Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
24. dubna 2024, svátek má Jiří
Oblíbený Přehrady FEST v srpnu rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí

Oblíbený Přehrady FEST v srpnu rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí

Šestý ročník populárního rodinného festivalu Přehrady FEST, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti, zůstane i letos věrný Vranovu, Seči a Veselí nad Lužnicí. V srpnu to rozbalí na břehu přehrad hvězdy jako Wohnout, MIG 21, Horkýže slíže, Pokáč, UDG a mnoho dalších. Lístky na dva pohodové festivalové dny u vody jsou k zakoupení na prehradyfest.cz.

vranov22-0059.jpg

První tři srpnové víkendy letošního léta budou patřit koncertům u vody. Prázdninová série odstartuje 4.–⁠5. 8. na břehu nádrže ve Vranově nad Dyjí, 11.–⁠12. 8. pokračuje na přehradě Seč, 19. 8. pak ve Veselských Pískovnách. „Před šesti lety jsme začali s Přehradami ve Vranově, přezdívaném také Moravský Jadran. Postupně se nám podařilo vybudovat koncept akcí na krásných místech, kde se aktivním odpočinkem mohou bavit celé rodiny. I letos na tuto tradici kombinace koncertů a letní zábavy navazujeme ve třech krajích a těšíme se, že si letní relax i dobrou hudbu návštěvníci užijí po celou druhou polovinu prázdnin,” říká organizátor Přehrady FESTU Jaroslav Šafarik.

vranov22-0092.jpg

Pohodovou atmosféru na všech zastávkách zajistí na plážových pódiích skupina Wohnout s notoricky známými písněmi jako například Svaz českých bohémů, slovenští rockeři Horkýže slíže nebo kapela UDG s hity Hvězdář či Někam ven. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč, který loni úspěšně vyprodal O2 arenu. Chybět nebude ani energická hudební show MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Hlavní sestavu programu doplní další výrazná jména české hudební scény - NEBE, ATMO music, Jakub Děkan, Sofian Medjmedj a Byt číslo 4.

vranov22-0066.jpg

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady FEST může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Program bude připravený i pro ty nejmenší, čeká je oblíbená Pigyáda s prasátkem PiGy. Na Vranově se návštěvníci mohou těšit na lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavku, půjčovnu koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel i elektrolodí. K dispozici budou veslice, kanoe, kajaky a další plavidla, odvážnější kapitáni mohou vyrazit za doprovodu instruktora na plavbu jachtou. Na zbylých zastávkách rodinného festivalu bude možné brázdit hladinu na paddleboardu nebo na lodičkách. Seč pak nabízí adrenalinový zážitek v podobě wakeboardu

Vstupenky na všechny tři hudební zastávky u vody jsou k dostání v síti xticket. Zároveň je v prodeji také ubytování a obojí mizí pod rukama. Více informací na www.prehradyfest.cz

065a2547-kopie.jpg

O Přehrady FEST

Přehrady FEST je dvoudenní hudební festival pro celou rodinu. Kromě hudebních vystoupení populárních kapel je to především víkend plný aktivit a zážitků. Divadla, dílničky, bubnování, workshopy, setkání s kapelami, ale především pláž, koupání, vodní sporty a další kupa vodních radovánek.

Vstupenky na: www.xticket.cz

Více informací najdete na www.prehradyfest.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Scéna na Občanské plovárně v Praze vás zve na unikátní představení francouzské filmové hudby!

Francouzské filmy byly pro oko i ucho českého diváka atraktivní už za dob minulých. A právě hudba z nich se nám všem nenuceně vryla pod kůži na mnoho dalších generací. Je jen málo těch, kterým by nebyl povědomý veselý hvízdaný pochod četníků ze Saint-Tropez, romantický klavírní motiv nezkrotně zamilované Angeliky, či ostré žestě Fantomasovy varovné fanfáry.