Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Ventura Group – společnost pro vaše gastro večírky

Ventura Group – společnost pro vaše gastro večírky

Kdyby existoval český Dionýsos, jmenoval by se Ventura Group. Tato rodinná společnost provozuje tři vyhlášené restaurace a Český catering k tomu. Miluje, když může přichystat úžasné jídlo, když pivo teče proudem, hostům když chutná, radují se a bouřlivé oslavy trvají až do rána.

Jestli hledáte, kam vzít kolegy na firemní večírek, kde uspořádat sraz třídy nebo jak udělat grilování na vaší oblíbené střeše, podívejte se do portfolia české společnosti Ventura Group. Její pražské restaurace nabízejí velmi pestrou škálu prostor – od komorních sklípků až po rozlehlé sály, kde nebude nikdo sedět bokem. A pokud byste si nevybrali, není problém aby dobré jídlo přijelo za vámi, kamkoli se si řeknete. 

  • 9_1.jpg
  • Ventura Group je parta profesionálů, které gastronomie baví.

Sto lidí, sto chutí
„Víme, že každý host je originál,“ krčí rameny Tereza Vlasáková Březovská, jednatelka společnosti Ventura Group. „Nechceme být unifikovaní po mcdonaldovsku. Proto i každá naše restaurace nabízí něco jiného. Ať už co do stylu, nebo do složení menu. Máme tradiční staročeskou pivnici s barevnými vitrážemi i moderní bowling vyzdobený mural artem. Každý prostor přitahuje přirozeně jiné typy lidí.” 

Každý si najde své místo
Plzeňský restaurant Anděl láká zimní prosklenou zahradou plnou světla nebo klasickým výčepem. „Anděl je asi nejrozmanitější,” přikyvuje číšník Honza, „je tak členitý, až mám někdy dojem, že zasahuje do několika časových pásem.” V podzemí se nachází např. sklepní vinárna s vlastním barem, kterou si můžete celou zarezervovat pro svoji akci. Vaši hosté se usadí v úrovni dvou pater, která jsou zajímavě architektonicky propojena. 

  • 1.JPG
  • Moderní zimní zahrada v Plzeňském restaurantu Anděl je prosklená a vytápí se hezky od podlahy.

Pro opravdu nóbl společnost je tu tajný podzemní bar Archanděl s kulatými zrcadly a tyrkysovými dekoracemi. V tomto prostoru se za pandemie natáčela populární talk show (Ne)blázni. Primárně ale slouží uzavřeným společnostem. Pořádají se tu narozeninové rauty v americkém stylu nebo sem zvou představitelé firem své obchodní partnery na slavnostní večeře o několika chodech. 

  • 2_6.jpg
  • Tajný bar Archanděl – ideální pro vaše VIP hosty. 

Romantická zahrada i v zimě

Obrovská letní zahrádka ve vnitrobloku může být také vaše. „Měli jsme tu povedenou akci. Zadavatel smutnil, že se mu hosté často skupinkují před restaurací, tak jsme mu zařídili celou akci venku,” vypráví manažerka restaurace Klára. Představte si lampióny, tepelné hřiby, samoobslužný kotlíkový guláš na otevřeném ohni a horké alkoholické nápoje. Raut se podával ve vyhřáté, hezky nasvícené zimní zahradě.

  • 4_6.jpg
  • Venkovní zahrádka na Andělu a osvícená zimní zahrada. 

Zábava pro malé i velké

V Plzeňském restaurantu Kamera se konají večírky, kam jsou zvaní všichni od 2 do 99 let. Velkorysý prostor nabízí zábavu pro malé i velké. Nejmenší děti mají ohrazené místo na lezení a skládání, větší děti se vyřádí v koutku se skluzavkou a trampolínou a ty největší s dospěláky si zahrají bowling. Je možné na něm nastavit mantinely pro začátečníky, aby mohl hrát opravdu každý s každým. 

  • 5_3.jpg
  • Bowlingový turnaj v Plzešnkém restaurantu Kamera baví velké i malé hosty. 

Kozel vs. Plzeň

Velké společnosti, které nemají děti a nejsou skalními stoupenci čepované plzně, často volí pro párty Žebeerkovou Kozlovnu. “Plzeň a Kozel, to je jako Sparta a Slávie, kdo fandí jinému sportu, skončí u nás,” směje se manažer restaurace Lukáš. „Naposledy jsme tu měli velkou partu, pro kterou jsme připravili v rámci programu hospodský kvíz,” vypráví, „Není divu, prostorný sál i sedací boxy k týmovým hrám přímo vybízejí.”

  • 7_2.jpg
  • V Žebeerkové Kozlovně se specializují na žebra a pivo. 

U vás doma, na letišti nebo na louce

Ventura Group má v záloze ještě jednu možnost, pokud si nevyberete z pestré palety jejích restaurací. Totiž že jejich Český catering přijede přímo za vámi. Kamkoli. Do firemního openspacu, na střechu společnosti, k vám domů nebo na vaše oblíbené místo v parku. Nepotřebují vodu, ani elektřinu. Dovezou si všechno vlastní včetně mobilního výčepu, grilu nebo třeba pece na pizzu. „Akce pořádáme hostům na míru, dokážeme se postarat o padesát stejně jako o stovky hostů. Dělá nám radost, když se všichni dobře baví a hostitel ze všeho nejvíc,” uzavírá Březovská a implicitně tak ukazuje hlavní vizi společnosti, totiž že “host je na prvním místě”.  

  • 8_3.jpg
  • Český catering za vámi dojede, kam si budete přát. 

  • Kontaktní informace:
  • Ventura Group
  • www.venturagroup.cz
  • +420 776 289 733

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Bitcoin je sexy punkáč, na kterého Wall Street letí

Poprvé v historii lidstva můžeme sledovat vznik aktiva, které měli nejdříve obyčejní lidé a až dlouho potom si na něj směly sáhnout finanční „vládci světa“. Jmenuje se Bitcoin a tohle je příběh sexy finančního punkáče, kterému lezou nejmocnější firmy do zadele.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

BTC Prague 2024. Největší bitcoinová akce v Evropě!

V návaznosti na velmi úspěšný první ročník v roce 2023 se BTC Prague v červnu 2024 vrací do hlavního města. Jedná se o největší konferenci v Evropě zaměřenou pouze na bitcoin.