25. října 2025, svátek má Beáta

Bohemia Bagel Masná

Adresa:
Masná 2, Praha 1 11000
Telefon:
224812560

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 21:30
Úterý
08:00 - 21:30
Středa
08:00 - 21:30
Čtvrtek
08:00 - 21:30
Pátek
08:00 - 21:30
Sobota
08:00 - 21:30
Neděle
08:00 - 21:30
Právě je otevřeno

Vlajková loď Bohemia Bagel. Bagely, burgery, snídaně celý den, saláty, domácí dezerty. Dětský koutek. Gift shop. Volání do USA a Kanady zdarma.

V roce 1996, tým amerických a českých podnikatelů otevřel Bohemia Bagel, protože si uvědomovali, že nabídka, která dbá na zdraví, se bude českým lidem zamlouvat a že ji ocení i obrovský příliv turistů, který do Zlaté Prahy zavítal po Sametové revoluci v roce 1989. Mimořádnou nabídkou na jídelním listku se tak staly různé pečiva z úplně přírodních ingrediencí s dírou v prostředku. Bagel, již velice populární na Západě, byl představen Praze.

Na začátku byli čeští lidé poněkud rozpačití, nejen z bagelu, ale také z různorodého menu a možností – poprvé v Čechách – bez omezení si dolít šálek kávy. Atmosféra přijemného uvítání a internetové a telefonické služby v některých naších prodejnách, udělaly Bohemia Bagel jedno z nejznámějších pražských míst k setkání. A když Češi zjistili, jak čerstvě upečené bagely chutnají jejích dětem, bylo jen otázkou času než začali chodit pro další.

Dnes v Praze existují tři restaurace Bohemia Bagel a všechny nabízejí mnohem víc, než bagely a kávu. Veškeré provozovny prodávají saláty na objednávku, sendviče, polévky, výtečné dezerty a pestrou nabídku z grillu: od amerických snídaní se slaninou a vejci přes hamburgery a hranolky. První restaurace Bohemia Bagel Unique, oteveřená v pražských Holešovicích v roce 2007 nabízí denně české speciality našeho hlavního kuchaře, obsluhu u stolu a bar. Návrh zcela nové centrální pekárny s cukrárnou, byl vymyšlen tak, aby provoz odpovídal požadavkům výroby ve velkém.

Jako otvor v bagelu, budoucnost je otveřena dokořán!

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Šunka Joselito – španělská legenda mezi delikatesami

Když se řekne „jamón ibérico“, málokteré jméno zní s takovým respektem jako Joselito. Rodinná značka, která více než 150 let spojuje tradici, přírodu a dokonalost, se dnes stala symbolem španělského gastronomického umění. Více než jen šunka – Joselito je příběh o čase, krajině a umění.

Krabičková dieta v Praze – vyberte si zdraví a pohodlí na každý den s Pomelo

Každý den přináší spoustu rozhodnutí. Co si dát k jídlu? Kde vzít čas na vaření? Jak se zdravě stravovat, když kvůli povinnostem nemáte ani chvilku na odpočinek? Přesně v takovou chvíli přichází na pomoc krabičková dieta Pomelo – životní styl, při kterém zdravé jídlo už není další výzvou, ale přirozenou součástí každodenního života. Pomelo je víc než jen stravování – je to partner, který pečuje o váš každodenní rytmus, pohodu a energii. Už žádný spěch, kompromisy ani stres.

Ballantine’s, značka s téměř dvousetletou tradicí, přináší na český trh novinku Ballantine’s Sweet Blend

Tento prémiový destilát obohacuje klasickou chuť skotské whisky o jemné tóny karamelu, vanilky a zralého ovoce a nabízí atraktivní způsob, jak si Ballantine’s vychutnat. Díky své všestrannosti osloví jak zkušené milovníky whisky, tak i ty, kteří si podobný spirit drink dopřejí jen příležitostně.

Giro Pizza konečně v Praze – ideální na teambuildingy a firemní večírky - neomezená ochutnávka pravé neapolské pizzy v Rossopomodoro na Vinohradech

Rossopomodoro, autentická neapolská restaurace na Vinohradech, přináší do Prahy oblíbený italský koncept Giro Pizza – večer, kdy se stoly zaplní nekonečným proudem čerstvě upečených oválných pizz, servírovaných na podlouhlých dřevěných prkénkách. Konečně nemusíte dlouze vybírat z menu – ochutnejte všechny pizzy, které máte rádi!

Rozhovor: KOJU. Česká značka, která přinesla svěží energii do zdravého životního stylu

Zázvorové shoty Koju se staly symbolem moderního a zdravého životního stylu. Ručně vyráběné, nepasterizované a vždy čerstvé – právě díky tomu si získaly srdce tisíců fanoušků po celé České republice. Filozofie značky stojí na čtyřech jednoduchých, ale zásadních principech: čerstvost, rychlost, kvalita a poctivost. Každá lahvička vzniká z prémiových surovin, především z BIO zázvoru dováženého z Peru, a putuje k zákazníkovi už do 24 hodin od výroby. Za značkou stojí tým, který věří, že zdraví začíná u každodenních drobných návyků – třeba u jednoho malého shotu. V rozhovoru se dozvíte, jak takový proces výroby probíhá, čím se Koju liší od běžných energy drinků a proč jejich filozofie oslovuje stále širší komunitu lidí, kteří chtějí svému tělu dopřát to nejlepší.

Mama’s Burger slavnostně otevřel svou první pobočku v Praze

Koncept Mama’s Burger, který spojuje kvalitu, jednoduchost a moderní přístup k oblíbenému street foodu, dnes oficiálně otevřel svou první pobočku v Praze v Beachklubu Ládví. Na slavnostním zahájení nechyběli olympijští vítězové, mistři světa a další osobnosti českého sportu a mediálního světa.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.