Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
SPA Hotel Imperial Karlovy Vary

SPA Hotel Imperial Karlovy Vary

V překrásném prostředí lázeňského města Karlovy Vary, kde se historie prolíná s moderním komfortem, stojí Spa hotel Imperial jako symbol luxusu a pohody. Tento architektonický skvost, který stojí hrdě nad srdcem Karlových Varů, je destinací pro ty, kteří hledají únik od každodenního stresu a touží po odpočinku v náruči luxusu. Nechte se uchvátit kouzlem, které hotel Imperial nabízí.

ext-4.jpg

Majestátní vzhled hotelu Imperial, vystavěného na začátku 20. století, v sobě skrývá bohatou historii a tradici. Jeho umístění na vrcholu kopce nabízí dechberoucí výhledy na město a okolní lázeňské lesy, zatímco architektura a luxusní interiér vytvářejí atmosféru elegance a pohody.

Wellness centrum hotelu Imperial je na špičkové úrovni. Nabízí širokou škálu procedur, od tradičních karlovarských minerálních koupelí, přes masáže, peloidní zábaly až po moderní lázeňské procedury. Každá procedura je pečlivě přizpůsobena individuálním potřebám hostů, aby podpořila jejich fyzické i duševní zdraví.

dsc08688.JPG

Gastronomické zážitky v hotelu Imperial jsou dalším důvodem, proč jej navštívit. Restaurant Prague i Restaurant Paris představují to nejlepší z české a mezinárodní kuchyně, s důrazem na kvalitu, čerstvost surovin a originální prezentaci. Ať už si vyberete romantickou večeři při svíčkách nebo příjemný oběd mezi procedurami, bude pro vás každé jídlo nezapomenutelným zážitkem.

moser-suite-3.jpg

Pro milovníky přírody a historie Karlovy Vary a jejich okolí nabízejí mnoho atrakcí. Od procházek historickým centrem města, návštěv kolonád, až po výlety po okolních slavkovských lesů, návštěvy přírodních rezervací nebo výlety k nedalekým hradům a zámkům. Hotel Imperial je tak ideálním výchozím bodem pro vaše dobrodružství a objevování krás regionu.

20-14-imperialkv-1den51042.jpg

Spojením prvotřídních wellness služeb, exkluzivní gastronomie a nesčetných možností pro výlety, hotel Imperial v Karlových Varech představuje nezapomenutelnou destinaci pro každého, kdo hledá odpočinek a luxus v jednom. Přijeďte a nechte se hýčkat v náruči tradice, komfortu a krásy, které hotel Imperial nabízí. Vaše tělo i duše zde najdou svůj zasloužený odpočinek.

www.spa-hotel-imperial.cz

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Hvězdárna Štefánikova má opět „okno ke hvězdám“

V dubnu letošního roku byl konečně znovu nainstalován zpět do kopule Štefánikovy hvězdárny největší dalekohled. Tento jedinečný přístroj, který váží 5,5 tuny, prošel v uplynulých dvou letech v německé Jeně kompletní renovací. Nejen o jeho renovaci jsme si povídali s vedoucím Štefánikovy hvězdárny Tomášem Proseckým a ředitelem Hvězdárny a planetária hl. m. Prahy Jakubem Rozehnalem.