Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa
Bez práce nejsou koláče? Se službou Jídlodom.cz toto rčení neplatí!

Bez práce nejsou koláče? Se službou Jídlodom.cz toto rčení neplatí!

Stravování v restauracích je pro vás finančně náročné, ve firemních kantýnách vám nechutná a vařit doma nestíháte? Pak pro vás máme ideální řešení! Nejen že budete mít po starostech, aby byl váš jídelníček vyvážený a zároveň chutný, ale také ušetříte až dvě hodiny času denně, které byste přípravě jídla museli věnovat. Co pro to udělat? Nemůže to být jednodušší. Stačí si jen objednat jídlo na pár dní, na týden nebo i na měsíc dopředu s Jídlodom.cz!

Rok má 365 dní a v Jídlodom.cz si můžete vybírat ze 400 různých pokrmů. Počty mluví jasně, každý den v roce si tak můžete dopřát odlišný pokrm, přičemž v jídelníčku najdete celodenní stravu, vegetariánská jídla, speciality pro gurmány, velký salát pro fit lidi, mezinárodní kuchyni nebo českou klasiku. Skvělou zprávou je, že si můžete jídlo i sami sestavit podle vlastních chutí. 

kalamary-1.JPG

Záruka kvality 

Za kvalitu a chutnost všech těchto pokrmů ručí šéfkuchař René Mihule, který vařil po celém světě pro síť hotelů Sheraton, pro české velvyslanectví v Indii a také dlouhá léta pro vegetariánskou restauraci Radost FX v Praze. Ten také dbá na nutriční vyváženost jídel. Pokrmy jsou připraveny z kvalitních surovin, žádné zahušťování moukou. 

Takto vyvážené a čerstvě uvařené jídlo k vám dorazí během dopoledne a vy si pak můžete vychutnat nejen skvělý oběd, ale třeba i svačinku, večeři nebo odpolední dezert. A pokud objednaný pokrm nezvládnete hned sníst, nevadí! V lednici vydrží až tři dny, protože je zpracován metodou šokového zchlazení, takže se v něm nemohou množit bakterie.

grilovane-medailonky-z-panenky-s-hribkovou-omackou.JPG

Ušetření času i peněz 

Ještě lepší zpráva je, že s Jídlodom.cz neušetříte pouze čas, který byste strávili u plotny, ale také peníze. Doprava je zdarma už od objednávky v ceně 500 Kč. To znamená, že pokud si objednáte jídlo jen pro sebe na příštích pár dní, za jeho dovezení nic nezaplatíte. A jak už bylo řečeno výše, díky šokovému zchlazení hned po uvaření zůstanou pokrmy čerstvé a konzumovatelné po několik následujících dní, takže se nemusíte bát a můžete si naklikat jídelníček i na několik dní dopředu.  

Ještě více pak můžete ušetřit s věrnostním programem jak pro jednotlivce a rodiny, tak pro firemní klientelu. V něm za odebrané zboží sbíráte kredity, které pak můžete využít pro další nákupy. Jídlodom.cz je fér a počítá s tím, že při objednávání na dlouhou dobu dopředu se vám někdy mohou změnit plány. V tom případě jen stornujete objednávku, na účet se vám vrátí kredity a za ně si pořídíte jídla zase až po návratu do běžného provozu. 

grill-mix-bageta-1.JPG

Objednávka a rozvoz 

A teď k tomu podstatnému. Jak si objednat? Stačí si otevřít stránku Jídlodom.cz nebo stejnojmennou mobilní aplikaci. Jídla si musíte objednat minimálně den předem. První uzávěrka je vždy do 17 hodin – do té doby můžete vybírat hlavní jídla a kombinovat si k nim přílohy, dále polévky, bagety, malé saláty a cukrovinky. Druhá uzávěrka je ve 4:30 hodin ráno. Tehdy už je navařeno určité množství konkrétních pokrmů a nabídka se ztenčuje podle zájmu. 

Ráno dostanete SMS zprávu, kdy k vám přijede kurýr s objednávkou. Bude to v čase do 13:20 hodin. Jídla jsou balená v plastových krabičkách, takže si je pak pohodlně ohřejete v mikrovlnné troubě. Výhodou je, že Jídlodom.cz rozváží nejen po Praze, ale do rozlehlé oblasti na východ od hlavního města až po Kolín. Tak na nic nečekejte, protože čas je to nejcennější, co máte a díky Jídlodom.cz budete mít plná bříška a ušetřený čas z vaření můžete věnovat tomu, co vás naplňuje radostí! 

1-fb-jidlodom.png

 

Kontakt 

Web: jidlodom.cz 

Facebook: facebook.com/jidlodom.cz

E-mail: info@jidlodom.cz

 

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Bitcoin je sexy punkáč, na kterého Wall Street letí

Poprvé v historii lidstva můžeme sledovat vznik aktiva, které měli nejdříve obyčejní lidé a až dlouho potom si na něj směly sáhnout finanční „vládci světa“. Jmenuje se Bitcoin a tohle je příběh sexy finančního punkáče, kterému lezou nejmocnější firmy do zadele.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.