10. prosince 2025, svátek má Julie

Bohemia Bagel Masná

Adresa:
Masná 2, Praha 1 11000
Telefon:
224812560

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 21:30
Úterý
08:00 - 21:30
Středa
08:00 - 21:30
Čtvrtek
08:00 - 21:30
Pátek
08:00 - 21:30
Sobota
08:00 - 21:30
Neděle
08:00 - 21:30
Právě je zavřeno

Vlajková loď Bohemia Bagel. Bagely, burgery, snídaně celý den, saláty, domácí dezerty. Dětský koutek. Gift shop. Volání do USA a Kanady zdarma.

V roce 1996, tým amerických a českých podnikatelů otevřel Bohemia Bagel, protože si uvědomovali, že nabídka, která dbá na zdraví, se bude českým lidem zamlouvat a že ji ocení i obrovský příliv turistů, který do Zlaté Prahy zavítal po Sametové revoluci v roce 1989. Mimořádnou nabídkou na jídelním listku se tak staly různé pečiva z úplně přírodních ingrediencí s dírou v prostředku. Bagel, již velice populární na Západě, byl představen Praze.

Na začátku byli čeští lidé poněkud rozpačití, nejen z bagelu, ale také z různorodého menu a možností – poprvé v Čechách – bez omezení si dolít šálek kávy. Atmosféra přijemného uvítání a internetové a telefonické služby v některých naších prodejnách, udělaly Bohemia Bagel jedno z nejznámějších pražských míst k setkání. A když Češi zjistili, jak čerstvě upečené bagely chutnají jejích dětem, bylo jen otázkou času než začali chodit pro další.

Dnes v Praze existují tři restaurace Bohemia Bagel a všechny nabízejí mnohem víc, než bagely a kávu. Veškeré provozovny prodávají saláty na objednávku, sendviče, polévky, výtečné dezerty a pestrou nabídku z grillu: od amerických snídaní se slaninou a vejci přes hamburgery a hranolky. První restaurace Bohemia Bagel Unique, oteveřená v pražských Holešovicích v roce 2007 nabízí denně české speciality našeho hlavního kuchaře, obsluhu u stolu a bar. Návrh zcela nové centrální pekárny s cukrárnou, byl vymyšlen tak, aby provoz odpovídal požadavkům výroby ve velkém.

Jako otvor v bagelu, budoucnost je otveřena dokořán!

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Víno chutná v každém ročním období

Možná si říkáte, že víno patří hlavně k létu a vinobraní – ale zkuste si ho vychutnat i jindy. Sklenka červeného v podzimních plískanicích zahřeje stejně jako teplá deka a v zimě víno dodá tu správnou slavnostní atmosféru. Mělnicko-Kokořínsko je s vínem historicky spjato, a i když vinice odpočívají, místní vinaři rozhodně nespí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.