Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
20. dubna 2024, svátek má Marcela
V září se poprvé otevřely dveře zbrusu nového nablýskaného obchodu Lush v nákupním centru Westfield Chodov.

V září se poprvé otevřely dveře zbrusu nového nablýskaného obchodu Lush v nákupním centru Westfield Chodov.

Třetí český obchod Lush představil ve zcela novém konceptu, který vznikl s cílem nabídnout zákazníkům ještě snadnější nakupování a příjemnější zážitek.

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-13.jpg

Nový koncept zákaznické cesty představuje produktové kategorie rozdělené do tří hlavních sekcí: Čerstvá vlasová a pleťová péče, Koupání (mýdla, koupelové produkty, sprchové produkty) a Dárky, z nichž každá má vlastní vizuální identitu.

Přestože se nacházíme v době, kdy je maloobchod pod velkým ekonomickým tlakem, se společnost Lush zavázala pokračovat v investicích do svých prodejen a nabízet zákazníkům inovace a nové zážitky. 

Nový koncept obchodu umožňuje zákazníkům si snadno vybrat z pestrého výběru čerstvé, ručně vyráběné kosmetiky z celoroční i sezónní kolekce a pestré plejády dárků. V sekci dárků budou k dispozici tradiční etické dárky, dárky na míru, parfémové dárky a alternativní možnosti balení dárků včetně Lush Knot Wraps. 

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-21-1.jpg

Jsme oddáni našemu závazku snažit se zanechávat svět krásnější, než jsme jej našli, je pro nás důležité, aby šla udržitelnost ruku v ruce s krásným designem, a proto je většina vybavení obchodu vyrobena z eticky získávaných a upcyklovaných či recyklovaných materiálů. 

Exkluzivně pro Lush Chodov

Speciálně pro otevření nové pobočky jsme si připravili nabídku exkluzivních produktů, které jinde nekoupíte! Můžete si ulovit oblíbence z limitované nabídky produktů pro péči o vlasy, jako je například ochranný sprej na vlasy Sheild, proteinový sprej Gains či kondicioénér Aga, pro péči o pleť (čerstvá maska Matcha) nebo i do koupele – především unikátní obří koupelovou bombu s kultovní levandulovou vůní – The Sleeping Giant.

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-31.jpg

„Je mi potěšením oznámit, že působení Lush v České republice se posune o krok dále se zbrusu novou pobočkou v nákupním centru Westfield Chodov, které je jedním z největších v zemi. Koncept prodejny je naprosto inovativní a pyšní se jím pouze hrstka obchodů po celém světě. Jistě tak zaujme i ty nejstálejší zákazníky a nabídne zcela nové barevné a voňavé zážitky. Náš tým na Chodově se již moc těší na čerstvý začátek a všechny novinky, které s sebou prodejna přináší.“

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-10.jpg

Ale zbrusu novým vzhledem a exkluzivními produkty to nekončí! Co nás ještě čeká nového?

Lush Parties
Při příležitosti otevření nového obchodu bychom rádi zákazníkům znovu představili koncept Lush parties. O co jde? Ať už chcete třeba oslavit narozeniny, rozlučku se svobodou, rodinné setkání nebo prostě jen zažít něco, na co jen tak nezapomenete, máme party právě pro vás. Zábava nám není cizí a Lush Party si můžete plně přizpůsobit. Součástí každé party je i workshop výroby produktů, které si vy a vaši hosté odnesete domů. Více informací o Lush parties zde

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-25.jpg

Bring it Back: Nové schéma vracení obalů
V průběhu let se neustále snažíme hledat cesty k odpovědné recyklaci a cítíme se zodpovědní za to, co se děje s našimi použitými obaly. 

Nelíbila se nám představa, že by se naše černé kelímky mohly ocitnout na skládce nebo v přírodě, a proto jsme v únoru 2021 vylepšili náš již 12 let fungující program, který zákazníkům umožňuje přinést černé kelímky zpět do obchodu výměnou za pleťovou masku zdarma, a ve Spojeném království jsme představili nové schéma Bring It Back (Přines zpátky). 

S radostí oznamujeme, že při příležitosti otevření nové prodejny Lush Chodov jsme spustili tento program, v rámci kterého nám naši zákazníci pomohou uzavřít kruh, i v České republice!

Zákazníci mohou donést zpět do obchodu plastové obaly od Lush produktů v jakémkoli množství, a pokud splňují podmínky, dostanou za každý z nich 10 Kč slevu z dalšího nákupu.

lush-myphotoagency-prague-chodov-23092022-35.jpg

Všechny prázdné nádoby poputují do našeho Green Hubu. PET (polyethylentereftalát) a HDPE (vysokohustotní polyethylen), ze kterých jsou naše lahvičky, se pak přesunou dál k našim partnerům, kteří zajistí jejich recyklaci, a PP (polypropylen) zde zůstává, zpracuje se a vyrobí se z něj znovu naše černé kelímky. Více informací o BiB zde.

Vyhovoval vám spíše systém 5 kelímků za čerstvou masku? Nevadí, můžete si vybrat, které schéma na své obaly uplatníte.

 

Konceptem je: Spotřebovali jste svůj Lush produkt a zůstal vám odpad… Ale tenhle odpad vlastně není odpad, má svou hodnotu!

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Kuba v srdci Evropy: Habana Social Club vystoupí v rámci rozlučkového evropského turné v Praze a Brně

Skvělá hudba, vášnivý tanec a jedinečný příběh života na karibském ostrově. Hvězda kubánských nocí, skupina Habana Social Club, přinese do Prahy a Brna neopakovatelný kubánský zážitek v rámci svého posledního evropského turné. Kapela navíc svou poslední evropskou jízdu doplnila o sólové tanečníky ze světoznámého klubu Tropicana.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Unikátní dokument Tady Havel, slyšíte mě? v kinech již tento týden!

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného během posledních let jeho života. Film vstoupí do kin ve čtvrtek 11. dubna.