Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
ARISTON, BELVEDERE A MLÝN KARLŠTEJN: tři mušketýři hotelové dokonalosti

ARISTON, BELVEDERE A MLÝN KARLŠTEJN: tři mušketýři hotelové dokonalosti

Hledáte soukromí, originalitu, dokonalý servis a maximální komfort na firemních akcích? Vybrali jsme pro vás tři skvělá místa, které disponují restauracemi, historickými sály, prostory pro pořádání konferencí, školení, seminářů, workshopů či kongresů. Hotel Ariston & Ariston Patio Praha, Hotel Belvedere a Romantický hotel Mlýn Karlštejn.

dsc03208.jpg

H&Hotels Group je česká hotelová společnost s dlouholetou tradicí působící na trhu cestovního ruchu již od roku 1992. Poskytuje ubytování ve čtyř a tříhvězdičkových hotelech nejen v Praze, ale i ve Florencii a na Karlštejně. Hotely disponují restauracemi, historickými sály, konferenčními místnostmi a dalšími službami.

hotel-belvedere-conference-center-memphis-2018-02-1.jpg

Hotel Ariston & Ariston Patio Praha má ideální polohu nedaleko obchodního a historického centra Prahy, pouze 3 zastávky tramvají od Václavského náměstí a Prašné brány, v blízkosti Hlavního nádraží. V hotelu naleznete komfortní ubytování v 116 pokojích situovaných ve dvou historických budovách z konce 19. století. Historický společenský sál s divadelním pódiem poskytuje vhodné zázemí pro pořádání konferencí, firemních akcí či společenských událostí, živých vystoupení, divadel a plesů.V předsálí je k dispozici samostatný bar, oddělená šatna a technické zázemí. Parkování je možné v uzavřeném dvoře.

hotel-mlyn-karlstejn-sal-petrarca-2012.jpg

Tradiční čtyřhvězdičkový Hotel Belvedere se nachází ve funkcionalistické budově z počátku 20.století, nedaleko obchodního a historického centra Prahy na Letné v Praze 7. Hotel disponuje 149 klasicky vybavenými pokoji včetně klimatizovaných suitů a prostorných business pokojů. Součástí hotelu jsou rozsáhlé konferenční prostory s celkovou kapacitou až 400 osob rozdělenou do 3 různých konferenčních sálů a místností vybavených nejmodernějším technickým zařízením. Dokonalé místo pro pořádání konferencí a kongresů.

hotel-ariston-breakfast-room-2017-03_1.jpg

Romantický hotel mlýn Karlštejn se nachází v chráněné oblasti Český kras u řeky Berounky pod středověkým hradem Karlštejn, pouhých 25 km od Prahy. Ideální místo v soukromí pro firemní akce. Hotel nabízí stylové ubytování, privátní wellness zónu, soukromý ostrov s BBQ altánem a party stanem, klimatizovaný konferenční Sál Petrarca, restauraci s letní terasou, parkování v areálu, technické zařízení, kompletní cateringové služby a zvýhodněný konferenční balíček.

www.hhotels.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

15.6.2024 - 15.9.2024

Ninja Park

6.8.2024 - 1.9.2024

Těžká krajka

1.1.2024 - 31.12.2024

Opus Magnum - úniková hra

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Hvězdárna Štefánikova má opět „okno ke hvězdám“

V dubnu letošního roku byl konečně znovu nainstalován zpět do kopule Štefánikovy hvězdárny největší dalekohled. Tento jedinečný přístroj, který váží 5,5 tuny, prošel v uplynulých dvou letech v německé Jeně kompletní renovací. Nejen o jeho renovaci jsme si povídali s vedoucím Štefánikovy hvězdárny Tomášem Proseckým a ředitelem Hvězdárny a planetária hl. m. Prahy Jakubem Rozehnalem.