Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. května 2023, svátek má Vilém

Plzeňský restaurant Anděl

Adresa:
Nádražní 60/114, Praha 5 15000
Telefon:
608181852

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 22:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
11:00 - 23:00
Neděle
11:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: 200 osob

Počet míst: Zahrádka ve vnitrobloku 200 míst, zimní zahrada 70 míst, vinárna 50
míst, pivnice 150 míst
Poskytované služby:
Čepované pivo
Čepované nealko
Wi-fi
Zahrádka/terasa
Podáváme: obědy, večeře
Podáváme polední menu
Bezbariérový podnik

Televize/plátno
Možnost pořádat soukromé a firemní akce
Možnost platby: Hotově, Platební kartou
Domluvíme se: Česky, Anglicky
Jídlo s sebou
Bowling

Zimní zahrada, letní zahrádka, legendární nonstop Nudle i klasický výčep. Tím to
zdaleka nekončí. Prostor Plzeňského restaurantu Anděl je křivolaký jako uličky na
Starém Městě a umí také tak překvapit. Za zimní zahradou se rozkládá ještě
staročeská pivnice. Několik podzemních pater ukrývá komorní vinárnu, bowling a
moderní sklepní bar s názvem Archanděl, ve kterém se několik let natáčela známá
talk show (Ne)blázni. To všechno jsou místa, kam se můžete usadit podle povahy
akce i společnosti, se kterou se sem vypravíte. 
Tradiční recepty inovujeme směrem k moderním trendům, aniž by ztratily na
autenticitě. Ve své branži bojujeme proti používání veškerých instantních polotovarů.
Proto je příprava našich pokrmů výrazně náročnější, ale výsledek o poznání
chutnější.
Plzeňský restaurant Anděl je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje
hotely a restaurace s chutí od srdce.

ČTĚTE DÁLE

Domyno Burger: Made in BURGER

Víte, jak se dělá burger? Nejdůležitější složkou je maso. Ale jaké do něj patří? A co dalšího by měl obsahovat? Jaký salát je nejvhodnější, jak s majonézou a co sýr!? A pak bulka! Kdo ji upeče a z čeho? Má v ní být máslo? A na čem se upeče to maso? A při jaké teplotě … desítky otázek podobných těmto, stály u zrodu restaurace Domyno Burger. Tohle je její příběh!

Alex Mikšovič: Jeden koktejl nestačí

Alex Mikšovic působil 39 let za barovými pulty. Publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu, ve své nové knize Jeden koktejl nestačí uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda. Koktejly, jež pil agent 007, tvoří její hlavní dramaturgickou linii, ale kniha nabízí mnohem víc.

Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Nově se Dáme jídlo bude jmenovat Foodora. Největší česká doručovací služba Dáme jídlo po jedenácti letech svého fungování na trhu mění své jméno. Nově ponese název Foodora.

Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Chceš poznat jak se vaří pivo Gambrinus, jak chutnají suroviny na jeho výrobu, jak se má správně čepovat pivo, jak chutná zrající pivo ve sklepích nebo se jen pobavit s přáteli a zažít nezapomenutelný večer? Pak přijď do pivovaru Gambrinus!

Hotel Amerika: svatba dle vašich představ

Hotel Amerika s příjemnou rodinnou atmosférou leží v odlehlé části Velkého Meziříčí v srdci přírody. K hotelu náleží několik krásných a udržovaných rybníků a louka, kterou spásají koně. Zde zapomenete na veškeré starosti a načerpáte energii z přírody. A svatbách v hotelu Amerika jsme si povídali s majitelem Josefem Mahelem.

Když svatbu v hospodě, tak Na dobrým místě

Hospoda na dobrým místě je hodná svého názvu. Návštěvníci odchází spokojení a velmi oblíbený je podnik i pro pořádání svateb. Co konkrétně zájemcům o obřad a oslavu nabízí, na to jsme se ptali majitele Romana Martináka.