Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. října 2021, svátek má Erik

Tom´s Burger

Adresa:
Hybernská 1010/26, Praha 1 11000
Telefon:
776318177
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 23:30
Úterý
10:00 - 23:30
Středa
10:00 - 23:30
Čtvrtek
10:00 - 23:30
Pátek
10:00 - 23:30
Sobota
10:00 - 23:30
Neděle
10:00 - 23:30
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Bezbariérový přístup
Vstup se psy
Free Wi-Fi
Točené nealko
Jídlo s sebou
TV - sport
Točené pivo
TV - dvd
Občerstvení

Restaurace amerického typu nabízející více než 15 druhů burgerů ze 100% hovězího masa. V nabídce i vegetariánské burgery, speciality mexické kuchyně, točené pivo, americké pivo Duff,  vanilková Cola apod. Skvělé chutě a nízké ceny. Zajišťujeme též narozeninové, firemní a vánoční večírky.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pivovar Proud: Pivo, v němž je správná energie

Tento experimentální minipivovar sídlí v Plzni v budově bývalé elektrárny na soutoku řek Mže a Radbuzy. Spojili tedy sílu proudu řeky a energii elektrického proudu, proto Pivovar Proud. Stojí za ním Lenka Straková s Michalem Škodou a ve své práci kladou důraz na kvalitu, experimentování a spolupráci.

Tipy na večírky: Ta nejlepší místa, kde můžete zakončit rok 2021

Dva měsíce jsme (konečně) mohli popíjet s přáteli na zahradních oslavách nebo se jen tak toulat přírodou. Máme tu podzim a s ním je třeba znovu začít pracovat na 100%. Není to nic, co bychom vyloženě vyhledávali, ale vydělávat se musí. Práce ale ještě nutně neznamená, že nebude zábava. Je potřeba ventil a na to jsou ideální firemní večírky.
Reklama
reklama

Svatojánský Dvůr - Vše, co si jen můžete přát

Svatojánský Dvůr je restaurace a hotel v historické budově v klidné části Prahy 8 Střížkov s výbornou dopravní dostupností a soukromým parkováním. S přípravou teambuildingů, firemních a vánočních večírků, máme mnohaleté zkušenosti.

TOMI SUSHI: Japonské speciality u náplavky

Přímo u náplavky na Rašínově nábřeží nově najdete sushi bar nabízející lahodné japonské speciality. Otevření TOMI SUSHI bylo podle majitelů splněním dlouholetého snu. O tom, jak má chutnat správně připravené sushi, jak je složité sehnat v Česku kvalitní a čerstvé mořské ryby či o úskalích spojených s budováním nového podniku v pandemické době, jsme mluvili s šéfkuchařem Tomášem Šťovíčkem.

Michal Kacetl: Víno děláme s respektem k přírodě

Malebné vinařství Kacetl ležící v obci Mackovice na Znojemsku je charakteristické svým přírodním přístupem k vínu a jeho šetrnou výrobou i pěstováním. Majitel Michal Kacetl se pro Pragmoon.cz rozpovídal o technologických postupech při výrobě lahodného moku, lásce ke koním nebo třeba o tom, co ho vlastně k profesi vinaře přivedlo.