1. května 2025, Svátek práce
Pivovarský klub Benedict: Ideální místo pro firemní večírky

Pivovarský klub Benedict: Ideální místo pro firemní večírky

Sezona firemních večírku je tu a skvělým místem pro jejich pořádání je Pivovarský klub Benedict v srdci Karlína. Ten kromě pivní nabídky z Břevnovského klášterního pivovaru sv. Vojtěch nabízí také bohatý výběr z českých minipivovarů i kvalitní českou kuchyni pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Dolečka.

Pro pořádání večírků je v Pivovarském klubu Benedict vyhrazeno spodní patro s kapacitou pro 65 lidí. Disponuje soukromým barem a vlastním sociálním zařízením, což zaručuje komfort a soukromí pro firemní akce. Restaurace připraví na žádost klienta i raut, plátno či pivovarsky tématický večer s obrovskou nabídkou pivních speciálů. 

pivobene.jpg

Speciality od vyhlášeného šéfkuchaře 

Restaurace samotná pokračuje v oblíbeném konceptu, který staví na Břevnovském klášterním pivovaru sv. Vojtěcha. Ten navazuje na tradici vůbec nejstaršího doloženého českého pivovaru založeného již v roce 993. Kromě toho ale nabízí také nepřeberné množství dalších piv z českých minipivovarů na čepu, další speciály pak najdete v nabídce pivotéky. Na své si tak přijdou milovníci tradičních českých piv i těch svrchně kvašených. Díky nabídce několika druhů z jihomoravského Vinařství Kosík si pak zaručeně vyberou i vinaři. Kuchyni zaměřenou na české pokrmy vede šéfkuchař Ondřej Doleček, který mimo jiné řadu let úspěšně šéfoval restauraci v Café Louvre. A na vytrávení po dobrém jídle skvěle sedne Hruškovice z dubového sudu od proslululého rodinného lihovaru Žufánek.

pivobenenabidka.jpg

Kontakt

Pivovarský klub Benedict

Křižíkova 17, Praha 8, 186 00

telefon: +420 222 315 777 

web: www.pivo-klub.cz

e-mail: benedict@pivo-klub.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?

Není to apríl! Popeyes dorazilo do Českých Budějovic

Ikonický Chicken Sandwich si ode dneška dáte i v Českých Budějovicích. Možnost jako první ochutnat unikátní kuřecí recepty, jedinečnou směs koření a další speciality louisiánské kuchyně si nenechaly ujít desítky fanoušků proslulé americké značky, první stovka sendvičů zmizela během půlhodiny. Restaurace v českobudějovickém IGY Centru je už pátou pobočkou Popeyes v Česku, ale první na jihu Čech.

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.

CO TEĎ LETÍ V GASTRONOMII?

Gastronomie se neustále vyvíjí a trendy se mění s chutěmi zákazníků i technologickým pokrokem. Rok 2025 přináší několik zásadních směrů, které ovlivňují restaurace, kavárny i street food podniky.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.