Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
22. května 2024, svátek má Emil

Periferie pizza restaurant

Adresa:
Pražská 636, Dolní Břežany 25241
Telefon:
775565777

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:00
Úterý
10:00 - 23:00
Středa
10:00 - 23:00
Čtvrtek
10:00 - 23:00
Pátek
10:00 - 23:00
Sobota
10:00 - 23:00
Neděle
10:00 - 23:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Dětský koutek/hřiště
Parkoviště aut
Rezervace
Bezbariérový přístup
Vstup se psy
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené pito
Rozvoz jídla
Jídlo s sebou
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Parkování kol
Zajištění taxi

Periferie pizza restaurant

Vítejte v italské restauraci PERIFERIE v prostorách Pivovarského dvora v městečku Dolní Břežany.

V příjemném, moderně zařízeném prostředí restaurace pro Vás naši kuchaři připraví nevšední zážitek moderní gastronomie, zejména z oblasti Středomoří, za použití výhradně čerstvých a kvalitních surovin dovážených převážně z Itálie.

V naší nabídce naleznete vynikající pizzu, připravovanou podle tradiční italské receptury v pravé peci na dřevo, široký výběr domácích těstovin, salátů a lahodných dezertů, ale také speciality z masa a ryb nebo tradiční pokrmy italské kuchyně.

Denně pro Vás připravujeme polední menu za výhodnou cenu s pestrou nabídkou jídel, ze kterých si zajisté každý vybere. To vše skvěle doplňuje bohatá nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů, moravských a především italských vín, českého piva a v neposlední řadě výborné italské kávy.

. Kapacita vnitřní části restaurace 80 míst s dětským koutkem
. Letní zahrádka s kapacitou 70 míst s dětským koutkem
. Oddělený salónek pro 5 osob
. Oddělená nekuřácká část
. Zvýhodněná nabídka poledního menu (po-pá)
. Každý týden nová speciální nabídka
. Jídla s sebou
. Rozvoz jídel se speciálním závozovým programem pro firmy
. Výborná možnost parkování
. Bezbariérový přístup
. Přebalovací pult
. Možnost vstupu se psy

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemný gastronomický zážitek. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.

Personál restaurace PERIFERIE

ČTĚTE DÁLE

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.