Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. listopadu 2021, svátek má René

Periferie pizza restaurant

Adresa:
Pražská 636, Dolní Břežany 25241
Telefon:
775565777

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:00
Úterý
10:00 - 23:00
Středa
10:00 - 23:00
Čtvrtek
10:00 - 23:00
Pátek
10:00 - 23:00
Sobota
10:00 - 23:00
Neděle
10:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Dětský koutek/hřiště
Parkoviště aut
Rezervace
Bezbariérový přístup
Vstup se psy
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené pito
Rozvoz jídla
Jídlo s sebou
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Parkování kol
Zajištění taxi

Periferie pizza restaurant

Vítejte v italské restauraci PERIFERIE v prostorách Pivovarského dvora v městečku Dolní Břežany.

V příjemném, moderně zařízeném prostředí restaurace pro Vás naši kuchaři připraví nevšední zážitek moderní gastronomie, zejména z oblasti Středomoří, za použití výhradně čerstvých a kvalitních surovin dovážených převážně z Itálie.

V naší nabídce naleznete vynikající pizzu, připravovanou podle tradiční italské receptury v pravé peci na dřevo, široký výběr domácích těstovin, salátů a lahodných dezertů, ale také speciality z masa a ryb nebo tradiční pokrmy italské kuchyně.

Denně pro Vás připravujeme polední menu za výhodnou cenu s pestrou nabídkou jídel, ze kterých si zajisté každý vybere. To vše skvěle doplňuje bohatá nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů, moravských a především italských vín, českého piva a v neposlední řadě výborné italské kávy.

. Kapacita vnitřní části restaurace 80 míst s dětským koutkem
. Letní zahrádka s kapacitou 70 míst s dětským koutkem
. Oddělený salónek pro 5 osob
. Oddělená nekuřácká část
. Zvýhodněná nabídka poledního menu (po-pá)
. Každý týden nová speciální nabídka
. Jídla s sebou
. Rozvoz jídel se speciálním závozovým programem pro firmy
. Výborná možnost parkování
. Bezbariérový přístup
. Přebalovací pult
. Možnost vstupu se psy

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemný gastronomický zážitek. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.

Personál restaurace PERIFERIE

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Jakub Urban: z hezké lahve chutná kohoutková skvěle

Jakub Urban se věnuje již pátým rokem výrobě originálních pískovaných lahví. Jeho Projekt Kohoutková si klade za cíl zpříjemnit lidem pití kohoutkové vody a omezit tím tak zbytečnou produkci plastových obalů.

Lucie z rodinného Vinařství Opluštilovi: Víno děláme srdcem

Malé rodinné Vinařství Opluštilovi najdete v prosluněných Čejkovicích na Jižní Moravě. Rodina se věnuje vinaření již pět generací a navazuje na tradici předků, kteří brali vinařství jako samozřejmou součást života. Opluštilovi proto i nadále berou výrobu vína jako koníček a nejvíce radosti jim přináší úsměvy spokojených zákazníků. V čele vinařství stojí Radomír Opluštil, který po prarodičích převzal malý rodinný sklep a začal vinařit ve svých 18 letech. Lásku k vínu zdědili i syn Michal a dcera Lucie, která nám o své práci a vášnivém koníčku pověděla více.
Reklama
reklama

Od-farmáře.cz: Lokální potraviny rovnou na váš stůl

Když se spojí prvotřídní produkt s kvalitní službou, která myslí na zákazníky, je z toho vždycky oblíbená věc. Přesně tak uvažovali tvůrci nápaditého e-shopu a sítě prodejen Od-farmáře.cz. Odměnou jsou jim vracející se spokojení zákazníci a rozšiřování sítě po celé republice.

Pivovarský klub Benedict: Ideální místo pro firemní večírky

Sezona firemních večírku je tu a skvělým místem pro jejich pořádání je Pivovarský klub Benedict v srdci Karlína. Ten kromě pivní nabídky z Břevnovského klášterního pivovaru sv. Vojtěch nabízí také bohatý výběr z českých minipivovarů i kvalitní českou kuchyni pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Dolečka.

Pivovar Proud: Pivo, v němž je správná energie

Tento experimentální minipivovar sídlí v Plzni v budově bývalé elektrárny na soutoku řek Mže a Radbuzy. Spojili tedy sílu proudu řeky a energii elektrického proudu, proto Pivovar Proud. Stojí za ním Lenka Straková s Michalem Škodou a ve své práci kladou důraz na kvalitu, experimentování a spolupráci.