28. prosince 2025, svátek má Bohumila

Madona Music Bar

Adresa:
Pod Děkankou, Praha 4 14000
Telefon:
777066902

Otevírací doba

Pondělí
zavřeno
Úterý
18:00 - 02:00
Středa
18:00 - 02:00
Čtvrtek
18:00 - 02:00
Pátek
18:00 - 05:00
Sobota
18:00 - 05:00
Neděle
18:00 - 05:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Koktejly
Taneční parket
Platba platební kartou
Točené pivo
Zajištění taxi

Jsme moderní music bar s obrovskou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů.

Pravidelná otevírací doba je úterý – čtvrtek 18 – 02 ? a pátek a sobota 18 – 05 a vstup do clubu je ZDARMA !!!.

Naši barmani Vám na 12 metrů dlouhém baru namíchají mnoho koktejlů. Například tolik oblíbené Mojito, Cuba Libre, Sex on the Beach další a další....

Madona je oblíbený hudební klub. V Madoně music baru vám nabízíme každý den akční slevy na drinky, možnost vyhrát dárky za vybrané drinky, tématické párty a samozřejmě i příjemnou hudební kulisu.

Madona music bar je součástí vysokoškolských kolejí a proto v týdnu nabízíme plno dumpingových cen na drinky.

A že se umíme bavit příjemně, o tom se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Madonu můžete využít i pro Vaše soukromé oslavy narozenin, firemní páty, křty desek nebo knih a to v jakémkoliv dnu v týdnu.

Vždy ochotný a usměvavý personál je schopný Vám připravit dle vašeho zadání i raut včetně garden párty na naši uzavřené zahrádce.

TAXI Do baru i z baru vás může odvézt naše smluvní taxi.(tel. 773141114, 28,- za km)

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Češi utratí za pečivo až 1000 kč měsíčně. Tvrdí, že ho nevyhazují, fakta ale ukazují opak

Too Good To Go, společnost se sociálním dopadem a největší světové tržiště pro hospodaření s přebytky potravin, ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK přináší data o návycích Čechů v souvislosti s nákupem, konzumací a skladováním pečiva. Nejčastěji nakupují pečivo Mileniálové a Gen Z, starší generace jsou v tomto ohledu úspornější. Dvě třetiny Čechů stále skladují pečivo v plastových sáčcích a většina uvádí, že se snaží přebytky zužitkovat a pečivo zbytečně nevyhazovat. Tvrzení se však od reality často liší a pečivo je stále jednou z nejvyhazovanějších potravin v Česku.

Trh v Evropě poroste na 30 miliard dolarů. Modulární výstavba může být odpovědí na bytovou krizi.

Zatímco tradiční stavebnictví v České republice čelí nedostatku pracovníků a rostoucím nákladům, modulární výstavba nabízí řešení, jak stavět rychleji a efektivněji. Podle aktuálních analýz by evropský trh modulárních obytných staveb mohl do roku 2026 dosáhnout hodnoty až 30 miliard dolarů. Česká republika má díky růstu domácích výrobních kapacit reálnou šanci z této poptávky výrazně profitovat.

Loňský hit se vrací na Discovery Channel s druhou sérií. V oku bouře diváky opět zavede do epicentra ničivých přírodních katastrof

Dokumentární série V oku bouře (In theEyeoftheStorm) se vrací s druhou řadou, ve kteréopět diváky zavede přímo do epicentra ničivých přírodních katastrof. I v nových dílech zůstává zachováno to, proč je pořad tak oblíbený: základem zůstávají autentické záběry a osobní svědectví lidí, kteří se ocitli tváří v tvář tornádům, hurikánům, extrémním bouřím či povodním. Série tak zachycuje nejen syrovost ničivé síly přírody, ale i lidskou odvahua schopnost přežít v extrémníchpodmínkách. Premiérové díly druhé řady můžete sledovat od 11. ledna 2026 vždy v neděli ve 20 hodin na Discovery Channel

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.