Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
24. dubna 2024, svátek má Jiří
BTC Prague: Největší bitcoin akce v Evropě

BTC Prague: Největší bitcoin akce v Evropě

Čekají vás tři dny, 80 světových speakerů, 100 firem v expo části a hlavně nejdůležitější bitcoinová témata na jednom místě v PVA Expo Praha.

Zakladatelé největšího českého krypto eventu ChainCamp společně se SatoshiLabs připravují na tento rok konferenci a veletrh BTC Prague, kam zavítají přední světoví vyznavači kryptoměny Bitcoin. Akce se koná 8.-10.června v PVA Expo Praha. S promokódem MOON máš ke všemu 10% slevu na nákup vstupenek! PLATÍ I PRO BTC PRAGUE 2024

Těšit se můžete na speakery

Jakub VEJMOLA alias Kicom je český youtuber a samozvaný bitcoin evangelista.  V únoru 2019 na YouTube založil Bitcoinovej Kanál, který je dnes jedním z největších na světě. Přístupnou formou zde popularizuje a vysvětluje bitcoin široké veřejnosti.

331524111-2510252115817384-6634396163959812415-n.jpg

Michael Saylor

Hvězda bitcoinového světa Michael Saylor vystoupí na BTC Prague 2023!  Máme obrovskou radost, že můžeme oznámit nejzvučnější jméno BTC Prague 2023. Je jím Američan Michael Saylor, který naživo vystoupí v Evropě na bitcoinové akci vůbec poprvé.  Jeho firma MicroStrategy drží ve své rozvaze přes 130 000 BTC, což je zdaleka nejvíc ze všech veřejně obchodovaných společností. Saylor se věnuje bitcoinové osvětě a je považován za zásadní osobnost. Můžeme jej pomyslně přirovnat k Elonu Muskovi bitcoinového světa.  Spolu s ním na konferenci vystoupí také například podcaster Stephan Livera, podnikatel Giacomo Zucco nebo autor Knut Svanholm. Celkem v Praze bude přes 60 prvotřídních řečníků.

325483443-706487804185421-5967244983013858467-n.jpg

A další  bezmála 80 světových speakerů! Předají vám know-how a informace, díky kterým získáte náskok. Naživo uvidíte všechny vývojáře, podcastery, majitele byznysu i bitcoinery, jejichž slovo něco znamená.

100 firem v expo části
Do Prahy se přijedou prezentovat špičkové bitcoinové firmy z celého světa. Jejich produkty a řešení už používáte nebo v budoucnu používat budete. Po letech covidové izolace můžete na jednom místě osobně poznat firmy, značky a lidi, jejichž produkty mnohdy znáte jen z internetového světa. A osobní zkušenost, ta je vždycky nejlepší.

Super networking
Potkejte se nebo si rovnou domluvte schůzky s TOP osobnostmi a firmami z celého odvětví. V Praze budou všichni důležití lidé z Bitcoin komunity. Nikdy jindy nebude v Evropě takto na jednom místě lepší příležitost pro networking. To vše v přátelské atmosféře mezi bitcoinery a dalšími lidmi, kteří věří v to, co i vy.

Atmosféra, párty a plzeňské pivo
Dobře vědí, že skvělou konferenci dělá nejen nabitý program, ale i odpočinek a vynikající jídlo a pití. Po každém ze tří dnů chystají oficiální afterpárty. Doprovodný program navíc zahrnuje gaming zónu, výlety po Praze, koncerty a DJs. A k tomu budou čepovat to nejlepší pivo nejen v Evropě, ale rovnou i na světě – Pilsner Urquell.

ČTĚTE DÁLE

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Scéna na Občanské plovárně v Praze vás zve na unikátní představení francouzské filmové hudby!

Francouzské filmy byly pro oko i ucho českého diváka atraktivní už za dob minulých. A právě hudba z nich se nám všem nenuceně vryla pod kůži na mnoho dalších generací. Je jen málo těch, kterým by nebyl povědomý veselý hvízdaný pochod četníků ze Saint-Tropez, romantický klavírní motiv nezkrotně zamilované Angeliky, či ostré žestě Fantomasovy varovné fanfáry.