Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Pirátí zátoka je oázou zábavy v rušné Praze

Pirátí zátoka je oázou zábavy v rušné Praze

Již čtvrtým rokem přináší zábavný areál Pirátí zátoka radost i sportovní vyžití. Oáza zeleně a klidu se nachází pod Branickým mostem v ulici Vltavanů v Praze 4 Braníku. Areál každoročně rozšiřujeme o další aktivity a tak dokážeme zabavit nejen nejmladší, ale celé rodiny i skupiny dospělých.

1686213321327-1.jpg

Děti se vyřádí na skákacím hradě, trampolíně, pádlovacích lodičkách ve velkém bazénu, či na dětské lukostřelbě s bezpečnými šípy na přísavky. Starší děti ocení 250m dlouhou motokárovou dráhu s klopenými zatáčkami a modelacemi. Dráha je umístěna v lesíku, kde i v létě bude příjemný chládek. Fandové míčů si to užijí na fotbalových šipkách nebo fotbalovém biliárdu. Hlavní atrakcí je ale 27 jamkový adventure minigolf se spoustou překážek, potůčkem a rybníkem s koi kapry, přes který se dostanete tahacím přívozem. Pro větší děti a dospělé s duší lovce se nabízí 3D lukostřelba. Na procházku loveckou stezkou s 18 maketami zvířat v životní velikosti Vás vybavíme kvalitními luky a odbornou instruktáží.

1685857873056-1.jpg

Občerstvit se můžete v místním bufetu, kde najdete pivo a kofolu na čepu, domácí limonády, míchané nápoje, kávu a výběr alko-nealko nápojů. Pro ochlazení výběr nanuků a najde se i něco k zakousnutí. 

img-20200804-230406-317-1.jpg

Mimo běžný, každodenní provoz, poskytujeme prostory i pro dětské oslavy, firemní a narozeninové párty až do kapacity 200 osob. Uspořádáme pro Vás turnaj v minigolfu, nebo lukostřelbě a vítěze odměníte čokoládovou medailí na stupních vítězů. Akci můžete zakončit grilovačkou, rautem i privátní diskotékou. Areál je dostupný vlakem, autobusem i tramvají ze zastávky nádraží Braník. 

img-8179.jpg

Kontakt:
Vltavanů 546   Praha 4
www.piratizatoka.cz

FB: Pirátí zátoka

 

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Heineken Balaton Sound 2024 nadchl návštěvníky hvězdným programem i novým uspořádáním areálu

Uplynulý víkend se na břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi konal festival Heineken Balaton Sound. K sobotnímu večeru návštěvnost přesáhla celkově za čtyři dny 100 000 návštěvníků. Publikum zažilo vystoupení jmen jako James Hype, John Newman, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Purple Disco Machine a mnoha dalších. Plážový festival zakončil headliner Timmy Trumpet a jedinečná závěrečná show Q-dance.