Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
SPA Hotel Imperial Karlovy Vary

SPA Hotel Imperial Karlovy Vary

V překrásném prostředí lázeňského města Karlovy Vary, kde se historie prolíná s moderním komfortem, stojí Spa hotel Imperial jako symbol luxusu a pohody. Tento architektonický skvost, který stojí hrdě nad srdcem Karlových Varů, je destinací pro ty, kteří hledají únik od každodenního stresu a touží po odpočinku v náruči luxusu. Nechte se uchvátit kouzlem, které hotel Imperial nabízí.

ext-4.jpg

Majestátní vzhled hotelu Imperial, vystavěného na začátku 20. století, v sobě skrývá bohatou historii a tradici. Jeho umístění na vrcholu kopce nabízí dechberoucí výhledy na město a okolní lázeňské lesy, zatímco architektura a luxusní interiér vytvářejí atmosféru elegance a pohody.

Wellness centrum hotelu Imperial je na špičkové úrovni. Nabízí širokou škálu procedur, od tradičních karlovarských minerálních koupelí, přes masáže, peloidní zábaly až po moderní lázeňské procedury. Každá procedura je pečlivě přizpůsobena individuálním potřebám hostů, aby podpořila jejich fyzické i duševní zdraví.

dsc08688.JPG

Gastronomické zážitky v hotelu Imperial jsou dalším důvodem, proč jej navštívit. Restaurant Prague i Restaurant Paris představují to nejlepší z české a mezinárodní kuchyně, s důrazem na kvalitu, čerstvost surovin a originální prezentaci. Ať už si vyberete romantickou večeři při svíčkách nebo příjemný oběd mezi procedurami, bude pro vás každé jídlo nezapomenutelným zážitkem.

moser-suite-3.jpg

Pro milovníky přírody a historie Karlovy Vary a jejich okolí nabízejí mnoho atrakcí. Od procházek historickým centrem města, návštěv kolonád, až po výlety po okolních slavkovských lesů, návštěvy přírodních rezervací nebo výlety k nedalekým hradům a zámkům. Hotel Imperial je tak ideálním výchozím bodem pro vaše dobrodružství a objevování krás regionu.

20-14-imperialkv-1den51042.jpg

Spojením prvotřídních wellness služeb, exkluzivní gastronomie a nesčetných možností pro výlety, hotel Imperial v Karlových Varech představuje nezapomenutelnou destinaci pro každého, kdo hledá odpočinek a luxus v jednom. Přijeďte a nechte se hýčkat v náruči tradice, komfortu a krásy, které hotel Imperial nabízí. Vaše tělo i duše zde najdou svůj zasloužený odpočinek.

www.spa-hotel-imperial.cz

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

ÚSTECKÝ MAJÁLES ODTAJŇUJE HEADLINERY PRO ROK 2024 A POUŠTÍ DO OBĚHU LIMITOVANOU EDICI

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prozkoumejte historii Prátru v novém muzeu

Známý vídeňský zábavní park Prátr existuje už přes 250 let. Za tu dobu se stal nedílnou součástí života Vídeňanů a důležitým místem pro setkávání, návštěvu výstav i zábavu na pouťových atrakcích. Nyní se dočkal nového muzea. Stálá expozice umístěná v moderní a udržitelné budově v blízkosti obřího kola zve k prozkoumání historického vývoje parku, originálních artefaktů i kuriozit.