3. prosince 2025, svátek má Svatoslav
DINE OUT: Zarezervujte si stůl v restauraci a najezte se za poloviční cenu!

DINE OUT: Zarezervujte si stůl v restauraci a najezte se za poloviční cenu!

Stačí si na webových stránkách dine-out.cz zarezervovat v jedné z nabízených restaurací stůl, vzít si k sobě aspoň jednoho parťáka, a pak už si pouze pochutnat v příjemném prostředí na kvalitním jídle za poloviční cenu. „Výhoda tohoto projektu spočívá v tom, že z DINE OUT profitují všechny zúčastněné strany – nejen zákazník, který ušetří za jídlo, ale i restaurace, které dostanou možnost přilákat první zákazníky v brzkých podvečerních hodinách, kdy ještě nemívají zcela obsazeno,“ vysvětluje zakladatelka Andrea Staňková.

Jak vznikl DINE OUT?

„Jelikož jsem měla možnost žít pár let na Novém Zélandu, kde funguje podobný koncept s názvem »first table«, inspirovalo mě to k založení DINE OUT. Samozřejmě to, že něco funguje v zahraničí, neznamená, že to musí fungovat i v ČR, ale protože jsem měla možnost si to sama vyzkoušet z pohledu zákazníka, tak mám nadšení a věřím tomu.“

1_9.jpg

Co je vaším cílem? 

„Vytáhnout lidi zase ven do restaurací, kde si mohou se svými blízkými užít příjemný večer namísto objednávání rozvozu domů.  Chceme, aby objevovali zajímavá místa, zkoušeli kvalitní jídla, psali výstižné recenze a hlavně, aby si užili atmosféru vybraných restaurací a jejich milou obsluhu. Uvědomujeme si, že občas může být návštěva nové restaurace sázka na nejistotu, proto bychom chtěli dát lidem příležitost vyzkoušet něco nového a věříme, že do nově objevených míst se budou sami rádi vracet.“  

Kolik vás je v týmu? 

„DINE OUT samozřejmě není jen o mně. Mám kolem úzký okruh skvělých lidí, kteří řeší IT záležitosti, legislativu, marketingovou podporu, atd.  Všechny nás však spojuje láska k jídlu a už se těšíme, až projekt poběží na plné obrátky. “

2_3.jpg

Jak to přesně funguje? 

„Zákazník přijde k nám na web, kde má na výběr restaurace, které může navštívit s 50% slevou na jídlo. Každá restaurace však nabízí pouze jeden stůl denně v jeden určitý čas (většinou okolo 17:00).  Zákazník si tedy vybere restauraci, provede rezervaci pro 2 - 4 osoby a zaplatí rezervační poplatek 119 Kč. Ihned po zaplacení poplatku zákazník obdrží e-mail o provedení rezervace a stejné potvrzení obdrží i restaurace. Potom už jen stačí dorazit ve správnou dobu do restaurace a nahlásit své jméno. Za jídlo bude zákazníkovi naúčtováno 50 % z ceny jídla, nápoje budou za plnou cenu. Po večeři poté zákazník obdrží e-mail s žádostí o vyplnění recenze. Pokud nám ji vyplní, získá automaticky kupón na 50 Kč a další rezervace přes DINE OUT tak bude stát jen 69 Kč.“

Jak dlouho dopředu musím stůl rezervovat?

„Rezervaci musíte provést nejpozději do půlnoci na následující den. Chceme tím předcházet situaci, kdy přijdete do restaurace a nebudou o vaší DINE OUT rezervaci vědět.“

9.jpg

Jsou nějaké podmínky pro uplatnění slevy v restauraci?

„Mezi základní pravidla bych určitě zmínila, že rezervaci lze provést pro 2-4 lidi (zákazník tedy nemůže přijít sám), délka rezervace přes DINE OUT je 90 minut a v neposlední řadě zákazník musí jídlo konzumovat v restauraci. Dále chceme předcházet tomu, aby si zákazníci objednávali více jídla, než jsou sami schopni sníst, tzn. nadměrná konzumace jídla je omezena.“

Jde rezervace přes DINE OUT stornovat?

„Ano, ale storno musí proběhnout maximálně 24hodin před samotným časem rezervace. V takovém případě zákazníkovi vrátíme 100 % z ceny rezervačního poplatku.“

8_2.jpg

Pochopila jsem správně, že rezervace jde dělat jen v některých konkrétních restauracích? 

