Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
22. května 2024, svátek má Emil

Plzeňský restaurant Anděl

Adresa:
Nádražní 60/114, Praha 5 15000
Telefon:
608181852

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 22:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
11:00 - 23:00
Neděle
11:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Firemní večírky

Podnik je k dispozici pro pořádání firemních večírků.

Kapacita podniku: 200 osob

Počet míst: Zahrádka ve vnitrobloku 200 míst, zimní zahrada 70 míst, vinárna 50
míst, pivnice 150 míst
Poskytované služby:
Čepované pivo
Čepované nealko
Wi-fi
Zahrádka/terasa
Podáváme: obědy, večeře
Podáváme polední menu
Bezbariérový podnik

Televize/plátno
Možnost pořádat soukromé a firemní akce
Možnost platby: Hotově, Platební kartou
Domluvíme se: Česky, Anglicky
Jídlo s sebou
Bowling

Zimní zahrada, letní zahrádka, legendární nonstop Nudle i klasický výčep. Tím to
zdaleka nekončí. Prostor Plzeňského restaurantu Anděl je křivolaký jako uličky na
Starém Městě a umí také tak překvapit. Za zimní zahradou se rozkládá ještě
staročeská pivnice. Několik podzemních pater ukrývá komorní vinárnu, bowling a
moderní sklepní bar s názvem Archanděl, ve kterém se několik let natáčela známá
talk show (Ne)blázni. To všechno jsou místa, kam se můžete usadit podle povahy
akce i společnosti, se kterou se sem vypravíte. 
Tradiční recepty inovujeme směrem k moderním trendům, aniž by ztratily na
autenticitě. Ve své branži bojujeme proti používání veškerých instantních polotovarů.
Proto je příprava našich pokrmů výrazně náročnější, ale výsledek o poznání
chutnější.
Plzeňský restaurant Anděl je součástí společnosti Ventura Group, která provozuje
hotely a restaurace s chutí od srdce.

ČTĚTE DÁLE

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.