Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
Hotel Thermal: Největší kongresové centrum v západních Čechách

Hotel Thermal: Největší kongresové centrum v západních Čechách

Největší kongresové centrum v západních Čechách poskytne stylové zázemí až pro 2 000 účastníků, říká Simona Jakubalová, event manager Hotelu Thermal. Hotel se tradičně zapojuje do organizace Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, největší mezinárodní kulturní akce v Česku. Zvolte si silného partnera, který vám pomůže ušetřit čas a naplní vaši vizi. V kongresovém centru hotelu Thermal najdete vše potřebné na jednom místě.

velky-sal-gallery-1.jpgVelký sál

Jaký je váš přístup ke kongresové turistice a obecně vaše zaměření na firemní klientelu?

Komplex hotelu Thermal se zaměřuje na různé segmenty trhu, mezi které patří mimo jiné i kulturní, společenské či vzdělávací akce. Jsme největším kongresovým centrem Západních Čech a nabízíme pro organizátory i účastníky akcí komplexní služby, abychom zaručili ten nejvyšší komfort. Kromě unikátních konferenčních prostor poskytujeme v rámci eventů vlastní kvalitní stravování, ubytování v centru Varů a pochopitelně i možnost relaxace – mluvíme přeci o lázeňském městě. :) Hotel Thermal je navržen tak, aby splňoval potřeby firemní klientely i těch, kteří hledají prostor pro odpočinek a rekreaci.

moser-gallery-1.jpgSalonek MOSER

Čím jsou vaše služby výjimečné? 

Snažíme se poskytovat individuální a personalizovaný přístup a služby na profesionální úrovni zaručující plynulý průběh akcí. Jedinečné brutalistní prostory přináší neopakovatelnou atmosféru, kterou si v sobě účastníci akce nesou ještě dlouho po návštěvě. :)

img-1130.jpegSimona Jakubalová, Event manager

Jaké služby nabízíte pro podporu u vás pořádaných akcí nebo koncertů?

Nabídka podpůrných služeb zahrnuje nejen propagaci na sociálních sítích, ale také možnost prezentace přímo v prostorách našeho hotelu a jeho blízkém okolí – nacházíme se ve frekventované lokalitě, což slibuje kvalitní dosah informací. Dále poskytujeme výraznou viditelnost na vlastních webových stránkách hotelu Thermal, což rovněž přitahuje další pozornost. Své úsilí zaměřujeme tak, abychom zajistili efektivní a komplexní podporu pro každou veřejnou událost, která se u nás koná. Už jenom zmiňovanou prezentací v hotelu můžeme najednou oslovit všechny ubytované hosty.

04-12-2023-thermal-zima10.jpeg

Jak velké je největší kongresové centrum v Západních Čechách?

Hotel Thermal poskytuje stylové zázemí až pro 2000 účastníků a nabídne ubytování ve 273 komfortních pokojích s jedinečným výhledem. I z tohoto důvodu se tu mohou konat akce různé velikosti a významu. Na prvním místě se patří uvést Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, ale velikou radost nám dělá spolupráce s Mattoni ½ Maraton Karlovy Vary či City Triathlon Karlovy Vary. To neznamená, že si k nám nenajdou cestu i menší akce. Stále častěji se na nás obrací místní firmy, které hledají příjemné zázemí a kvalitní služby třeba pro komorní pracovní snídani. :)

velky-sal-gallery-2.jpgVelký sál

Čím můžete zpříjemnit pobyt klientům po celodenním eventu? 

Věříme, že si každý najde to svoje, pokud si udělá čas a dopřeje si zvolnit tempo. Největším lákadlem je určitě venkovní vřídelní bazén se stoprocentní vřídelní vodou a saunový svět v přilehlém Saunia Thermal Resort. Celý areál, ale především oba venkovní bazény jsou otevřeny po celý rok a nabízí úchvatný výhled na město Karlovy Vary. Tato relaxační oáza poskytuje ideální prostor pro odpočinek a regeneraci, což je skvělý způsob, jak klientům zajistit maximální pohodlí a příjemný zážitek po náročném dni plném událostí. Nezapomínejme na vnitřní wellness s bazénem a dalšími třemi saunami. Klidná procházka po lázeňském centru Karlových Varů je neodmyslitelná. Je bonusem pro všechny návštěvníky Varů, hosté Thermalu mají navíc ideální startovní polohu.

pool-32x.jpgThermal bazén & Saunia

Jak hotel podporuje udržitelnost a odpovědný přístup k organizaci firemních akcí?

Zavádíme ekologická opatření zahrnující recyklaci odpadu a snahu o minimalizaci spotřeby energie. Mluvit můžeme například o využití tepla z vřídelní vody, které je tím pádem stoprocentním přírodním zdrojem. Také nabízíme možnosti využití moderních technologií pro snížení papírové dokumentace. Co se týče oblasti gastronomie, podporujeme regionální potraviny a výrobce, vyhledáváme lokální dodavatele a věnujeme pozornost sezónnosti surovin. Udržitelné praktiky se v rámci minimálního dopadu na životní prostředí celkově snažíme integrovat do každodenního provozu hotelu Thermal.

wellness-22x.jpgThermal Wellness

Prozradíte nám plány do budoucnosti v oblasti firemních akcí a konferencí?

V oblasti akcí má hotel Thermal ambiciózní plány. My za hotel se sami budeme v příštím roce opět snažit rozjet vlnu zábavy – v květnu se hosté mohou těšit na úspěšný Beer & Grill Fest, v září pak již na 4. ročník Thermal Street Food Marketu. Také stále funguje naše pravidelně nepravidelné promítání kvalitních filmových snímků s názvem Kino Thermal. Současně se chceme zaměřit na zdokonalování služeb, abychom mohli klientům v krátkodobém pronájmu poskytnout maximální pohodlí a technologickou vyspělost. Rovněž se chceme i nadále soustředit na udržitelnost a ekologickou odpovědnost v rámci organizace akcí. Celkově aspirujeme k tomu být ideálním místem pro akce, které kombinuje prvotřídní služby s moderním přístupem a ohleduplností k životnímu prostředí.

www.thermal.cz

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

ÚSTECKÝ MAJÁLES ODTAJŇUJE HEADLINERY PRO ROK 2024 A POUŠTÍ DO OBĚHU LIMITOVANOU EDICI

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prozkoumejte historii Prátru v novém muzeu

Známý vídeňský zábavní park Prátr existuje už přes 250 let. Za tu dobu se stal nedílnou součástí života Vídeňanů a důležitým místem pro setkávání, návštěvu výstav i zábavu na pouťových atrakcích. Nyní se dočkal nového muzea. Stálá expozice umístěná v moderní a udržitelné budově v blízkosti obřího kola zve k prozkoumání historického vývoje parku, originálních artefaktů i kuriozit.