a mnoho dalších.

tym-1.webp

Hry pro milovníky zábavy bez střílení a strašidelných prvků? Není problém – zahrát si můžete například známou hru Fruit Ninja, proměnit se ve Spidermana, zatancovat si v Beat Saberu nebo zkusit pracovat ve světě robotů ve hře Job Simulator a mnohem více.

Rád se bojíte? Zamilujete si hry Propagation a Brookhaven experiment!

Na vaší akce bude profesionální obsluha, která se postará o to, aby vaše akce probíhala přesně tak, jak má. Nechte si vytvořit nezapomenutelný zážitek "mimo realitu" v Avatar Herně.

TIP: Chtěli byste akci získat za výhodnou slevu, hodinové hraní za ⅕ původní slevy nebo využít další jedinečné nabídky? Podpořte crowdfundingovou kampaň Avatar Park na Startovači a vyberte si jednu z 15 unikátních odměn. 

www.avatarherna.cz

Adresa: Drahobejlova 39, Praha 9, 190 00
tel: 223 005 611
email: info@avatarherna.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

1.11.2024 - 30.11.2024

Světla vyprávějí

3.11.2024 15:00

Libuše

31.10.2024 11:00

Día de los Muertos

ČTĚTE DÁLE

Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu

Letošní Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu za rok 2024. Vyhlášení a předání cen zahájí 31. října konferenční a veletržní část akce na Výstavišti Praha. O oceněných v sedmi kategoriích - venue, počin, festival, novinář/novinářka, osobnost, inovativní dodavatel a Best Border Breaker Artist - rozhodne odborná veřejnost - členové nejrůznějších hudebních profesních sdružení. O akci roku, ať už jde o koncert, festival či párty, rozhoduje veřejnost svým hlasováním. Již 28. října proběhnou ale první dvě akce zahrnuté v rámci nabídky Prague Music Week Passu, který za vstupenku v ceně 990 Kč umožní navštívit do 7. listopadu celkem 34 zahraničních i domácích koncertů a 3 divadelní představení ve 13 pražských klubech - včetně například vystoupení Johna Mause, Starset, Lucky Love, Moimira Papalescu & The Nihilists nebo vyprodaných Call Me Karizma. 31. října se pak také na tři dny na Výstavišti otevře veletrh s prezentacemi 23 vystavovatelů z oblasti inovativních technologií. Konference nabídne po čtvrtečním předání cen 1. a 2. listopadu na třech scénách přes 40 diskusí, prezentací, workshopů a panelů o aktuálních tématech, které hýbou světem hudby, s více než 100 řečníky od nás i ze zahraničí. Přesný program, informace o hostech, předprodej vstupenek na konferenci i Passů najdou zájemci na www.praguemusicweek.cz.

Třetí ročník projektu „Světla vyprávějí…“ přináší fascinující vesmírný zážitek do Žlutých lázní

Více než stovka světelných soch a objektů tvořená čtyřmi sty tisíci světly ponese v letošní podzimní a zimní sezóně název „Zvonkova cesta vesmírem.“ Světelný park „Světla vyprávějí...“ se již potřetí vrací do Žlutých lázní v Praze. Přináší ohromující podívanou inspirovanou příběhem pohádkové postavy Zvonka. Tento kouzelný průvodce Zvonek vezme malé i velké návštěvníky na nezapomenutelnou cestu tajemstvími vesmíru. Unikátní výstava bude otevřena od 1. listopadu 2024 do 31. ledna 2025 každý den po setmění.

Konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? O budoucnosti lidstva a světa AI

Cílem konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? Je diskuze o dalším vývoji člověku vlivem AI na jeho budoucnost. Konference je organizovaná formou diskuzních panelů.

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Svatomartinské slavnosti na náplavce Rašínova nábřeží nabídnou mladá i tichá vína a husí speciality

Přes 20 vinařů z Čech a Moravy, degustace svatomartinských vín, husí speciality a bohatý doprovodný program – takový bude 13. ročník festivalu mladých vín „Svatomartinské slavnosti a pečená husa“. Akce proběhne v sobotu 9. listopadu na náplavce Rašínova nábřeží v Praze 2 mezi železničním mostem na Výtoni a vyšehradskou skálou v blízkosti farmářského trhu Náplavka. Odstartuje symbolicky v 11 hodin a 11 minut
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.