Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Městské divadlo Kladno: říjen plný hlouposti a setkání s ďáblem

Městské divadlo Kladno: říjen plný hlouposti a setkání s ďáblem

Pro milovníky divadelních představení tu máme velkou pozvánku do Městského divadla Kladno. Začátkem října si nenechte Jak jsem potkal ďábla, nebo Eva tropí hlouposti.

-mg-5183.jpg

Jak jsem potkal ďábla: 2.10. od 19:00

Autorská inscenace tvůrčí režijně-dramaturgické dvojice Petra Svojtky a Jiřího Janků vznikla přímo pro Městské divadlo Kladno, kde bude uvedena ve světové premiéře. Inscenace je poctou Otovi Pavlovi, jehož život je spjatý nejen s Buštěhradem ale s oblastí Kladenska obecně. Inscenace přiblíží nejen dílo jednoho z klasiků české literatury, ale i jeho nelehký životní osud, který poznamenaly události II. Světové války, nástup komunismu i psychické problémy a traumata.

Chci koupit vstupenku

-mg-5052.jpg

Eva tropí hlouposti: 3.10. od 19:00

Retro komedie podle humoristického románu Fan Vavřincové (mimo jiné autorky scénáře k seriálu Taková normální rodinka), jejíž dramatizace vznikne přímo pro herecký soubor Městského divadla v Kladně.

Chci koupit vstupenku

-mg-3004-edited.jpg

Kdo by neznal potrhlou Evu, která se vydává za sekretářku, aby získala pro svou milovanou tetičku Pa návod na pěstování Záhorských růží? Díky jejím ztřeštěným nápadům se do příběhu zaplétá také Evin bratr Michal, celá rodina Záhorských, mladá dívka Eliška a mnoho dalších postav a vzniká tak bláznivá změť mnoha hloupostí, omylů a nedorozumění. To vše v neodolatelném rytmu swingu.

-mg-2473-edited.jpg

 

 

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.
Reklama
reklama

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!