Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Urban Challenge 2024 se blíží

Urban Challenge 2024 se blíží

Konečně pořádný adrenalinový zážitek, který je opravdu pro každého!

-mg-2552.jpg

Městský překážkový závod Urban Challenge je vzrušující, zábavná, ale i náročná akce, která kombinuje prvky tradičního překážkového závodu s městským prostředím. Závod je navržen tak, aby prověřil sílu, vytrvalost a psychickou odolnost účastníků všech věkových kategorií. Zároveň je skvělým sportovním vyžitím pro celou rodinu. V Praze v prostorách Psychiatrické nemocnice Bohnice se závody Urban Challenge uskuteční už 19.-20. dubna 2024.

-mg-2772.jpg

Urban Challenge Night Praha

Těšit se můžete na Urban Challenge NIGHT, což je noční běh. Start je v pátek večer a celou dobu musíte běžet s čelovkou. Celý běh je koncipovaný jako zážitkový, takže nebude mít žádného vítěze. Sobota začíná ráno společnou rozcvičkou vedenou zkušenými trenéry, po celý den vás čeká samozřejmě bohatý doprovodný program, spousta zábavy, soutěží a pohybu. Samotné závody se dělí do různých kategorií jako, Urban Challenge 5 km, což je klasický překážkový městský závod, kde musí závodníci cestou zdolat více než 25 originálních překážek. Pro děti je připravený Urban Challenge KIDS, který je určený a rozdělený pro děti ve věku 3-8 let a 9-14 let. Trasa pro menší děti je dlouhá cca 900 m a má minimálně 10 překážek, které budou pro děti výzvou i zábavou zároveň. Větší děti pak musí zdolat trasu dlouhou minimálně 1800 m s více než 20 originálními překážkami.

-mg-2700.jpg

Pokud rádi běháte s cílem pomoci druhý, i pro vás máme dobrou zprávu. Řadíte se do závodníků Urban Challenge CHARITY. Tato trasa je také dlouhá 5 km, překonáte na ní více než 25 originálních překážek, a navíc běžíte s dobrým pocitem.

-mg-2625.jpg

V rámci registrace na tento závod obdržíte speciální žluté triko, která vás označuje jako závodníka, který přispívá svým během na naše Urban Challenge HEROES. Kteří běží také! Do této skupiny se řadí děti s hendikepem. Startovné mají zdarma, běží v doprovodu rodiny, přátel a dobrovolníků. Zdolat musí klasickou dětskou trasu dlouhou 900 m s minimálně 10 překážkami.

-mg-2641.jpg

Máte se opravdu na co těšit! Překážky, které jsou v běžném životě zakázané nebo společensky nevhodné, vy budete muset zdolat – např. přebíhání auta, prolézání kontejneru s vodou, nošení pneumatik, šplhání, podlézání vozu, přeskakování popelnic apod. V závodě nejde ale jen o zdolání překážek, jde hlavně o zábavu s přáteli. Cílem překážkového městského běhu Urban Challenge je odcházet s jedinečným a vzrušujícím zážitkem. Ať už si začátečník, nebo trénovaný sportovec, tuhle výzvu dáš! Registruj se na www.urbanchallenge.cz.

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!