Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
7. října 2022, svátek má Justýna

Restaurant Ungelt

Adresa:
Týn 638/5, Praha 110
Telefon:
777427000 777427000

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 24:00
Úterý
11:00 - 24:00
Středa
11:00 - 24:00
Čtvrtek
11:00 - 24:00
Pátek
11:00 - 24:00
Sobota
11:00 - 24:00
Neděle
11:00 - 24:00
Právě je zavřeno

Restaurantungelt je francouzská restaurace, která se nachází v půvabném renesančním nádvoří Týn na Starém Městě. Hlavní prostor restaurace je ve středověkém sále s barem a otevřenou kuchyní. Pro malé skupiny je zde salónek s kulatým stolem (tento stůl je starobylá studna). Léto se nám blíží mílovými kroky, tak je pro Vás samozřejmě připravené i nádherné posezení venku. Ať si vyberete čerstvou rybu, humra z akvária nebo stejk čeká Vás gurmánský zážitek. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Petra Johna využívá jen ty nejlepší, čerstvé ingredience. Přejeme Vám dobrou chuť!

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Pivo – Kamera – akce!

Plzeňský restaurant Kamera na Barrandově pořádá pravidelné i speciální akce v žánru „komedie / rodinný / gastro“. V hlavní roli vystupuje pečlivě ošetřovaná tanková plzeň a špičkové jídlo.

Kde uspořádat ty nejlepší firemní akce, večírky, eventy?

Znovu přišel onen magický moment roku, kdy na chvíli odhodíme pracovní masku a pokusíme se nebýt jen kolegy, ale i jemuž by se vaše faux pas mohlo připomenout zrovna ve chvíli, kdy by začal rozhodovat o finančních odměnách. Ale nebojte, nebudeme ani za mravokárce. Přirozeně chceme, abyste se skvěle bavili ve stylovém prostředí a ideálně parťáky. Vánoční firemní večírky jsou za rohem a to by bylo, abychom vám nepřinesli pár tipů na místa, kde to můžete opravdu rozjet.
Reklama
reklama

Budějovický Budvar: pivovar nás všech

S Alešem Dvořákem, létajícím sládkem národního pivovaru Budějovický Budvar nejen o pivu, ale i o národní hrdosti a spolupráci s minipivovary.

The Monkey Bar – První pražská džungle

Objevte kombinaci butikového šarmu a městského vkusu – luxusní, ale ne upjatý – s nádechem bláznivosti a sofistikovanosti.

Milan Wimmer: Hostivar je součástí místní komunity

Milan Wimmer je už pět let ředitelem vyhlášeného pivovaru a restaurace Hostivar. Co všechno jeho práce obnáší, jak se popral s covidovým lockdownem nebo na jaké novinky se můžeme těšit, poodhalil v našem rozhovoru.