Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
22. května 2024, svátek má Emil

Avocado Bistro

Adresa:
Spytihněvova 168/5, Praha – Nusle 128
Telefon:
792453738
Web:

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 20:00
Úterý
10:00 - 20:00
Středa
10:00 - 20:00
Čtvrtek
10:00 - 20:00
Pátek
10:00 - 20:00
Sobota
10:00 - 20:00
Neděle
10:00 - 20:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Rozvoz jídla

Poke bowl pro 2 osoby

2× tradiční havajský poke bowl podle výběru:

Salmon dream: čerstvý norský losos, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, wakame řasy, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy
nebo

Tuna vacation: čerstvý tuňák z Malediv, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, mango, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy
nebo

Veggie paradise: marinovaná řepa, sushi rýže a sójový dresink, avokádo, wakame řasy, okurka, sójové boby, mikrobylinky, sezam, jedlé květy 

Objednat můžete zde: 792 453 738 

Restaurace koncept o reálném jídle a gastronomickém zážitku servíruje již od roku 2016. První avokádové bistro v České republice vzniklo s myšlenkou vytvořit místo pro lidi jako jako jsou majitelé. Pro lidí kteří mají rádi reálné ingredience v jídle a radost z jídla. Je to příběh o kvalitním jídle a avokádu jako takovém. Majitelé věří, že v jídlu je všechno a proto musí být kromě vyladěné kombinace také příliš krásné k jídlu. Suroviny zde pochází od prověřených lokálních dodavatelů a avokádo zase z ekologické farmy v Mexiku. V otevřené kuchyni můžete vidět jak se jídlo připravuje a sledovat tak avokádovou show zdejších kuchařů. 

 

ČTĚTE DÁLE

Sázení stromů na Vysočině: Budování nových domovů pro přírodu i rodiny za podpory NKT

Každoroční setkání k sázení stromů se opět odehrálo na krásných vysočinských pláních, tentokrát v srdci Žďárska. Společně jsme se pustili do projektu vytvoření zdravějšího smíšeného lesa, přičemž jsme striktně respektovali zásady sázení přírodě blízkým způsobem. Výsledkem je nový, biodiverzitní domov pro mnoho druhů rostlin, zvířat a hub, který zároveň slouží jako oáza pro volný čas pro rodiny s dětmi.

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

LUSH je první kosmetickou společností na světě, která přešla na Prevented Ocean Plastic™

Doposud se podařilo jej využít na více než tři miliony plastových lahví* v rámci zásobování prodejen ve spojeném království. Britská kosmetická společnosti LUSH neustále hledá způsoby, jak inovovat obaly, zejména pokud pomáhají v její misi „zanechat svět krásnější, než jsme jej našli (Leave the world lusher than we found it“. V rámci toho celosvětově zavádí Prevented Ocean Plastic™.

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.