Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Přijď za zážitkem do pivovaru Gambrinus

Chceš poznat jak se vaří pivo Gambrinus, jak chutnají suroviny na jeho výrobu, jak se má správně čepovat pivo, jak chutná zrající pivo ve sklepích nebo se jen pobavit s přáteli a zažít nezapomenutelný večer? Pak přijď do pivovaru Gambrinus!

prohlidka-pivovaru-gambrinus-22.jpg

Název pivovaru i piva Gambrinus sahá až do 13. století a vychází ze jména vévody Jana Primuse, děda Karla IV. a patrona sladovníků. Původní První plzeňský akciový pivovar, dnes Gambrinus, v roce 1870 založilo 20 významných podnikatelů v čele s věhlasným Emilem Škodou. V roce 1909 bylo zdejší pivo nově na počest císaře Františka Josefa I. chráněno známkou Kaiserquell – Císařský zdroj. Ovšem za deset let, se vznikem samostatného Československa, byla registrována nová ochranná známka – Plzeňský Gambrinus.

prohlidka-pivovaru-gambrinus-29.jpg

PROHLÍDKA PIVOVARU GAMBRINUS

Zajímá tě, jak se vaří pivo Gambrinus? Přijď na prohlídku, kde navštívíš varnu i pivovarské sklepy. A POZOR! Součástí prohlídky je i velmi bohatá degustace našeho piva!

Dozvíš se zajímavosti z historie pivovaru, zjistíš více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Navštívíš unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíš i cylindrokonické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Dále tě čeká bohatá degustace piv Gambrinus a škola čepování piva pod vedením jednoho z našich zkušených výčepních.

Délka prohlídky: 2 hodiny Aktuální časy prohlídek najdete na www.prazdrojvisit.cz

prohlidka-pivovaru-gambrinus-44.jpg

PÁRTY V PIVOVARU GAMBRINUS

Slavíš narozeniny, rozlučku se svobodou, narození potomka? Nebo si jen chceš pořádně užít večer s kolegy na originálním místě? Pak si objednej Párty v pivovaru Gambrinus.

V srdci pivovaru si společně pochutnáte na pivech Gambrinus a pod vedením zkušeného výčepního si vyzkoušíte, jak se pivo správně čepuje. V rámci programu je zajištěno občerstvení a můžete využít i projekční plátno.

Délka Párty: 4 hodiny, Kapacita: 15 – 40 osob

Veškeré informace na www.prazdrojvisit.cz

alkohol-cc.png

ČTĚTE DÁLE

FIREMNÍ VEČÍRKY V H&HOTELS: ODPOČINEK, PODĚKOVÁNÍ A BUDOVÁNÍ VZTAHŮ NA TŘECH SKVĚLÝCH MÍSTECH!

Firemní večírky představují víc než jen společen- skou událost, jsou klíčem k ocenění zaměstnanců a posílení vztahů s partnery. Uspořádání perfekt- ního večírku může být výzvou, ale s našimi tipy na místa v H&Hotels group, si užijete kompletní servis včetně cateringu a stylového ubytování.

Otevírají se unikátní secesní prostory na Hlavním nádraží, oživí je Foyer Café

Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.

V Praze naživo zazní hity kapely Fleetwood Mac

Fanoušci americko-anglické rockové formace Fleetwood Mac si budou moci své oblíbené hity znovu vychutnat naživo. V pražském Kongresovém centru je 22. září 2024 zahraje výběr hudebníků vystupujících pod názvem Rumours of Fleetwood Mac.

Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů

Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.

VINAŘSTVÍ U MLÝNKŮ

Kapacita sklepa je 170 míst a nabízí tak prostor pro větší akce, pro soukromé akce menšího rozsahu je připraven sklepní salonek s kapacitou 20 míst.

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.