Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Jatka Fest 2023 v Pacově – 10. ročník s legendární kapelou Lucie

Jatka Fest 2023 v Pacově – 10. ročník s legendární kapelou Lucie

Festivalová sezóna se blíží a připravuje se na svůj největší a nejúžasnější festival dosud – Jatka Fest 2023. Letos bude festival pořádán již po desáté, což z něj dělá zvláštní a významnou událost.

339907650-135275009479282-4609095706095885169-n-1.jpg

Jatka Fest 2023 se bude konat na krásném prostředí pacovského zámku v období od 29. června do 1. července 2023. Tato zámecká lokalita dodá festivalu neopakovatelnou atmosféru, kterou si návštěvníci zamilují.

Letošní ročník festivalu nabídne celou řadu neuvěřitelných vystoupení, která zahrnují kapely jako jsou Lucie, Čechomor, Kandráčovci, Wohnout, Pokáč, UDG, Pekař, Peshata, Jakub Děkan, Totální Nasazení, Voxel, Vesna, Sám sebou, Tlustá Berta a Prync Hector. Lucie vystoupí ve čtvrtek večer.

jatka7.jpg

Jatka Fest 2023 slibuje, že zůstane věrný svému jménu a poskytne festivalovým návštěvníkům skutečně neuvěřitelný zážitek. Nabídne nejen fantastickou hudbu, ale také bohatý doprovodný program pro děti, který zahrnuje například skákací hrad, malování na obličej a různé soutěže. Pro dospělé jsou připraveny různé atrakce, jako jsou stánky s občerstvením a nápoji, stánky s originálním zbožím a další.

Vstupenky na Jatka Fest 2023 jsou nyní k dispozici na oficiálních webových stránkách festivalu. Všem lidem, kteří si původně koupili vstupenky na 2 dny, platí automaticky vstupenky na 3 dny.

jatka-fest-1.jpg

Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou využít stanové městečko, je k dispozici oplocené a hlídané prostředí, které se nachází těsně u areálu festivalu. Vstup do stanového městečka mají povolen jen lidé s platnou páskou. V tomto prostoru je k dispozici základní sociální vybavení.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.
Reklama
reklama

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!