10. prosince 2025, svátek má Julie
Pivovarský klub Benedict: Ideální místo pro firemní večírky

Pivovarský klub Benedict: Ideální místo pro firemní večírky

Sezona firemních večírku je tu a skvělým místem pro jejich pořádání je Pivovarský klub Benedict v srdci Karlína. Ten kromě pivní nabídky z Břevnovského klášterního pivovaru sv. Vojtěch nabízí také bohatý výběr z českých minipivovarů i kvalitní českou kuchyni pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Dolečka.

Pro pořádání večírků je v Pivovarském klubu Benedict vyhrazeno spodní patro s kapacitou pro 65 lidí. Disponuje soukromým barem a vlastním sociálním zařízením, což zaručuje komfort a soukromí pro firemní akce. Restaurace připraví na žádost klienta i raut, plátno či pivovarsky tématický večer s obrovskou nabídkou pivních speciálů. 

pivobene.jpg

Speciality od vyhlášeného šéfkuchaře 

Restaurace samotná pokračuje v oblíbeném konceptu, který staví na Břevnovském klášterním pivovaru sv. Vojtěcha. Ten navazuje na tradici vůbec nejstaršího doloženého českého pivovaru založeného již v roce 993. Kromě toho ale nabízí také nepřeberné množství dalších piv z českých minipivovarů na čepu, další speciály pak najdete v nabídce pivotéky. Na své si tak přijdou milovníci tradičních českých piv i těch svrchně kvašených. Díky nabídce několika druhů z jihomoravského Vinařství Kosík si pak zaručeně vyberou i vinaři. Kuchyni zaměřenou na české pokrmy vede šéfkuchař Ondřej Doleček, který mimo jiné řadu let úspěšně šéfoval restauraci v Café Louvre. A na vytrávení po dobrém jídle skvěle sedne Hruškovice z dubového sudu od proslululého rodinného lihovaru Žufánek.

pivobenenabidka.jpg

Kontakt

Pivovarský klub Benedict

Křižíkova 17, Praha 8, 186 00

telefon: +420 222 315 777 

web: www.pivo-klub.cz

e-mail: benedict@pivo-klub.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Víno chutná v každém ročním období

Možná si říkáte, že víno patří hlavně k létu a vinobraní – ale zkuste si ho vychutnat i jindy. Sklenka červeného v podzimních plískanicích zahřeje stejně jako teplá deka a v zimě víno dodá tu správnou slavnostní atmosféru. Mělnicko-Kokořínsko je s vínem historicky spjato, a i když vinice odpočívají, místní vinaři rozhodně nespí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.