Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Romantika, pohoda a klenoty ČESKÉHO KRASU: ROMANTICKÝ HOTEL MLÝN KARLŠTEJN

Romantika, pohoda a klenoty ČESKÉHO KRASU: ROMANTICKÝ HOTEL MLÝN KARLŠTEJN

Vítejte v kouzelném světě, kde se romantika setkává s přírodou – v Romantickém hotelu Mlýn Karlštejn, skrytém pokladu České republiky pod středověkým hradem Karlštejn. Hotel své návštěvníky okouzlí autentickým historickým šarmem, který spolu s moderním komfortem tvoří jedinečnou atmosféru.

-dsc3911-final-1.jpg

V Romantickém hotelu Mlýn Karštejn budete mít vše, co si můžete přát. 21 elegantně zařízených pokojů nabízí útulný a pohodlný pobyt i pro ty nejnáročnější klienty. Propojení kulinářských lahůdek a malebného okolí si užijete v restauraci s letní terasou, kde si lze vychutnat večeři při svíčkách s úchvatným výhledem na řeku Berounku. Grill restaurant zaujme svým kulinářským uměním, které spojuje českou tradici s mezinárodní kuchyní. Specializuje se na čerstvé bylinky z vlastní zahrádky spolu s lokálními surovinami, připravované s vášní a kreativitou. Grilované ryby z vlastního akvária jsou podávány s unikátními omáčkami a přílohami, čímž uspokojí chuťové preference každého gurmána.

grill-restaurant-mlyn-karlstejn-2018-04.jpg

Relaxace a odpočinek mají v hotelu Mlýn své místo v moderním wellness centru. Hosté si mohou užít masáže, finskou saunu či se ponořit do vířivky. Na přání klienta lze zajistit různé občerstvení a další služby s doplňky přímo v relaxačním centru. Zajímavou nabídkou jsou zvýhodněné pobytové balíčky, které je možno zakoupit přímo na webových stránkách hotelu.

dsc03226_1.jpg

Prodloužené víkendy či vícedenní dovolené jsou příležitostí k odpočinku, ale i k objevování malebných koutů Českého krasu. Okolí Romantického hotelu Mlýn Karlštejn je bohaté na různorodé aktivity, které osloví každého. Procházky po vinicích a návštěva Hradu Karlštejn nejsou jediným lákadlem. Pro aktivní odpočinek si můžete i zahrát golf na nedalekém hřišti, projít se v okolí vápencových lomů Velká a Malá Amerika, navštívit vyhlídku Tetín nebo projet okolí křivoklátských lesů na kole.

V létě je možné si užít vodní radovánky spolu s návštěvou exotických zvířat v Rekreačním parku Karlštejn či využít možnosti vyhlídkového letu balónem nad historickým hradem. Romantické večeře s výhledem na řeku a objevování tajemných zákoutí hotelového areálu přidávají k celkovému zážitku nezapomenutelný nádech.

hotel-mlyn-017-best-room-her-1.jpg

Romantický hotel Mlýn Karlštejn je členem renomované české hotelové společnosti H&Hotels Group. S historií, která se začala psát v roce 1992, dnes tato společnost přináší ubytování ve tří a čtyřhvězdičkových hotelech nejen v samotném srdci Prahy, ale také v jiných malebných destinacích. Každý z jejich hotelů je více než pouhým místem k přespání – je to zážitek, který spojuje komfort a kvalitu. Kvalifikovaní zaměstnanci se starají o to, aby se hosté cítili jako doma. Vstupte do světa H&Hotels Group a zažijte ubytování s důrazem na vaši spokojenost.

www.hhotels.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

ÚSTECKÝ MAJÁLES ODTAJŇUJE HEADLINERY PRO ROK 2024 A POUŠTÍ DO OBĚHU LIMITOVANOU EDICI

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prozkoumejte historii Prátru v novém muzeu

Známý vídeňský zábavní park Prátr existuje už přes 250 let. Za tu dobu se stal nedílnou součástí života Vídeňanů a důležitým místem pro setkávání, návštěvu výstav i zábavu na pouťových atrakcích. Nyní se dočkal nového muzea. Stálá expozice umístěná v moderní a udržitelné budově v blízkosti obřího kola zve k prozkoumání historického vývoje parku, originálních artefaktů i kuriozit.