Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek
Wellness víkend jako stvořený pro ten nejzaslouženější relax!

Wellness víkend jako stvořený pro ten nejzaslouženější relax!

Užijte si wellness víkend v Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE, který se nachází v centru lázeňské zóny, jenom pár minut chůze od Mlýnské Kolonády.

articles/20210909183130-IMG_1621.jpeg

Poloha Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE je unikátní i kvůli výhledu na lázeňské centrum Karlových Varů a na krásu Slavkovského lesa. Největší pýchou tohoto hotelu je wellness centrum Apollo. Wellness centrum Apollo Vám nabízí bazén s několika atrakcemi, vířivku a tři různé sauny. Celé centrum je denně bezplatně přístupné všem hotelovým hostům bez omezení. V rámci wellness centra Apollo můžete také navštívit unikátní solnou jeskyni s Himalájskou solí, která napomáhá ke správné funkci dýchacích cest. Je skvělá také na relaxaci, ke které Vás zároveň přivede tichý vodopád a prostředí s měnícími se barvami společně s hvězdným nebem. Centrum hotel pojmenoval po řeckém a římském bohu Apollónovi, který má moc nad mořem, světlem, sluncem a uzdravením. Symbolicky se v názvu snoubí voda, která hosty doprovází v celém centru a Slunce, jež připomínají prosvětlené onyxové panely podél bazénu.

articles/20210909183130-IMG_1624.jpeg

Další pýchou Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE je moderní balneologické centrum, které se nachází přímo v hotelu. Balneologické centrum využívá léčivých účinků karlovarské minerální vody - zejména Vřídla, která je zavedena do budovy, a nabízí kompletní výběr lázeňských procedur, které tvoří základ pro lázeňskou péči nejvyšší úrovně. Tradiční léčba je spojená s nejnovějšími poznatky a technologiemi, na kterých si hotel zakládá. Všechny tyto procedury je možné konzultovat se zkušeným lékařem, který je k dispozici od 8:00 do 20:00 a který Vám na míru sestaví léčebný plán, přesně podle Vašich zdravotních potřeb s využitím právě těchto přírodních léčivých zdrojů. Hoteloví hosté také mohou využít nejen bazén, solnou jeskyni, fitness centrum ale také luxusní beauty salon Aphrodité.

articles/20210909183130-IMG_1635.jpeg

Zde se Vás ujmou ruce profesionálů, kteří se postarají o Vaši pleť, tělo, vlasy i nehty. Ať už vás trápí vrásky, dehydratovaná pleť nebo formování postavy, zdejší personál vám pečlivě poradí to pravé, přímo pro Vás. V salónu se navíc setkáte pouze s kosmetikou té nejlepší kvality,jako jsou značky Ericson Laboratorie, Thalgo a Rice Force. Velkým lákadlem je také unikátní ošetření T-shape, které je v České republice unikátní, v Karlových Varech ho dokonce najdete jen pouze v tomto salónu. Tato procedura pomáhá ke zpevnění pokožky, liftingu obličeje, redukci tukových buněk a celulitidy.

articles/20210909183130-IMG_1632.jpeg

Po těchto procedurách Vám doporučujeme navštívit hotelovou restauraci Amadeus, která nabízí pokrmy z české a evropské kuchyně. Tyto pokrmy pro Vás diriguje ten nejlepší šéfkuchař Radek Machačka. Samozřejmostí je možnost dietního stravování. Restaurace je jako celý hotel zařízena do Secesního směru, která Vás zavede do doby, kdy si lidé užívali života ve velkém stylu. A to můžete zažít právě i Vy! Restaurace disponuje prosklenou střechou, která přímo vybízí k romantické večeři při svíčkách za svitu měsíce a hvězd. Pro posezení s přáteli v klidném prostředí jsou k dispozici dva salonky, které jsou přímo u restaurace a také jsou také bohatě zdobené secesními motivy. Skvělým místem pro odpočinek je i hotelový Lobby bar s původní štukovou výzdobou, který navozuje uvolněnou atmosféru. Relaxovat je možné i na terasách přístavby hotelu, kde si třeba i ve stínu magnolie vychutnáte svůj šálek kávy nebo čaje.

226632948-2862375780739632-633675419487663390-n.jpg

Nezapomeňte si však vybrat ten správný pokoj, který bude jako stvořený přímo pro Vás! Protože výběrem toho správného pokoje to teprve všechno začíná! Pro všechny jsou připravené možnosti, jak si svůj pobyt správně vychutnat. Všechny pokoje jsou komfortně vybavené a stejně jako všechny ostatní prostory hotelu jsou plně klimatizované! Většina pokojů má balkon či menší terasu, tedy stačí ujít jen pár kroků a můžete nasávat čerstvý vzduch z Karlových Varů přímo ze svého hotelového pokoje! Výhled můžete zvolit jak na Slavkovský les či na centrum města.

Volba je jen na Vás!

Luxury Spa Hotel OLYMPIC PALACE
Zámecký vrch 41, 360 01 Karlovy Vary

Telefon: +420 357 073 777
Email: reservations@olympic-palace.cz
Facebook
www.olympic-palace.cz

 

 

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!