24. října 2024, svátek má Nina
BTC Prague: Největší bitcoin akce v Evropě

BTC Prague: Největší bitcoin akce v Evropě

Čekají vás tři dny, 80 světových speakerů, 100 firem v expo části a hlavně nejdůležitější bitcoinová témata na jednom místě v PVA Expo Praha.

Zakladatelé největšího českého krypto eventu ChainCamp společně se SatoshiLabs připravují na tento rok konferenci a veletrh BTC Prague, kam zavítají přední světoví vyznavači kryptoměny Bitcoin. Akce se koná 8.-10.června v PVA Expo Praha. S promokódem MOON máš ke všemu 10% slevu na nákup vstupenek! PLATÍ I PRO BTC PRAGUE 2024

Těšit se můžete na speakery

Jakub VEJMOLA alias Kicom je český youtuber a samozvaný bitcoin evangelista.  V únoru 2019 na YouTube založil Bitcoinovej Kanál, který je dnes jedním z největších na světě. Přístupnou formou zde popularizuje a vysvětluje bitcoin široké veřejnosti.

331524111-2510252115817384-6634396163959812415-n.jpg

Michael Saylor

Hvězda bitcoinového světa Michael Saylor vystoupí na BTC Prague 2023!  Máme obrovskou radost, že můžeme oznámit nejzvučnější jméno BTC Prague 2023. Je jím Američan Michael Saylor, který naživo vystoupí v Evropě na bitcoinové akci vůbec poprvé.  Jeho firma MicroStrategy drží ve své rozvaze přes 130 000 BTC, což je zdaleka nejvíc ze všech veřejně obchodovaných společností. Saylor se věnuje bitcoinové osvětě a je považován za zásadní osobnost. Můžeme jej pomyslně přirovnat k Elonu Muskovi bitcoinového světa.  Spolu s ním na konferenci vystoupí také například podcaster Stephan Livera, podnikatel Giacomo Zucco nebo autor Knut Svanholm. Celkem v Praze bude přes 60 prvotřídních řečníků.

325483443-706487804185421-5967244983013858467-n.jpg

A další  bezmála 80 světových speakerů! Předají vám know-how a informace, díky kterým získáte náskok. Naživo uvidíte všechny vývojáře, podcastery, majitele byznysu i bitcoinery, jejichž slovo něco znamená.

100 firem v expo části
Do Prahy se přijedou prezentovat špičkové bitcoinové firmy z celého světa. Jejich produkty a řešení už používáte nebo v budoucnu používat budete. Po letech covidové izolace můžete na jednom místě osobně poznat firmy, značky a lidi, jejichž produkty mnohdy znáte jen z internetového světa. A osobní zkušenost, ta je vždycky nejlepší.

Super networking
Potkejte se nebo si rovnou domluvte schůzky s TOP osobnostmi a firmami z celého odvětví. V Praze budou všichni důležití lidé z Bitcoin komunity. Nikdy jindy nebude v Evropě takto na jednom místě lepší příležitost pro networking. To vše v přátelské atmosféře mezi bitcoinery a dalšími lidmi, kteří věří v to, co i vy.

Atmosféra, párty a plzeňské pivo
Dobře vědí, že skvělou konferenci dělá nejen nabitý program, ale i odpočinek a vynikající jídlo a pití. Po každém ze tří dnů chystají oficiální afterpárty. Doprovodný program navíc zahrnuje gaming zónu, výlety po Praze, koncerty a DJs. A k tomu budou čepovat to nejlepší pivo nejen v Evropě, ale rovnou i na světě – Pilsner Urquell.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu

Letošní Prague Music Week poprvé ocení výjimečné počiny v českém hudebním průmyslu za rok 2024. Vyhlášení a předání cen zahájí 31. října konferenční a veletržní část akce na Výstavišti Praha. O oceněných v sedmi kategoriích - venue, počin, festival, novinář/novinářka, osobnost, inovativní dodavatel a Best Border Breaker Artist - rozhodne odborná veřejnost - členové nejrůznějších hudebních profesních sdružení. O akci roku, ať už jde o koncert, festival či párty, rozhoduje veřejnost svým hlasováním. Již 28. října proběhnou ale první dvě akce zahrnuté v rámci nabídky Prague Music Week Passu, který za vstupenku v ceně 990 Kč umožní navštívit do 7. listopadu celkem 34 zahraničních i domácích koncertů a 3 divadelní představení ve 13 pražských klubech - včetně například vystoupení Johna Mause, Starset, Lucky Love, Moimira Papalescu & The Nihilists nebo vyprodaných Call Me Karizma. 31. října se pak také na tři dny na Výstavišti otevře veletrh s prezentacemi 23 vystavovatelů z oblasti inovativních technologií. Konference nabídne po čtvrtečním předání cen 1. a 2. listopadu na třech scénách přes 40 diskusí, prezentací, workshopů a panelů o aktuálních tématech, které hýbou světem hudby, s více než 100 řečníky od nás i ze zahraničí. Přesný program, informace o hostech, předprodej vstupenek na konferenci i Passů najdou zájemci na www.praguemusicweek.cz.

Třetí ročník projektu „Světla vyprávějí…“ přináší fascinující vesmírný zážitek do Žlutých lázní

Více než stovka světelných soch a objektů tvořená čtyřmi sty tisíci světly ponese v letošní podzimní a zimní sezóně název „Zvonkova cesta vesmírem.“ Světelný park „Světla vyprávějí...“ se již potřetí vrací do Žlutých lázní v Praze. Přináší ohromující podívanou inspirovanou příběhem pohádkové postavy Zvonka. Tento kouzelný průvodce Zvonek vezme malé i velké návštěvníky na nezapomenutelnou cestu tajemstvími vesmíru. Unikátní výstava bude otevřena od 1. listopadu 2024 do 31. ledna 2025 každý den po setmění.

Konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? O budoucnosti lidstva a světa AI

Cílem konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? Je diskuze o dalším vývoji člověku vlivem AI na jeho budoucnost. Konference je organizovaná formou diskuzních panelů.

Pendulum se vrací do Česka. V listopadu vystoupí v Praze jako headliner Imagination Festivalu

Imagination Festival, největší český indoor festival, zve fanoušky elektronické hudby na další nezapomenutelnou cestu plnou audiovizuální magie. V pátek 15. listopadu 2024 se vrátí do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti v Holešovicích, kde se uskuteční poprvé od roku 2017. Jako headliner na něm vystoupí australští Pendulum s DJ setem. Imagination Festival na dvou stagích představí celkem 17 zahraničních hvězd a 11 zástupců české scény. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné hudební showcases i několik premiérových vystoupení pro české publikum.

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Přidejte do Boo Baskets i něco strašidelně krásného a voňavého!

Prozkoumejte Lush halloweenské produkty, které jsou jako stvořené pro letošní podzimní trend - Boo Baskets. Udělejte radost sobě, či někomu blízkému a darujte to nejcennější - relax!
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.