Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek

Luka Lu Restaurant

Adresa:
Újezd 402/33, Praha 1 0
Telefon:
257212388
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 24:00
Úterý
11:00 - 24:00
Středa
11:00 - 24:00
Čtvrtek
11:00 - 24:00
Pátek
11:00 - 24:00
Sobota
11:00 - 24:00
Neděle
11:00 - 24:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Zahrádka
Free Wi-Fi
Jídlo s sebou
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Zajištění taxi

Luka Lu je nejmladší a nejlepší sestrou Vámi známé Gitanes a už pomalu zapomenuté Dolly Bell. Narozená v Praze, klidná a divoká, roztomilá a vzdorovitá, v sobě stále skrývá dvě povahy, tu jednu po otci Italovi dobrodruhovi a bohémovi, a tu druhou po matce klidné a jednoduché Bosňance.

Lu pracuje v malostranském hostinci, který po ni i nese název Luka Lu. Zlí jazykové tvrdí, že mnozí přechází přes Vltavu a na Malé Straně jsou spíš kvůli její nezkrotitelné kráse a ne kvůli dobrému jídlu a vínu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AJ:

Luka Lu is the youngest and best sister of the renowned Gitanes restaurant and the almost forgotten Dolly Bell restaurant. Born in Prague; calm and wild, adorable and rebellious, Luka Lu hides inside two natures one from the Italian father, adventurer and Bohemian and another from a calm and simple Bosnian mother. Lu works in a restaurant in the Lesser Quarter which carries her name Luka Lu.

Wicked tongues say that most people cross the Vltava river and stay in the Lesser Quarter because of her untamable beauty and not because of good food and wine.

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?