Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
9. května 2024, Den matek, svátek má Ctibor
HighLight je místem, kam se budete chtít vrátit

HighLight je místem, kam se budete chtít vrátit

Místo, kde můžete zrealizovat cokoli a vždy bude Vaše akce jedinečná a nezapomenutelná. HighLight je totiž místem, kam se budete chtít vrátit.

2023-06-15-marketavlasata-photo-1.jpg

HIGHLIGHT, místo, kde se rodí nezapomenutelné zážitky a vzpomínky. Jejich cesta začala před 20lety s láskou k Folklore Garden a snem o vytvoření jedinečného prostoru, který by dokázal spojit tradiční hodnoty s moderním designem. Jedná se o mladý kolektiv nadšenců, kteří se rozhodli své inovativní a kreativní myšlení uplatnit ve světě eventů, oslav a jedinečných akcí.

2023-06-15-marketavlasata-photo-8.jpg

Představte si to: místo, kde se setkává stylový design a jedinečná atmosféra, pro stovky hostů a možnosti uspořádání jsou téměř neomezené. To je HIGHLIGHT - perfektní volba pro firemní akce, divadelní představení, galavečery, večírky, svatby či oslavy narozenin.

patrikhacha-023.jpg

Co je odlišuje od konkurence? Kromě jejich unikátního prostoru a dlouholetých zkušeností v oboru, je to hlavně jejich přístup. Jsou flexibilní, přátelští, spolehliví a plni nápadů. U každého zákazníka si dávají záležet na maximální spokojenosti a nebojí se přijít s netradičními řešeními.

patrikhacha-029.jpg

Tak proč si vybrat právě je? Protože HIGHLIGHT je místem, kde se vaše sny stávají skutečností. Místem, které dokonale pochopilo, že každý event či oslava je jedinečným příběhem, který si zaslouží být vyprávěn s láskou a nasazením.

2023-06-15-marketavlasata-photo-46.jpg

Už teď jim vaše akce leží na srdci! V Highlightu se neomezují jen na pronájem prostor. Jsou tu pro vás, aby vám pomohli s celým procesem plánování a realizací vaší akce. Vaše spokojenost je pro ně klíčová, proto je pro ně každá akce "srdcovka".

l58a2459.jpg

… a když jde o jídlo, tak rozhodně ví, co dělají! Nabízí cateringové služby pro každou příležitost - od malých setkání po velkolepé události. Kladou důraz na kvalitu, skvělou chuť a perfektní prezentaci jídel.

www.highlight.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Sázení stromů na Vysočině: Budování nových domovů pro přírodu i rodiny za podpory NKT

Každoroční setkání k sázení stromů se opět odehrálo na krásných vysočinských pláních, tentokrát v srdci Žďárska. Společně jsme se pustili do projektu vytvoření zdravějšího smíšeného lesa, přičemž jsme striktně respektovali zásady sázení přírodě blízkým způsobem. Výsledkem je nový, biodiverzitní domov pro mnoho druhů rostlin, zvířat a hub, který zároveň slouží jako oáza pro volný čas pro rodiny s dětmi.

LUSH je první kosmetickou společností na světě, která přešla na Prevented Ocean Plastic™

Doposud se podařilo jej využít na více než tři miliony plastových lahví* v rámci zásobování prodejen ve spojeném království. Britská kosmetická společnosti LUSH neustále hledá způsoby, jak inovovat obaly, zejména pokud pomáhají v její misi „zanechat svět krásnější, než jsme jej našli (Leave the world lusher than we found it“. V rámci toho celosvětově zavádí Prevented Ocean Plastic™.

Mámo, je to dobrý, vracejí nám přeplatek. Ale není to tím, že posíláte zbytečně vysoké zálohy na energie?

Také máte radost, když vám od dodavatele energií přijde faktura a po jejím otevření zjistíte, že máte přeplatek? Jasně, přeplatek je určitě příjemnější než nedoplatek, ale jak už to bývá - není všechno zlato, co se třpytí.

Spotřebiče KVS MORAVIA, vyrobeno v Česku

Jedna věc k mnoha účelům. Přesně to je strategie společnosti KVS EKODIVIZE a.s., která vyrábí a dodává na trh řádu produktů, mimo jiné sporáky a kamna na pevná paliva – KVS MORAVIA.

Udržitelnost v každém doušku: hliníkové plechovky hrají zásadní roli v budoucnosti cirkulární ekonomiky

Udržitelnost je aktuální téma, o němž se ve veřejných debatách živě diskutuje. Přestože k udržitelné budoucnosti může přispět každý jednotlivec, největší roli v jejím dosažení hrají velké nadnárodní firmy. Ty se snaží apelovat na zvýšení míry recyklace ve výrobě například plastových a hliníkových výrobků. Hliníkové plechovky jsou totiž jedním z nejpoužívanějších nápojových obalů na světě, velká část evropských států však přitom hliník recykluje méně než například Thajsko a další asijské země. 1 Správné třídění plechovek má obrovský ekologický potenciál – vytříděné hliníkové obaly lze totiž recyklovat prakticky donekonečna. 2

Jaká je ta správná dotace pro váš dům?

Nová zelená úsporám (NZÚ) vstoupila v září do nového období s větším objemem finančních prostředků a se změnami, které ještě více podpoří domácnosti v přechodu na úspornější bydlení. Pokud se i vy chcete podílet na zlepšení životního prostředí a udělat ze svého domova ekologičtější místo, pak byste měli vědět, jaké dotace můžete čerpat a za jakých podmínek!