Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. dubna 2024, svátek má Oto
Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Chceš poznat jak se vaří pivo Gambrinus, jak chutnají suroviny na jeho výrobu, jak se má správně čepovat pivo, jak chutná zrající pivo ve sklepích nebo se jen pobavit s přáteli a zažít nezapomenutelný večer? Pak přijď do pivovaru Gambrinus!

prohlidka-pivovaru-gambrinus-22.jpg

Název pivovaru i piva Gambrinus sahá až do 13. století a vychází ze jména vévody Jana Primuse, děda Karla IV. a patrona sladovníků. Původní První plzeňský akciový pivovar, dnes Gambrinus, v roce 1870 založilo 20 významných podnikatelů v čele s věhlasným Emilem Škodou. V roce 1909 bylo zdejší pivo nově na počest císaře Františka Josefa I. chráněno známkou Kaiserquell – Císařský zdroj. Ovšem za deset let, se vznikem samostatného Československa, byla registrována nová ochranná známka – Plzeňský Gambrinus.

prohlidka-pivovaru-gambrinus-29.jpg

PROHLÍDKA PIVOVARU GAMBRINUS

Zajímá tě, jak se vaří pivo Gambrinus? Přijď na prohlídku, kde navštívíš varnu i pivovarské sklepy. A POZOR! Součástí prohlídky je i velmi bohatá degustace našeho piva!

Dozvíš se zajímavosti z historie pivovaru, zjistíš více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Navštívíš unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíš i cylindrokonické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Dále tě čeká bohatá degustace piv Gambrinus a škola čepování piva pod vedením jednoho z našich zkušených výčepních.

Délka prohlídky: 2 hodiny Aktuální časy prohlídek najdete na www.prazdrojvisit.cz

prohlidka-pivovaru-gambrinus-44.jpg

PÁRTY V PIVOVARU GAMBRINUS

Slavíš narozeniny, rozlučku se svobodou, narození potomka? Nebo si jen chceš pořádně užít večer s kolegy na originálním místě? Pak si objednej Párty v pivovaru Gambrinus.

V srdci pivovaru si společně pochutnáte na pivech Gambrinus a pod vedením zkušeného výčepního si vyzkoušíte, jak se pivo správně čepuje. V rámci programu je zajištěno občerstvení a můžete využít i projekční plátno.

Délka Párty: 4 hodiny, Kapacita: 15 – 40 osob

Veškeré informace na www.prazdrojvisit.cz

alkohol-cc.png

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?