19. prosince 2025, svátek má Ester

Periferie pizza restaurant

Adresa:
Pražská 636, Dolní Břežany 25241
Telefon:
775565777

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:00
Úterý
10:00 - 23:00
Středa
10:00 - 23:00
Čtvrtek
10:00 - 23:00
Pátek
10:00 - 23:00
Sobota
10:00 - 23:00
Neděle
10:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Dětský koutek/hřiště
Parkoviště aut
Rezervace
Bezbariérový přístup
Vstup se psy
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené pito
Rozvoz jídla
Jídlo s sebou
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Parkování kol
Zajištění taxi

Periferie pizza restaurant

Vítejte v italské restauraci PERIFERIE v prostorách Pivovarského dvora v městečku Dolní Břežany.

V příjemném, moderně zařízeném prostředí restaurace pro Vás naši kuchaři připraví nevšední zážitek moderní gastronomie, zejména z oblasti Středomoří, za použití výhradně čerstvých a kvalitních surovin dovážených převážně z Itálie.

V naší nabídce naleznete vynikající pizzu, připravovanou podle tradiční italské receptury v pravé peci na dřevo, široký výběr domácích těstovin, salátů a lahodných dezertů, ale také speciality z masa a ryb nebo tradiční pokrmy italské kuchyně.

Denně pro Vás připravujeme polední menu za výhodnou cenu s pestrou nabídkou jídel, ze kterých si zajisté každý vybere. To vše skvěle doplňuje bohatá nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů, moravských a především italských vín, českého piva a v neposlední řadě výborné italské kávy.

. Kapacita vnitřní části restaurace 80 míst s dětským koutkem
. Letní zahrádka s kapacitou 70 míst s dětským koutkem
. Oddělený salónek pro 5 osob
. Oddělená nekuřácká část
. Zvýhodněná nabídka poledního menu (po-pá)
. Každý týden nová speciální nabídka
. Jídla s sebou
. Rozvoz jídel se speciálním závozovým programem pro firmy
. Výborná možnost parkování
. Bezbariérový přístup
. Přebalovací pult
. Možnost vstupu se psy

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemný gastronomický zážitek. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.

Personál restaurace PERIFERIE

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.