20. května 2025, svátek má Zbyšek

Plzeňský restaurant Anděl

Adresa:
Nádražní 60/114, Praha 5 15000
Telefon:
608181852

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 22:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
11:00 - 23:00
Neděle
11:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: 200 osob

Počet míst: Zahrádka ve vnitrobloku 200 míst, zimní zahrada 70 míst, vinárna 50
míst, pivnice 150 míst
Poskytované služby:
Čepované pivo
Čepované nealko
Wi-fi
Zahrádka/terasa
Podáváme: obědy, večeře
Podáváme polední menu
Bezbariérový podnik

Televize/plátno
Možnost pořádat soukromé a firemní akce
Možnost platby: Hotově, Platební kartou
Domluvíme se: Česky, Anglicky
Jídlo s sebou
Bowling

Zimní zahrada, letní zahrádka, legendární nonstop Nudle i klasický výčep. Tím to
zdaleka nekončí. Prostor Plzeňského restaurantu Anděl je křivolaký jako uličky na
Starém Městě a umí také tak překvapit. Za zimní zahradou se rozkládá ještě
staročeská pivnice. Několik podzemních pater ukrývá komorní vinárnu, bowling a
moderní sklepní bar s názvem Archanděl, ve kterém se několik let natáčela známá
talk show (Ne)blázni. To všechno jsou místa, kam se můžete usadit podle povahy
akce i společnosti, se kterou se sem vypravíte. 
Tradiční recepty inovujeme směrem k moderním trendům, aniž by ztratily na
autenticitě. Ve své branži bojujeme proti používání veškerých instantních polotovarů.
Proto je příprava našich pokrmů výrazně náročnější, ale výsledek o poznání
chutnější.
Plzeňský restaurant Anděl je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje
hotely a restaurace s chutí od srdce.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Volba sládků se mění na Speciály z Prazdroje. Nabídku speciálních piv si sestaví sami hospodští

Plzeňský Prazdroj mění od května svůj program pivních speciálů. Projekt Volba sládků, který každý měsíc nabízel v limitované edici jedno speciální pivo ve vybraných hospodách a restauracích v Česku a na Slovensku, nahrazuje novým programem s názvem Speciály z Prazdroje. Ten nabídne hospodským možnost sestavit si vlastní kalendář pivních speciálů na míru. Vybírat budou moci během roku dohromady z deseti druhů piva ze stálé i sezónní nabídky.

Z pole les: NKT a Home for Trees mění krajinu i vztahy

Na kraji malých Mokrovrat leží pole. Dříve tu nic nežilo – půda byla třikrát zoraná, opuštěná, bez života. Ale letos na jaře se to změnilo. Do brázd mezi zbytky staré ornice se zasunula první sazenice. A hned za ní další. A pak další. Tři tisíce borovic, dubů a douglasek. Strom za stromem. Ruka v ruce – zaměstnanci a zákazníci společnosti NKT, společně s neziskovou organizací Home for Trees, opět zasadili nový kus budoucnosti.

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.