„Ano, jedná se o restaurace, které se rozhodly do DINE OUT konceptu zapojit a my je postupně na webu doplňujeme. Určitě bych chtěla upřesnit, že nám restaurace za spolupráci nic neplatí. Nejedená se tedy o žádné placené recenze ani propagaci jen určitých podniků. Nabídka restaurací bude stále pestřejší a pestřejší, a ačkoliv nechceme nic prozrazovat, máte se opravdu na co těšit.“

Je každá něčím jiná?

„Snažíme se nabízet různé typy kuchyní. Hlavní je pro nás, aby měla restaurace příjemnou atmosféru, milou obsluhu a především skvělé jídlo. Zkrátka takové to místo, do kterého se rádi vrátíte, řeknete o něm svým známým a s radostí mu napíšete recenzi.“

5_2.jpg

Máte s DINE OUT nějaké plány do budoucna? 

„Rozhodli jsme se začít v Praze a postupně budeme oslovovat restaurace i v Brně, Ostravě atd. Naším dlouhodobým cílem je, aby koncept DINE OUT časem fungoval po celé ČR. “

 

 

Kontakt 

Web: www.dine-out.cz

Facebook: Dineout.cz

Instagram: Dineout.cz

Email: info@dine-out.cz

Telefon: +420 605 227 124

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Ženská kapela Vesna oznámila svůj vysněný koncert ve Fóru Karlín, který proběhně 22.10.2026

Vesna nedávno odehrála poslední koncert a fanouškům oznámila, že minimálně rok v Praze nebude vystupovat. Důvodem pro tuto pauzu je právě příprava dosud největšího koncerty ve Fóru Karlín. Ženská kapela Vesna, která se ve světě proslavila eurovizním hitem My sister’s crown a v Česku si získala srdce fanoušků singlem Moravo, se rozhodla pro další milník ve své kariéře. Dovedli ji k tomu především fanoušci, kteří dvakrát za sebou vyprodali celorepublikové turné Muzika Slavica.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Diskuze na téma: Lennonova zeď v Praze 1980 – 2025: Místo paměti i komerce.

Muzeum paměti XX. století ve spolupráci s Knihovnou Václava Havla a Ústavem pro studium totalitních režimů pozvat na závěrečnou debatu letošního roku na téma Lennonova zeď v Praze 1980 – 2025: Místo paměti i komerce. 

Inspirativní setkání s uměním pro děti i dospělé ve Villa Pellé: tvůrčí dílny a komentované prohlídky výstavy Kristíny Mésároš PRODIGY

V Galerii Villa Pellé pokračuje zdařilý pražský debut slovenské malířky Kristíny Mésároš – výstava PRODIGY. To nejlepší z nejnovější tvorby umělkyně, která patří k výrazným zjevům současné středoevropské scény, bude k vidění do 11. ledna. Součástí výstavy je atraktivní doprovodný program – tvůrčí dílna pro děti a komentované prohlídky s Kristínou Mésároš a kurátorem výstavy Petrem Vaňousem.

Čtvrtou premiérou 111. sezony MDK je komedie Splašené nůžky.

V interaktivní detektivceděj spoluurčují diváci. Rozuzlení zápletky tak v závislosti na jejich reakcích může být pokaždé jiné. Původní námět Paula Pörtnera ze 60. let dále rozpracovali američtí herci Bruce Jordan a Marylin Abrams. Jejich Splašené nůžky se staly nejdéle uváděným nemuzikálovým titulem na amerických jevištích. Kladenskou inscenaci zrežíruje sám překladatel hry Petr Novotný, který v minulosti vedl zkoušení titulu ve Východočeském divadle v Pardubicích a v Divadle Kalich. Na jevišti uvidíte hostujícího Zbyňka Frice po boku Maxmiliána Kocka, Doroty Smičkové, Jany Zenáhlíkové, Jiřího Racka a Sivestera Matuly.

Sváteční tip pro celou rodinu: Hurvínkův Mikuláš a Pohádky pro Hurvínka

Hledáte tip, kam s dětmi během adventu či mezi svátky? Divadlo Spejbla a Hurvínka zve všechny malé i velké na vánočně laděná představení, která zpříjemní čas plný očekávání a sváteční pohody. Kouzlo Vánoc, laskavý humor a oblíbené loutkové postavičky vytvářejí ideální příležitost, jak si s rodinou užít společné chvíle stranou předvánočního shonu.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.