6. prosince 2025, svátek má Mikuláš
Od-farmáře.cz: Lokální potraviny rovnou na váš stůl

Od-farmáře.cz: Lokální potraviny rovnou na váš stůl

Když se spojí prvotřídní produkt s kvalitní službou, která myslí na zákazníky, je z toho vždycky oblíbená věc. Přesně tak uvažovali tvůrci nápaditého e-shopu a sítě prodejen Od-farmáře.cz. Odměnou jsou jim vracející se spokojení zákazníci a rozšiřování sítě po celé republice.

Objednáte, zpracujeme, rozvážíme
Cesta k čerstvým lokálním potravinám je snazší, než si možná myslíte. „Lokální suroviny od místních farmářů zažívají obrovský boom. K tomu jsme zákazníkům přidali i kvalitní službu v podobě e-shopu s vlastním rozvozem, aby měli větší pohodlí,” prozradil Dušan Štěpánek, který se stará o dovoz prvotřídních produktů od lokálních farmářů až ke konečným spotřebitelům. 

Jakmile totiž nadšencům z farmářského e-shopu vyskočí vaše objednávka, rozjíždí se na farmy v okolí, odkud sváží všechny lokální produkty, které jsou v nabídce. Zákazníci mohou kromě rozvozu navštívit také farmářské prodejny, které jsou v Praze v OC Řepy a v Brně na Merhautově a Vídeňské.

foto2.jpg

Hlad po lokálních potravinách roste
Jak vlastně vznikla myšlenka nabízet farmářské produkty online? „Trendem dnešní doby je nakupování online a covid to ještě zvýraznil. Zákazníci nemohli na trhy, takže jsme jim nabídli pohodlnou internetovou alternativu. Vyberou si z naší široké nabídky a my jim to od farmářů přivezeme.” uvedl Štěpánek.

Nemusíte tak čekat, až budou v sobotu na náměstí trhy, stačí zajít na e-shop od-farmáře.cz a vybrat si. Z pohodlí domova se projdete online tržištěm, objednáte a do 48 hodin budete mít všechny superčerstvé dobroty na stole.

foto3.jpg

Co nejvíc letí?
Sortiment farmářských potravin se vždy mění se sezónou. Stálicemi však jsou prvotřídní sýry, maso, lahůdky či piva z minipivovarů, cidery a limonády. S nastupující zimou zase povedou pečené a bylinné čaje na imunitu.

Schází vám někdy nápad, co vlastně koupit? Žádný problém. Na e-shopu Od-farmáře.cz máte i šikovnou kategorii bedýnek s příběhem, ve kterých najdete vždy výběr toho nejlepšího pro každou příležitost. Tak si udělejte radost i vy něčím čerstvým, lokálním a zatraceně dobrým.

www.od-farmare.cz

 

 

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Efektivní teplárny jako zbraň proti drahé energii. Kogenerace zrychluje evropskou transformaci

Evropa potřebuje rychlejší cestu ke snížení emisí i úsporám energie. Klíčovou roli v transformaci hrají moderní plynové kogenerační teplárny, které dokážou výrazně zefektivnit výrobu tepla a zároveň dodat elektřinu ve chvílích, kdy je jí v síti nedostatek.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Lukáš Dvořák: Nová kniha, která odhaluje krásu nahoty s duší

„Nahota pro mě není provokací, ale pravdou o člověku.“ Tři roky práce, 75 projektů, 324 stran a výsledek, který bere dech. Fotograf Lukáš Dvořák právě vydal svou třetí knihu, v níž zachycuje ženskou krásu s elegancí, respektem a duší. Jeho snímky nejsou provokací, ale poctou přirozenosti, síle a křehkosti zároveň.

Víno chutná v každém ročním období

Možná si říkáte, že víno patří hlavně k létu a vinobraní – ale zkuste si ho vychutnat i jindy. Sklenka červeného v podzimních plískanicích zahřeje stejně jako teplá deka a v zimě víno dodá tu správnou slavnostní atmosféru. Mělnicko-Kokořínsko je s vínem historicky spjato, a i když vinice odpočívají, místní vinaři rozhodně nespí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.